Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Junior Member tokmat's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Shah Alam - Kota Kinabalu
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Salam Hormat Dari Malaysia

    Assalamualaikum dan salam hormat....

    Saya Tok Mat dari Malaysia....
    Terima kasih admin yg aktifkan Id saya di sini....

    Salam.....

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    94
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Saya Shaffik juga dari Malaysia. Jadi rakan si seantero nusantara ini..sila laa kongsi perniagaan yang boleh menjanakan wnag kita semua.

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Waduh terjumpa juga sahabat gue disini ya.
    Assalamualaikum Juga Kepada Yg Baru Hadir Kehadiran Anda Sangat dialu-alukan.He..he macam aku plak yg tuan rumah..eeh malunya..he..he

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    108
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Wang besar! wang besar! wang besar!...hehehe...:P salam sumer...ade idea x nk cari duit online? ade ape2 business opportunities x? sila2 la share...sama2 la kte kaya!!!...hehehe..;P

  6. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    34
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya sky dari malaysia juga.. ada peluang buat duit.. saja nak share.. biasa dengar forex x? itu lah peluang terbaik sebenarnya.. ambikla sket drp jumlah urusniaga dia 1.4trilion usd sehari.. kita amek 100usd sehari pun da cukup kan? x gitu? gi tgk kt web babypips kalau nk belajar.. sedara saya pun ade buat kelas kat kursusforex(dot)net.. tp jgn main leverage lebih drp 1:1 sebabnya haram.. tgk kt zaharuddin(dot)net

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    20
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ceramic business club

    hye my rakan2!!
    hehe..sapo nak dapat duit banyak2??!
    dapat cek tiap2 bulan rm1000,2000 or 4500??
    it's ur choice to choose which 1 u wanna 2 grab!
    so interested??!

    just click this link to explore what business i doin rite now!
    ley beli keta

    http://www.simurl.com/mattop


    p/s : if you are too lazy to surf the link.. just email me or yM or fS

    [email protected]---->FS
    [email protected]------>Gtalk
    [email protected]----->YM

    (^.^)\/

    hasilnya ku beli keta sebiji

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    221
    Feedback Score
    0
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Mari kita sama2 kayakan diri tanpa bekerja!













  9. #8
    Member rcbmonitor's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    http://rcbmonitor.com
    Posts
    39
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    halo gimana sih cara lihat grafik nya bisa di bagi2 ilmu nya sedikit ?

  10. #9
    Member rcbmonitor's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    http://rcbmonitor.com
    Posts
    39
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    waduh salah posting halo kawan2 , semua saya dari indonesia , , posting nya kagak bisa di edit maaf

  11. #10
    Senior Member verbum4it's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    X3
    Posts
    291
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Salam hormat juga dari Indonesia. Senang sekali berdiskusi di forum ini bersama dengan semua member lain termasuk juga dari tetangga sebelah. Bisnis yang ideal mempertemukan kita.

  12. Sponsored Links
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |