Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: club-asteria

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default club-asteria

    Nytt program som jag hittat. Länkar lite youtubevideos till en början och text så ni blir less samt länken till sidan längst ner.

    http://www.youtube.com/watch?v=-lREAc04fbg

    http://www.youtube.com/watch?v=hrcSB...eature=related Ledaren själv!!!

    Sedan finns videos på hemsidan som förklarar det mesta också.

    Om oss
    Vi är en medlemsorganisation som förvaltas av en grupp professionella verksamhetföretagare som är med syfte att hjälpa dig

    Vilka vi är
    Club Asteria är ett nätverk av medlemmar , enskilda personer, arbetare , företagare, blivande företagare, hem beslutsfattare, företagare , anställda och professionella runt om i världen som delar det gemensamma målet att leva ett bättre liv och njuter av större ekonomisk frihet . På Club Asteria varje ledamot har samma möjlighet att blomstra . Vi är en grupp som bygger på öppen kommunikation , principen om att ge och absolut integritet.
    Uppdragsbeskrivning
    Club Asteria startades för att ge möjligheter för personer som har lämnat sina hem och familjer för att söka ett bättre liv för sig själva och sina nära och kära hemma. Vi här på Club Asteria hjälpa dem att göra den drömmen till verklighet.
    Vi är ett globalt remiss medlemsorganisation och alla är välkomna på Club Asteria . Vårt uppdrag och syfte är att hjälpa våra medlemmar att uppnå ett bättre liv. Det finns inget ädlare än att hjälpa våra medmänniskor , och vi visar våra medlemmar hur de också kan göra en skillnad i någons liv samtidigt som man förbättrar sin egen.
    Vi har utvecklat en affärsmodell där alla våra medlemmar dra nytta av de många tjänster vi erbjuder. Allt utflyttade behovet av att upprätta rötter i det nya landet finns på vår webbplats, från utbildningstjänster , utbildning, rådgivning , verktyg , kunna vårt omfattande bibliotek och många inkomstskapande möjligheter, vars verksamhet att hänvisa andra till Club Asteria är en primär ett .
    Vårt uppdrag struktur för våra medlemmar är oöverträffad . Varje gång en medlem införs ytterligare en som går med Club Asteria , vi betalar 50 % av den nya medlemmens medlemsavgift till den person som introducerade honom - månad efter månad, så länge som båda är aktiva medlemmar . Med bara lite ansträngning Varje medlem i Club Asteria kan göra ett bra boende från att främja vår organisation remiss medlemskap. Dessutom delar vi vårt resultat från försäljning av våra program, produkter och tjänster med våra medlemmar för att hjälpa dem att uppnå sitt mål att ha ett bättre liv för sig själva och sina familjer.
    Mot bakgrund av den kollektiva kraften i vår ständigt växande medlemskap vi skapa partnerskap med organisationer runt om i världen som kan hjälpa våra medlemmar vid fullföljandet av sitt mål att stödja sina familjer i hemlandet. De tjänster som tillhandahålls av legitimerade finansiella partners är att samla in , lagra och skicka pengar till utflyttade familjer som är beroende av dem för sin försörjning .

    Din klubbledare





    Andrea Lucas, PMD , MBA , CPA , CMC , tidigare chef för Världsbanken , publicerad författare och mentor, är grundare och VD för Club Asteria . Andrea har över 30 års erfarenhet inom finans, förvaltning , konsultverksamhet och internationella projekt i utvecklingsländerna nationer. Andrea är född i Österrike , som flyttade till Kanada som en ung kvinna, där hon lärde sig första hand om prövningar och vedermödor för att vara en främling i ett främmande land. Nu är det framgångsrik entreprenör redo att ge tillbaka till utlandsstationerade samfundet att berika livet för de mindre lyckligt lottade .


    Hank Needham , chef för internationell affärsutveckling, ansvarar för att upprätta landet, regional och nätverket Team Leaders . Hank har 20 års erfarenhet av att bygga säljteam i hela Europa , USA , Asien och Afrika , med särskild tonvikt på Network Marketing och kommunikationsindustrin.






    Medlemskap

    Vår globala medlemsprogrammet är den mest värdefulla tillgång alla klubbmedlemmar har . Vi anser att varje medlemsstat resultat makten bör stå i direkt proportion till de insatser han / hon gör för att främja Club Asteria .
    Enkelt uttryckt -Ju mer du använder program och tjänster Club Asteria erbjudanden, desto större blir din belöning.

    Att hålla reda på varje enskild verksamhet i klubben , belönar vi dig med " Asterios "( vårt namn på lojalitet / poäng provision ).

    Antalet Asterios du tjänar genom ditt deltagande i klubben är olika beroende på vilket program och service du använder dig av. Vissa program är mer värdefulla än andra och dina gåvor är därför högre än vad du skulle tjäna med lägre värde program. Kontrollera respektive Program Flikar för detaljer om Asterio belöningar på hemsidan.

    Från tid till annan , kommer Club Asteria erbjuda speciella kampanjer som tjänar extra Asterios till de ledamöter som utnyttjar dem. Dessa erbjudanden kommer att tillkännages regelbundet genom Nyheter. Ledamöterna måste läsa nyheterna varje vecka för att kvalificera sig för provisioner .

    Medlemsnivåer

    Club Asteria erbjuder tre nivåer av medlemskap , Gratis, Silver och Guld medlemskap med följande kostnader och förmåner :

    Gratis Vår gratis medlemskap ledamöter har rätt att få tillgång till våra program och tjänster och tjäna Asterios . som en fri medlem , kan du samla Asterios i ditt konto men du kan inte tjäna provisioner förrän du uppgradera till ett betalt medlemskap nivå. som en fri medlem får du:
    · Din egen replikerade webbplats
    · Tillgång till levande webbseminarier , och
    · Samråd och utbildning i en rad ämnen



    SilvER $ 9.95 per månad medlemskap ledamöter har rätt att få tillgång till våra program och tjänster , att tjäna Asterios och tjäna provision . Silver-medlemmar 10 Asterios per månad utöver fördelarna med en fri medlem .

    Silver ledamot som introducerar ett silver eller guld medlemsstat till Club Asteria får
    $ 4,50 kontant per månad så länge båda ledamöterna ( Silver ledamot och de nya medlemsstaterna ) är aktiva.

    Guld $ 19.95 per månad medlemskap ledamöter har rätt att få tillgång till våra program och tjänster , att tjäna Asterios , tjäna provisioner och få följande fördelar utöver fördelarna med en Silver ledamot:

    · 20 Asterios per månad
    · Accesss till vår Club Asteria Bibliotek - 10.000 titlar - alla nedladdningsbara .

    Guld Medlemmar som inför en Gold medlem till Club Asteria får $ 9,00 kontant per månad så länge både i ( Gold ledamot och de nya medlemsstaterna ) är aktiva.

    Guld ledamöter som introducerar en Silver ledamot till Club Asteria får $ 4,50 kontant per månad så länge ( Gold ledamot och de nya medlemsstaterna ) är aktiva.

    Alla kommissionens ovan blir föremål för processor avgifter och sedan antingen $ 4.50 för Silver eller $ 9.00 för guld medlemskap betalas till den remitterande beroende på deras status.

    Varför ska jag bli en Gold medlem?

    Vår främsta uppgift på Club Asteria är att hjälpa dig att uppnå ekonomiskt oberoende så att du kan försörja dig , din familj i din valda hemland samt dina släktingar i hemlandet. Detta gör vi genom att ge dig coaching , rådgivning , utbildning och program som hjälper dig att förbättra dig själv och därmed öka dina chanser till större intäkter.

    Genom att bli Gold-medlem för endast $ 19,95 per månad , kommer du att få fri tillgång till tusentals e-böcker, CD, kassettband , videos , utbildningsseminarier , programvara, ljudinspelningar, informativa rapporter och system som du kan ladda ner - och sälja om du vill! Vi har över 10.000 titlar i vårt bibliotek värderas till $ 7.500 , varav de flesta kommer med komplett återförsäljare rättigheterna, och de är dina att välja mellan. Vilken otrolig värde för din egen utbildning och att tjäna extra pengar!

    När du har laddat ner en titel från vårt bibliotek som kommer med återförsäljare rättigheter, kan du sälja den till vilket pris du önskar . Du kan prissätta den till ett rekommenderat pris eller namn ditt eget pris - valet är ditt! Du kan starta din egen affärer med Zero Cash krävs , tjäna massor av pengar - och du hittar allt du behöver här i vårt bibliotek.
    Klicka här för en titt på vad våra bibliotek har att erbjuda.

    Hur mycket kan jag tjäna på kommissioner - Vad behöver jag göra ?

    Svaret är enkelt! Just uppgradera dig själv , införa nya betalande medlemmar och tjäna pengar provisioner för sina egna medlemsavgifter !

    Ta en titt på tabellen nedan och besluta hur mycket pengar du vill göra varje månad. När en Silver eller Gold-medlem introducerar en ny Silver eller Gold medlem, drar du nytta av dina ansträngningar VARJE MÅNAD ENSAM ! Genom att bara införa fem Silver ledamöter, dina månatliga inkomster kommer att vara $ 22,50 , genom att införa tio Gold Medlemmar kan din månadslön vara $ 90, och genom att införa tjugo Silver och tjugo ledamöter Gold, din månatliga provisionsintäkter kommer att vara $ 270, och så vidare. Din månatliga provisioner utöver vårt Weekly kommissionen Kör och andra bonusar som Gold-medlemmar .




    Alla provisioner utbetalas från den försäljning som du personligen inför .
    Provisioner

    75 % av vårt globala intäkter fördelas tillbaka till medlemmarna i form av provisioner och bonusar.
    Ledamöternas uppdrag bygger på deras verksamhet i Club Asteria och thenumber av Asterios de har ackumulerat .
    Club Asteria använder följande formel för att fastställa uppdrag :
    Upp till 45 % av vinsten betalas ut till ledamöter som bidrar till att göra Club Asteria växa.
    30 % av vinsten kommer att betalas till Silver , Guld ledamöter och NDS varje vecka baserat på deras provision nivå . Ledamöterna skall vara kompatibel med användarvillkoren och aktivt delta i Club Asteria verksamheten regelbundet för att få provision .
    Den veckovisa distributionen belopp först divideras med det totala Asterios Balance av alla ledamöters konton. Den per- Asterio beloppet multipliceras sedan med gånger den totala Asterios Balans i varje enskild medlemsstats konto för att fastställa varje medlems provision. Detta belopp kommer att betalas in till sitt konto och ut till deras Asterios Balans och / eller Cash balans per deras back office inställningar. ledamöter kan sedan dra tillbaka sin kassa i sina godkända Betalning processorer .
    25 % av intäkterna kommer att användas för administrativa kostnader , inklusive löner, lokaler kostnader, kundsupport, hosting , underhåll, marknadsföring och reklam, utbildare, programmerare webb , grafiska designers och forskning.
    CLUB Asteria varken garanterar vinst eller fortsatt vecka provisioner i dess nuvarande eller ändrad form. Club Asteria förbehåller sig rätten att ändra ovanstående fördelning formel från tid till tid för att anpassa sig till marknadsvillkoren.

    HÄR KOMMER LÄNKEN TILL SIDAN: http://www.club-asteria.com/index?refid=16068

    Skicka gärna frågor så försöker jag svara så gott jag kan

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Här kommer en video till som förklarar väldigt bra. Är själv med i 20 dollarvarianten

    http://www.youtube.com/watch?v=S0UEP...eature=related

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hej igen, det rullar på som vanligt men jag har glömt att säga detta, som silvermedlem eller guldmedlem så är taket på vad man kan tjäna 400 dollar/vecka. Thats the limit men man får fortfarande utöver detta för dom man själv sponsrar in såklart men avkastningen av investeringen är maximum 400 dollar/vecka.

    https://spreadsheets.google.com/pub?...UE&output=html

    Men det går att tjäna mera som network director vilket går att se på hemsidan vilka som är det. Men jag tycker man ska börja som freemedlem och sedan ev. kliva på silver eller guldmedlemskap för att lära känna detta bolag som har en helt annan vision än vad ni kan tro.

    Skicka frågor.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Fokusera på våra FEM punktsplan
    11/09/2010


    Hundratals miljoner människor över hela världen delar inte de fördelar som så många av oss är lyckligt lottade att ha. Återigen, eftersom våra medlemmar bli ekonomiskt sunda det är de som kan hjälpa oss att göra positiva förändringar för att göra världen en bättre plats. Vi har fokuserat på hur vi bäst kan uppnå våra mål att göra världen till en bättre plats för oss alla. För att göra detta har vi etablerat vår fem punkt plan för att avsluta den onda cirkeln av fattigdom som finns i världen idag . Vi kommer att följa denna punkt fem plan genom vår vision strävan efter 2011-2012:

    1. Genom våra filantropiska insatser vi ger stöd till familjer över hela världen för att hjälpa dem att förbättra sin dag till dag vardagsrum / överlevnad. Utan ordentlig mat, kläder, hälsovård och adekvat skydd, är det mycket svårt för familjer att få energi och fokus för att göra även de mest enkla saker som krävs för att lyfta sig själva ur fattigdom.

    2. Vår pedagogiska programmet hjälper de mest desperata människor att förstå inte bara vad de kan få utan att de kan tro på sig själva och lyfta sig själva ur fattigdom. Vår pedagogiska programmet fokuserar på att lära dem färdigheter, hjälpa dem att marknadsföra sina produkter och tjänster och användning av Internet som ett värdefullt verktyg för marknadsföring.

    3. Vi tillhandahåller för unbankables av världen - människor som inte har ett bankkonto, lönekonto eller ett kreditkort. - Ett sätt att spara, hantera och föra över pengar via vår mobila teknik de kan använda sina egna telefon för att utföra alla ovanstående och även har ett förbetalt MasterCard betalkort tillgängliga för dem.

    4. Vi erbjuder exceptionella produkter och tjänster som skall utnyttjas av vårt medlemskap och säljs via våra nätverk marknadsföring program som förvaltas av vår överlägsna Auto-marknadsföring system.

    5. Kanske den viktigaste av alla dessa punkter är följande: När medlemmarna är framgångsrika och har nått målen långt bortom sin ursprungliga tro, kan de dela sina kunskaper, färdigheter och sina inkomster med sina vänner, grannar och familj och hjälpa dem alla till ett bättre liv.

    De fem punkterna ovan är vad Club-Asteria gör varje dag för våra medlemmar.


    http://www.club-asteria.com/index?refid=16068

  6. #5
    Junior Member Sebastian Arsjo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Orebro
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Vill bara hålla med The rocker Club Asteria är en sak som ni alla bör titta närmare på Om ni är intresserade av passiva inkomster
    Join the fastest Fortune 2x2 Team No promotion needed and you still get the signups
    Thats 100% passive income
    http://dollars4you.ws
    Contact me for more info

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ja faktiskt NI bör titta på detta. Ni behöver inte alls använda min länk, maila Sebastian och få hans eller använd någon annan. Men titta seriöst på detta.

    RISK JAVISST så har ni inte råd så satsa inte, men dom flesta har råd med en hamburgare i månaden

    Här kommer senaste nytt, jag skriver inte om avkastningen för den kommer varje vecka iallafall.

    DR. RIK Schüttler, direktör för entreprenörsutbildning
    11/29/2010


    Club Asteria är stolta att kunna presentera Dr Rich Schüttler som direktör för vår Entrepreneurial utbildningsprogram. Dr Rich är lärare, internationell offentlig talare och författare. Han reser världen på egen hand och i samarbete med Powerteam International lever ut sin personliga uppgift att hjälpa människor och organisationer att uppnå sin fulla potential. Han har 25-års diversifierad, inhemska och internationella ledning och ledarskap förbättring expertis inom den akademiska världen, federala / statliga regeringar, och Fortune 1000-miljöer utvecklar strategier och metoder genomförande.

    Dr Rich varit dekanus vid University of Phoenix från 2000-2004 (Business Weeks 2004 # 3 Hot växande företag). Han var ansvarig för doktor Management i ledarskap i organisationer och doktor i företagsekonomi studieprogram som upplevde en enorm tillväxt under hans fem år besittningsrätt.

    Rich tjänstgjort i US Navy och pension efter 23 års ärade tjänst inom kryptologi och fick sin doktorsexamen . I tillämpad Management och beslut Sciences från Walden University Dr Rich är författare till boken Laws of Communication: Skärningspunkten där ledarskap Uppfyller anställdas prestationer och dess följeslagare Handledare kommunikation och ledarskap Inventering en organisatorisk diagnosverktyg. Han är också medförfattare till böckerna Million Dollar Attityd och Lifetime Medical Organizer. Dr Rich mentorer chefer, lärare och studenter från hela världen i en mängd olika professionellt ledarskap och inställningar förvaltning.

    Under veckorna som följer, kan du se fram till Dr Rich tillhandahålla utbildning och pedagogisk medvetenhet om ämnen av småföretag framgång, inspiration, nyföretagaranda, budgetering, sparande, försäkringar, marknadsföring, nätverk / direkt marknadsföring, och andra att höja värdet på klubben Asteria medlemmarnas personliga och professionella utveckling. Klubbens Asteria Entrepreneurial Utbildningsprogrammet kommer att nå ut till alla medlemmar och deras familjer i hemlandet att erbjuda innovativa lösningar för att tjäna extra inkomst och att leva ett bättre liv för sig själva och för kommande generationer.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Göra världen en bättre plats


    Postat den: 12/15/10

    En stor idé börjar med tankar vårdande, intelligenta människor som vill ta itu med en utmanande socialt problem och åstadkomma en positiv förändring. Den stora tanken att Club Asteria grundades på var en skapelse av Andrea Lucas, verkställande direktör, vars år med Världsbanken och andra globala företag definieras vad hon ville åstadkomma till nytta för befolkningen i världen. Andrea är mycket stolt över sin tid vid Världsbanken och hennes bidrag till deras globala uppdrag. Vi har tagit tillfället i akt att presentera en skrivelse som utarbetats av Världsbanken som beskriver den tid och den ståndpunkt som Andrea höll på Världsbanken. Klicka här för att se detta brev . Andrea är dags att resa världen på uppdrag av dessa globala företag hjälpte henne att förstå den svåra situationen för så många med dålig människor i världen. Club Asteria är resultatet av alla dessa erfarenheter.

    Den stora tanken är alltid svårt att förstå, visualisera och uppfattar i början. Det är inte hur saker har gjort tidigare, så det är svårt att acceptera. Så småningom så stor idé växer i farten eftersom fler och fler människor gynnas av det och kan visualisera att det är något som kommer att leda till en positiv avslutning på problemet. Genom utvecklingen av Internet vanliga människor från alla samhällsskikt kan nå ut och bandet tillsammans för en gemensam sak. Med hjälp av alla dessa vanliga människor från hela världen, är Club Asteria att utnyttja energin, köpkraft och kreativitet av dess medlemmar för att lösa problemet att avsluta den onda cirkeln av fattigdom. Club Asteria ser sig själv som fordonet att ta itu med just detta problem att regeringar, finansiella institutioner och stora företag har misslyckats i generationer att lösa.

    Den stora tanken är att ändra sättet vi gör affärer, för att inte ge makten till de stora företagen, men tillbaka till de människor som behöver det och förtjänar det. Den enkla idén bakom Club Asteria är att hjälpa alla våra medlemmar tjäna extra inkomst. Vi gör detta genom att utnyttja kraften av Internet och tillåta alla våra medlemmar att etablera ett sms möjligheter att använda sina webbplatser. Club Asteria skapar dessa webbplatser för våra medlemmar och sedan fyller dem med kraftfulla verktyg för att hjälpa våra medlemmar att bli det bästa nätverket Internet marknadsförare att de kan. Vi kan erbjuda stora värde i både produkter och tjänster till en bråkdel av kostnaden på grund av det stora antalet medlemmar som vi har. Vår finansiella tjänster för lagring, hantering och överföring av medel i hela världen via mobiltelefoner kan endast göras tillgängliga eftersom vi alla att kunna gå samman i stora mängder.

    Club Asteria har varit i att skapa i många år, men i verkligheten bara pre-lanseras i år. I föregående månaderna har vi lockat tiotusentals människor som går med vårt uppdrag och se vår vision för världen. Vårt mål på Club Asteria är att belöna förtroende var och en av våra medlemmar med de fördelar som de kommer att få. Vi har mött och överträffat alla engagemang och lova att vi har gjort och kommer att fortsätta att göra det i framtiden. Vi har gjort ett positivt bidrag till världen med donationer som vi har kunnat göra för att hjälpa behövande familjer ge mat, sjukvård, tak över huvudet och utbildning till sina familjer. Vi har donerats till projekt för att tillhandahålla rent vatten genom att gräva brunnar och förbättra utrustning för odling och leverans av produkter. Vi har gett mikrolån lån till företagare över hela världen. Vi kommer att fortsätta att stödja alla dessa ansträngningar att hjälpa dålig världens folk.

    Det är lätt att gå med i en organisation när den har en 20 år meritlista. Löftet att Club Asteria gör är att vi kommer att arbeta så hårt vi kan för att leverera full service och förmåner till våra medlemmar och till världen som behöver oss. Vårt åtagande att leverera inkomstmöjligheter, bidra till att skapa extra inkomster, överföringstjänster över hela världen och dela våra intäkter är vad var och en av direktörerna i Club Asteria har åtagit sig att. Förtroende och tillit att så många tiotusentals människor har gett oss är en underbar start för att skapa drömmen om att göra världen en bättre plats för oss alla.

  9. #8
    Senior Investor strosdegoz's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    961
    Feedback Score
    0
    Thanks
    3
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default

    Here is my payment proof.
    Payment received from Club-Asteria.

    This is my third payment received from Club-Asteria. I requested it less than 12 hours ago, so you can see how fast they are paying, this is the third time that I get paid in less than 24 houurs.


  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Här kommer en tävling som CA kommer att ha, dock så vet jag inte om jag kommer vara med. Vill ju inte göra bort sig direkt.

    Använder google översättning på allt jag lagt in här därför är det lite konstigt i skriften men det får vi ta för att jag är så lat

    Club-Asteria (Berätta din historia och vinna pengar)

    Vad skulle du göra om du var vinnaren av US $ 1,000, 500 US dollar, 250 USD i kontanter och / eller fått en videokamera?

    Vi vill tacka er för att vara medlem i Club-Asteria, och belöna dig för din lojalitet. Var och en av våra medlemmar bidrar till vår styrka, och det ger oss kraft att göra en positiv förändring i världen.

    Vi har upplevt fantastiska resultat och framgång från våra medlemmar att gå och använda vad Club-Asteria har att erbjuda. Vi fortsätter att ta emot meddelanden från våra medlemmar meddelade oss om deras triumfer och framgångar, och vi skulle gärna höra från dig också! Det är därför vi vill att du ska dela din historia med oss, och det bästa är, vi utfärdar topp selektiv poster med kontanter och videokameror! Vi skulle vilja veta vilka positiva effekter du har gjort med de extra intäkterna till att din klubb-Asteria medlemskapet har gett dig.

    moln pengar hands.jpg Första pris kommer att vara 1000 dollar plus en videokamera, andra pris kommer att vara två utvalda vinnare på US $ 500 vardera plus en videokamera, tredje pris kommer att fyra utvalda vinnare på US $ 250 vardera plus en videokamera och en ytterligare 23 runner-ups kommer också att få en videokamera!

    1: a plats Entry
    US $ 1,000.00 Cash Prize, videokamera, och har i Club-Asteria Nyhetsbrev

    2: a plats Entries (2 vinnare)
    Varje för att få US $ 500,00 kontantpris och videokamera

    3: e plats Entries (4 vinnare)
    Varje för att få US $ 250,00 kontantpris och videokamera


    Utöver dessa kommande 23 runner-ups kommer också att få videokameror!



    KLICKA HÄR för att skicka din berättelse nu eller lära dig mer om denna fantastiska tävling!

    Oavsett om du gick Club-Asteria eftersom du är en entreprenör intresserade av globala sociala frågor, invandrare eller utsänd, en motiverad och ambitiös individ från en underutvecklad region i världen, eller om du är intresserad av drar nytta av våra produkter och tjänster vi vill höra din berättelse! Om du inte är en guld-eller silver medlem, men vill vara en del av denna fantastiska tävling och har chansen att vinna lite pengar !.... KLICKA HÄR för att logga in och uppgradera ditt medlemskap nu.

    Vi är glada att du är en del av Club-Asteria familj och förenar sig med oss i vår vision för ett bättre liv för individer och familjer runt om i världen. Vi ser fram emot att höra om hur Club-Asteria har hjälpt dig eller befogenhet du att hjälpa andra.

    Med vänliga hälsningar,

    Andrea Lucas

    Verkställande direktör

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Eftersom jag fått förfrågan om att lägga ut mina utbetalningar här så kommer det ALDRIG att ske. Finns nog med forum som gör det så gå in där och läs om så önskas.

    Ha en underbart trevlig jul om vi inte ses inne i club-asteria vem vet...

  12. Sponsored Links
Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |