Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Investor CrazyCow's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,354
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Betboo Gazino Oyunları

    Betboo Gazino Oyunları

    Hollanda Antilleri lisanslı olan ve hisseleri Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören bir şirket olan Betboo Gazino, kısa sayılabilecek bir süre önce girdiği Türkiye piyasasında sunduğu hizmetlerle dikkatleri çekmektedir. Betboo Gazino online oyun ve eğlence dünyasında Latin Amerika rüzgarı estiriyor. Betboo Gazino’da sizi nelerin beklediğini merak ediyorsanız, kafanızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını aşağıdaki başlıklar halinde hazırladığımız incelemede bulabilirsinz.
    Oyun Seçenekleri

    Betboo Gazino her yaştan oyuncuya ve her zevke hitap edecek oyun seçeneklerini sayfalarında barındırmaktadır. Net Entertainment gazinolarında daha önce oyun oynamış olan oyunculara oldukça tanıdık gelecek olan Betboo Gazino yüklemesiz oyunları arasında 18 masa oyunu, 8 slot makinesi, 40 video slot oyunu, sayısı 20’yi aşan farklı varyasyonlarda Video Poker oyunları, 12 çeşit Kazı Kazan oyunu, keno ve tombala oyunları bulunmaktadır. Betboo Gazino yüklemeli oyun seçenekleri de bütün bu oyunları barındırırken daha hızlı ve kaliteli bir oyun tecrübesi sunuyor.
    Yazılım

    Yukarıda da belirttiğimiz gibi Betboo Gazino hem yüklemeli, hem de yüklemesiz oyun seçeneklerini bir arada sunmaktadır. Net Entertainment tarafından geliştirilen oyun yazılımlarını kullanan Betboo Gazino sadece 7.1 MB büyüklüğündeki yüklemeli gazino yazılımı ile, oyuncuları en gelişmi ses ve görüntü efektlerine sahip oyunları barındıran etkileyici lobisine davet ediyor! Betboo Gazino yazılımı ile favori oyunlarınızı sadece bir kereliğine indrebilir ve daha sonrasında anında oynamaya başlayabilirsiniz! Sadece Windows kullanıcılarının yararlanabileceği yüklemeli oyunların yanında, özellikle Mac ve Linux kullanıcıları ve bilgisayarına herhangi bir yazılım indirmekten hoşlanmayanlar için Betboo Gazino web sitesinde yüklemeli oyunlar kadar kaliteli efektlere sahip, oldukça hızlı yüklenen yüklemesiz oyunlar da bulunmaktadır.
    Bonus ve Promosyonlar

    Betboo Gazino sunduğu birbirinden kazançlı bonus ve promosyon fırsatları ile hem yeni, hem de eski üyelerini sevindirmektedir. Betboo Gazino’nun avantajlar dünyasıyla henüz tanışan oyuncular 150 TL’ye kadar %100 ilk para yatırma bonusundan yararlanabilirler. Mevcut Betboo Gazino oyuncuları ise her ay 100 TL’ye kadar %50 yenden yükleme bonusu kazanabilirler. Bu cazip Betboo Gazino fırsatlarının yanı sıra, Betboo VIP Kulübü’nün üyesi olarak oyun oynadıkça kazanabilirsiniz. Betboo Gazino’da bonus fırsatlarının ardı arkası kesilmiyor!
    Destek ve Ödeme

    Betboo Gazino müşteri hizmetleri konusunda da farkını göstermektedir. Betboo Gazino destek ekibine hem canlı yardım uygulamasını kullanarak, hem de eposta göndererek ulaşabilirsiniz. Betboo Gazino müşteri hizmetleri tamamen Türkçe olarak hizmet vermektedir.
    Betboo Gazino hesabınıza para yatırmak için kullanabileceğiniz yöntemler Visa, MasterCard, SpeedCard, Ukash, PaySafeCard, Cep Bankacılığı ve Neteller’dır. Hesabınızdan para çekmek için ise havale ve Speedcard yöntemlerinden birisini kullanabilirsiniz.
    Sonuç

    Gazino dünyasında Latin Amerika rüzgarı estiren Betboo Gazino, yüklemeli ve yüklemesiz oyun seçenekleri ve yenilikçi yapısıyla dikkatleri çekiyor. Gazino dünyasında aradığınız herşeyi Betboo Gazino’da bulacaksınız!

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Senior Investor CrazyCow's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,354
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Don't wait and Register Today

  4. Sponsored Links

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |