Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    75
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Proč je tak důležité používat profesionální kosmetiku

    - Permisivní dokumentace legálně předepisuje maximální hloubku pronikání produktů pro masový trh - ne dále než do stratum corneum epidermis a koncentrace účinných látek v nich na extrémně nízké úrovni.

    To vám umožní projít testem na bezpečnost a hypoalergenitu. Ale to je také důvod nízké účinnosti kosmetiky pro masový trh pro řešení skutečných kosmetických problémů.

    - Silikonové přísady a parfémové vůně vytvářejí dobrý dekorativní efekt. Při použití je pocit zlepšeného stavu pokožky, sametový na dotek a vizuálně příjemný lesk. Ale to je vše, jak se říká, tuning. Vnější dočasné zlepšení bez vnitřních kvalitativních změn.

    - Naproti tomu profesionální kosmetika je vytvořena speciálně pro řešení kosmetických problémů, a ne pro jejich maskování. Produkty profesionální péče procházejí nejen laboratorními studiemi, ale i klinickými testy s hardwarovým testováním efektivity výsledků z jejich dopadu.

    - Koncentrace účinných látek v profesionální kosmetice je desítky či dokonce stokrát vyšší než u kosmetiky z obchodu. Na jedné straně to poskytuje znatelný efekt i při jednorázovém použití, nemluvě o aplikaci kurzu.

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Senior Member meriman's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    118
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Vysoce kvalitní kosmetika je dnes velmi žádaná.Kde ale najdete tu nejlepší profesionální kosmetiku? Nehledejte nic jiného než TOTIS Pharma https://totispharma.com/cs/, oficiálního distributora prémiových evropských kosmetických značek pro kosmetičky v České republice.

  4. Sponsored Links

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |