Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: club-asteria

  1. #21
    Senior Investor strosdegoz's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    961
    Feedback Score
    0
    Thanks
    3
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default

    Right now we have over 97,600 members in Club-Asteria!
    Soon we are going to be reaching 100,000 which is a huge number.

    They are working on the new script and it will be up in the coming weeks!
    Stay tuned, also tomorrow weekly revenue will be posted!

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hejsan på er alla rolclubare. Har tagit ett beslut eftersom intresset här är mycket vagt så kommer jag att sluta posta mera uppdateringar ang. detta bolag. Allt funkar inom bolaget samt att utbetalningar funkar klockrent och har alltid gjort och jag TROR det kommer funka lång tid framöver. Det enda negativa jag ser är att sidan är svårladdad pga för stor trafik men det jobbas på det såvitt jag fattat så google crome är det som gäller där går det betydligt fortare.

    Vill ni ha information så finns jag på [email protected]

    Här kommer det nyaste och sista nyhetsbrevet från mitt tangentbord

    "
    100.000 Plus-medlemmar kan inte ha fel

    Club Asteria har överträffat en milstolpe som vi vill dela med alla. Vi har nu en bra bit över 100.000 medlemmar som deltar i Club Asteria. Vi är mycket glada över detta för ett antal skäl, men främst bland dem är att det innebär att vi kan göra en positiv skillnad i livet för så många fler medlemmar, och livet för deras familjer, vänner och gemenskap. En titt på vårt medlemskap rullar visar oss att medlemmar för närvarande finns i mer än 150 länder världen över.

    När vi går in 2011 vårt uppdrag fortsätter att ge möjlighet där innan det fanns ingen. Vi fortsätter att ge människor redskap, utbildning, kunskap och ett strukturerat sätt att skapa ett bättre liv för sig själva och sin familj. Våra medlemmar är instrueras och uppmuntras till egna företag som gör traditionella och online-försäljning av produkter och tjänster till det globala samhället. Detta gör att företagare i utvecklingsländer att utnyttja de ekonomiska resurserna i de utvecklade länderna genom att ge värde och skapa efterfrågan, snarare än genom allmosor. Denna hållbar socialt medveten modell väcker familjer från fattigdom, förändrade samhällen och även länder från beroende till självständighet och värdighet. Vi på Club Asteria har föresatt sig att världens levnadsstandard genom företagande och öka allas vision att hjälpa andra i nöd.

    För att gå vidare våra intressen vi har tagit vårt internationella huvudkontor i Hong Kong. Vi har etablerat ett kontor och bankkonton så att vi bättre kan betjäna denna viktiga region av världen. Inom en snar framtid kommer vi att integrera i andra länder för att ytterligare förbättra de tjänster av Club Asteria för våra medlemmar och att göra ett positivt bidrag till världen.


    DONATIONER av medlemmarna i 2010

    I slutet av 2010 medlemmar i Club Asteria hade den underbara möjligheten att via sin klubb för att göra positiva bidrag till några av världens mest behövande orsaker. Andrea Lucas, verkställande direktör, meddelade att vid slutet av december, förutom till klubbens filantropiska program, var 9 andra organisationer som valts ut för att stödja dem i deras mål att göra världen till en bättre plats. Club Asteria bidragit med över $ 50.000 att samarbeta med eller bidra till Grameen Foundation, World Concern, kviga International, Living Earth Institute, chansen nu, Kiva, Gospel för Asien, vatten bistånd och World Vision. Alla dessa organisationer delar målen i Club Asteria för att eliminera den onda cirkel av fattigdom som hämmar en stor del av vår befolkning från att kunna njuta av bestånd av livet.

    På Club Asteria vi är så ödmjuka och inspirerade av våra medlemmars önskan och avsikt att fullfölja vårt uppdrag och vision att bidra till dessa organisationer och deras värdefulla orsaker. Dessa bidrag serveras familjer i Indien, Thailand, Filippinerna, Kambodja, Bangladesh, Vietnam, Peru, Brasilien, Mexiko, Kenya, Somalia, Ghana, Nepal, Tanzania, Ryssland, Rumänien, Ukraina och så många andra delar av världen.

    Genom vårt micro-finance/micro-credit program kunde vi finansiera dussintals företagare som nu har möjlighet att utöka eller starta egna företag med mikrolån de fått. Dessa personer kommer att kunna köpa tyg, inventering för sina butiker, utsäde, gödningsmedel, jordbruksutrustning, djur och livsmedel, och utför reparationer på deras transportutrustning och så många andra saker som kommer att finansiera sin verksamhet företag. Vi bidrog också flera dussin symaskiner till kvinnliga företagare för att ge dem en möjlighet att tjäna sitt levebröd för deras familjer genom att göra kläder. Dessa symaskiner kommer inte bara att sätta kläder på ryggen på sina barn, men för en livstid få mat på familjens bord också.

    Utöver de mikrolån våra medlemmar gjort stora bidrag till ägandet av djur som spelar en avgörande roll i många människors liv över hela världen. Dessa djur ger näring och producerar ett sms när deras mjölk, ost, smör, ägg eller ungar säljs. Dessa djur förändrar livet för varje familj som har turen att få en gåva som denna. I slutet av 2010 hade vi möjlighet att donera kameler, grisar, kor, höns, vattenbufflar och getter att göra en skillnad i så många familjers liv. Dessa djur andas inkomstkällor för de fattiga och vad som är ännu bättre är att då de återger avkomman kan ges till ytterligare familjer att hjälpa ännu fler människor så att en donation och gåva håller på att ge. Våra bidrag ingår inte bara en gåva av djur utan även gåvan att lära sig hålla sina djur säker och produktiv.

    En av våra viktigaste mål på Club Asteria är den vision som alla i världen ska ha tillgång till rent, säkert vatten och sanitära anläggningar. Detta är grunden för hälsa, utbildning och framgångsrik försörjning. Vi bidrog till byggandet av maskinen borrade djupt sötvatten brunnar i byar i Kenya och Somalia så att de ger rent dricksvatten. Dessa byar saknade anläggningar för rent dricksvatten och kvinnorna tvingades gå många miles för att hämta vatten från förorenade dammar och bäckar. Brunnarna kommer att förbättra hälsan för hela samhällen och låta kvinnor att göra andra jobb och ägna mer tid åt att ta hand om sina barn. Dessutom har vi bidragit till en regnvattenanvändning tank som, när den är färdig, kommer att tjäna över 1000 personer i Tanzania med färskvatten.

    Vi kunde även göra betydande donationer genom att hjälpa tillhandahålla kläder, förnödenheter och näring för barn så att de kunde gå i skolan för att ha möjlighet att nå sin fulla potential.

    Genom dessa många program och de organisationer som vi stödde vår mission är att förändra liv genom dessa utbildningar, mikrolån, jordbruks-program, djur inhägnader för djur och för att ge näring och rent vatten att leva ett gott liv.

    När vi nu går in 2011 vårt uppdrag fortsätter. Våra medlemmar är ännu mer inspirerad och motiverad att ge dålig familjer i världen med den hjälp de behöver. Genom Club Asteria vi ge möjlighet där innan det fanns ingen. Vi ger människor de verktyg, utbildning och kunskap om hur man skapar ett bättre liv för sig själva och sina familjer. Vår vision och mission fortsätter med ansvar för att veta att om vi inte gör något för att hjälpa dessa människor, som kommer?"

  3. Sponsored Links
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |