Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    40
    Feedback Score
    0
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Satu Peluang Yang Timbul Sekali Dalam Hidup

    Ini adalah satu peluang yang terbaik yang anda jumpa sekali dalam hidup.
    Sila layari gibLink - Global Internet Business Link and Revenue Sharing
    gibLink Forum - Powered by vBulletin

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Apa nie bro takde cerita apa2 pun tiba-tiba nak kena register pulak .Scam betui la kalu macam ni.???

  4. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    94
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Saya penah dgr Giblink nie tahun lepas. Tapi tak masuk pun.. ader jugak member yg masuk. So tak tau laa aper citernyer pulak. So saper yg dah masuk n dah dpt wang, sila share bersama di sini.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    maknanya program ni tak betul la citernya..hmm..baru nak terpikia nak masuk..alahai malangnya.!:p

  6. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    94
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Tak tau laa betul ker tidak. tapi dah slow sikit dah bender nie. tahun lepas dlm bulan 10/11 mmg hebat diperkatakan.

  7. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    56
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts

    Default

    aku dah try link nih tp error....

    siap tulis kat situ membr account suspended or not upgrade....

    terang2 dah kena kick or sumthing...verdict aku adalah scam...

  8. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    94
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Ader saper2 yang menerima bayaran daripada Giblink. Rasernyer tak ader lamer dah bender nie.

  9. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    56
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts

    Default

    benda nih mmg dah lamer x gerak...aku rase benda nih boom bila memula jer...bila dah macam2 option ada, benda ni jd ketinggalan.baik cari benda baru y masih fresh n boleh dipercayai...heehehehehe.....

  10. #9
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    34
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bende ni dah nampak sangat scam.. kenapa la nk promote2 lagi.. jgn la tipu org bro.. kesian la kat orang yang selalu kene tipu macam saya ni.. apa kata kita semua bersatu padu buat sesuatu yang betul.. kalau ade sesape yang tahu peluang buat duit yang betul2 terjamin tolong la sebar2kannya..

  11. #10
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    34
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tu la.. tolonglah sebarkan bende2 yang betul dan terjamin akan ketelusan nya.. jgn la nak sedap sorang pulak.. kite kene membangun bersama anak melayu la.. tolong la.. jadi la mcm cina, dari dulu lg bersatu padu walau pun x kenal. sebab tu ekonomi dorg pegang

  12. Sponsored Links
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |