Profeet Mohammad, vzmh, zei: "zuiverheid is de helft van het geloof", overgeleverd door Imam Muslim.


Wetenschappers beweren ook dat reinheid bijna de meeste ziekten helpt voorkomen. Wanneer het lichaam schoon en puur blijft, verwijdert het de meeste ziektekiemen en stof die vast komen te zitten. Een dergelijke zuiverheid voorkomt verschillende ziekten zoals huid- en mondziekten.



Bovendien zorgt een constante reinheid van het gezicht en de handen voor een afname van het aantal ziektekiemen dat het lichaam via de mond en neus aanvalt. Daarom worden ook de ziekten van de luchtwegen en het spijsverteringsstelsel verminderd.


Zuiverheid (in lichaam, geest en hart) is de helft van het geloof


\\\\\\\\\\\\


Een recente wetenschappelijke studie bevestigt dat het hebben van lichten aan bij het naar bed gaan invloed heeft op de biologische processen in de hersenen en aandoeningen veroorzaakt die leiden tot obesitas. Daarom raden wetenschappers aan om 's nachts de lichten uit te doen om het lichaam en de hersenen te beschermen.


Glorie aan Allah; dit advies, aanbevolen door wetenschappers in de 21e eeuw, werd lang verkondigd door de profeet Mohammad, vrede zij met hem
14 eeuwen geleden. Een geluidsketen van transmissie meldde: Profeet Mohammad, vzmh, zei: "als je naar bed gaat, doe de lampen uit."


De vraag is: is deze hadith niet voldoende bewijs dat de Profeet Mohammed, vzmh, niets dan de waarheid spreekt?



لماذا تغضبون عندما تتم الإساءة لنبيكم؟ | محمد علي في حوار مع زوار


https://www.youtube.com/watch?v=xm1_sY2RwX8


سواح أمريكيين: أب وابنته مندهشان من الإسلام


https://www.youtube.com/watch?v=HqQX1_iE2Bo

بطل العالم في الملاكمة تايسون فيوري يعلن إسلامه وسط ترحيب مسلمي أمريكا - Tyson Fury Becomes a Muslim


https://www.youtube.com/watch?v=AEvybKzw1cg