Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.

View Poll Results: Who will win tonight for this WK qualifier?

Voters
3. You may not vote on this poll
 • Holland

  1 33.33%
 • Germany

  2 66.67%
Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Co-Admin YogiBrood's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Occasionally somewhere but NOT just anywhere...
  Posts
  5,881
  Feedback Score
  0
  Thanks
  1,658
  Thanked 1,935 Times in 650 Posts

  Default Holland v Germany

  The football match is about to begin as I type while Frank de Boer hands over a Silver plate to the current Goalkeeper, Van de Sas for his 10 years as keeper and skipper for the Dutch Natiuonal Team. Kick off starts at 20:45 in the Rotterdam Stadium, De Kuip.

  YB. (20:35)

 2. Sponsored Links
 3. #2
  Co-Admin YogiBrood's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Occasionally somewhere but NOT just anywhere...
  Posts
  5,881
  Feedback Score
  0
  Thanks
  1,658
  Thanked 1,935 Times in 650 Posts

  Default

  Wow...1st goal by the Dutch team in under 3 minutes of dribbling!!!....a national record for the statistics!!!

  Eventually, a 2 - 2 tie earning a heavy sigh here :( ...a fair result like the poll did. :)

  YB.

 4. #3
  Investor
  Join Date
  Dec 2005
  Posts
  374
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 9 Times in 3 Posts

  Default

  Was surprised germany stayed in the WC as long as they did. They just didn't seem to jell. Yes they had their times, but they were not many and too far in-between.

  I couldn't believe it when Brazil and England went out. That is why I expected Germany to follow them shortly after. France surprised me considering their weak start

  They made it to the point where they missed it. When they missed it we realized they went further than they deserved to go. They played listlessly most of the time. I mean uninspired from what little I saw on TV. We were not able to watch much here in the Philipppines, and then only after the games were finished.

  pb

 5. #4
  Member
  Join Date
  Jun 2005
  Posts
  30
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Scorcing heat in Holland

  News from Holland today July 20, 2006

  Jack ( my husband ) Jack and Bea Blessing we both were born in Amsterdam, Holland we also have still family living there. Sad report this type of weather can destroy a country fast, we hope that the land will survive.

  Black ash
  The temperatures are expected to rise to 36 degrees Centigrade in

  the Netherlands today, and many papers report on the possible longer-term
  effects of this second Dutch heat wave this summer.
  "Plants are just burning up in the fields"
  NRC.next reports that farmers fear a bad harvest. "The earth is like
  black ash and the potato plants are sagging...Plants are just burning
  up in the fields." Water, of course, is a big factor in the Dutch
  landscape, and NRC.next reports that the water level in canals and
  channels is dropping, which could harm biodiversity, because it kills
  fish and leads to a plague of algae.

  Trouw reports that water consumption is up by 50 percent but this is
  not yet a problem, and De Volkskrant too says the water situation is
  "far from critical". The top priority, De Volkskrant reminds us (more
  important than drinking water, or cooling water for electricity
  plants, and more important even than river water for navigation or
  crops), is keeping the dikes dry. If they dry out, they crumble, and
  everyone knows what happens in the Netherlands then

 6. #5
  Co-Admin YogiBrood's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Occasionally somewhere but NOT just anywhere...
  Posts
  5,881
  Feedback Score
  0
  Thanks
  1,658
  Thanked 1,935 Times in 650 Posts

  Default

  Hi Bea...thats a real surprise...wat leuk zeg??? well, not really with this blistering heat and U R right...hot, hot, and unbearable but my dogs are managing well.... thank goodness...and they ought to, being guard dogs!

  Temp in my car says, its almost 37 outside so adjusting the climate inside to 23 just to cool down is feeling divine!!!


  We lost two lives to exposure and exertion that became unfortunate for two Senior men in their mid 60s during yesterday's marathon Walk called "Nijmegen Vier Daagse" under scorching heat and participated by a little over 40,000 walkamaniacs....

  Keep it cool by your side....


  Here's some update on that marathon ...:

  Driehonderd wandelaars werden door de hitte onwel. Dertig van hen moesten in een ziekenhuis worden opgenomen. Vijf mensen werden daar gereanimeerd, waarvan er twee overleden. Een van hen zou een deelnemer zijn.

  Vandaag worden nog hogere temperaturen verwacht. De organisatie van de Vierdaagse, de gemeente Nijmegen en de hulpdiensten vinden het niet verantwoord de deelnemers onder die omstandigheden op pad te sturen. Het was gisteravond nog niet duidelijk hoe de organisatie de ruim 45.000 wandelaars wilde laten weten dat zij vanmorgen niet aan de start hoefden te verschijnen. Volgens een woordvoerder heeft inmiddels iedereen het nieuws wel via de media vernomen.

  De eerste dag van het wandelevenement had een feestelijke dag moeten worden, omdat de Vierdaagse voor de 90e keer werd gehouden. Het werd een zwarte dag, waarop wandelaars, maar ook toeschouwers, gistermiddag bij bosjes flauw vielen door de verzengende hitte en er uiteindelijk twee doden te betreuren waren. Veel wandelaars die klaagden over misselijkheid, kregen het advies te stoppen. Een verpleegkundige reed op een motor langs de wandelaars om de problemen te beoordelen en eventueel hulp in te roepen. De meeste lopers werden onwel op de Oosterhoutsedijk in Lent, een open stuk waar geen bescherming was tegen de verzengende zon. In Lent zelf konden wandelaars afkoelen onder een sproeinevel van de brandweer.

  De hulpdiensten kregen ruim driehonderd meldingen binnen van mensen die onwel waren geworden. Het verzorgingscentrum van het Rode Kruis behandelde gistermiddag tussen twee en vijf uur naast wandelaars met blaren, 176 mensen, waarvan de meesten last hadden van flauwtes, uitdroging of oververhitting. Van de dertig mensen die in een ziekenhuis moesten worden opgenomen, konden er gisteravond weer twintig naar huis.

  De Vierdaagsefeesten gaan wel door maar krijgen een terughoudend karakter. Vanaf vandaag wordt tot en met vrijdag om 20.00 uur op de grote podia één minuut stilte in acht genomen ter herdenking van de slachtoffers.

  Het is in de negentigjarige geschiedenis van de Nijmeegse Vierdaagse de derde keer dat er dodelijke slachtoffers zijn gevallen. In 1927 overleed een deelnemer aan een zonnesteek. In juli 1972 vielen er ook twee doden door de bijzonder hoge temperaturen tijdens het wandelevenement. Op de eerste dag was het al 32 graden Celsius en op de overige dagen bleef de middagtemperatuur steken op 34 graden. Ondanks het feit dat alle dagafstanden met tien kilometer werden verkort, de finishtijden werden verruimd en de militairen - net als gisteren - geen bepakking hoefden te dragen, vielen er toch slachtoffers. GPD

  NIJMEGEN - De Vierdaagse van Nijmegen is afgelast nadat gisteren, op de eerste dag van het wandelevenement, twee mensen stierven door de tropische temperatuur.

  Driehonderd wandelaars werden door de hitte onwel. Dertig van hen moesten in een ziekenhuis worden opgenomen. Vijf mensen werden daar gereanimeerd, van wie er twee overleden. Een persoon ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis in Nijmegen. Vandaag worden nog hogere temperaturen verwacht. De organisatie van de Vierdaagse, de gemeente Nijmegen en de hulpdiensten vinden het niet verantwoord de deelnemers onder die omstandigheden op pad te sturen. Het beroep dat gistermiddag na twaalf uur door de wandelaars op de hulpdiensten werd gedaan, was dermate groot dat de grenzen waren bereikt.

  „Voor vandaag moet rekening worden gehouden met een verdere verslechtering van de weersomstandigheden. De hulpdiensten kunnen dat absoluut niet aan“, zei Wim Janssen, directeur van de Vierdaagse, gisteren. De eerste dag van het wandelevenement had een feestelijke dag moeten worden, omdat de Vierdaagse voor de negentigste keer werd gehouden. Het werd een dag met een zwarte rand, waarop wandelaars, maar ook toeschouwers, gistermiddag bij bosjes flauw vielen door de verzengende hitte en er uiteindelijk twee doden te betreuren waren. Veel wandelaars die klaagden over misselijkheid, kregen het advies te stoppen.

  Geen bescherming

  De meeste lopers werden onwel op de Oosterhoutsedijk in Lent, een open stuk waar geen bescherming was tegen de verzengende zon. In Lent zelf konden wandelaars afkoelen onder een sproeinevel van de brandweer. De hulpdiensten kregen ruim driehonderd meldingen binnen van mensen die onwel waren geworden. Het verzorgingscentrum van het Rode Kruis behandelde tussen twee en vijf uur naast wandelaars met blaren, 176 mensen van wie de meesten last hadden van flauwtes, uitdroging of oververhitting.

  Minuut stilte

  Vanaf vandaag wordt tot en met vrijdag om 20.00 uur op de grote podia één minuut stilte in acht genomen ter herdenking van de Het is in de negentigjarige geschiedenis van de Vierdaagse de derde keer dat er dodelijke slachtoffers zijn gevallen. In 1927 overleed een deelnemer aan een zonnesteek. In juli 1972 vielen er ook twee doden door de hitte. GPD

  Have U confirmed or R U satisfied with answer to your post? Click the "Thanks" button to show it.


  My new Android experience, the>> Samsung S2 & this special>> APP to go with it.

 7. #6
  Member
  Join Date
  Jun 2005
  Posts
  30
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Do you live in Holland Now?

  Hello,

  Do you live in Holland now?
  We live in Michigan in the Southwest Kalamazoo area, Portage a suburb from Kalamazoo. We are senior citizen Jack is 82 and I am going to be in August 81 years old. We live in the US now for 57 years emigrated here in 1949.
  We have 7 children ( one deceased auto mobile accident)
  My youngest sister and her family still live in Holland, Hoofddorp in fact.
  Let me know where you live now, Yoggibrood
  thanks greetings Bea

 8. #7
  Co-Admin YogiBrood's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Occasionally somewhere but NOT just anywhere...
  Posts
  5,881
  Feedback Score
  0
  Thanks
  1,658
  Thanked 1,935 Times in 650 Posts

  Default

  Hi Bea...hehe...

  Queen Beatrix lives some 4km further behind my back yard...

  Yes, her palace is in a straight line, 4km far and behind our back side facing South!

  Of course, I live where Koningin "B" is...in Den Haag and I'm now as I type in the city and in an hour or so...heading for my countryside home across the border.

  Wow...you're my senior ma'am...by just under 30 terrific years if I may....

  Hartstikke geweldig als ik moet zeggen....alright, they are not too far from the airport and I hope not in the flightpath of them jumbos!

  To both your health en.... lang leve de Koningin ook...

  YB.
  Quote Originally Posted by beabless
  Hello,

  Do you live in Holland now?
  We live in Michigan in the Southwest Kalamazoo area, Portage a suburb from Kalamazoo. We are senior citizen Jack is 82 and I am going to be in August 81 years old. We live in the US now for 57 years emigrated here in 1949.
  We have 7 children ( one deceased auto mobile accident)
  My youngest sister and her family still live in Holland, Hoofddorp in fact.
  Let me know where you live now, Yoggibrood
  thanks greetings Bea

  Have U confirmed or R U satisfied with answer to your post? Click the "Thanks" button to show it.


  My new Android experience, the>> Samsung S2 & this special>> APP to go with it.

 9. Sponsored Links

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Share |