Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
 1. #1
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Geweldig .....??? Waarom???222222222

  Allah de Almachtige zegt over de dag van de opstanding: (Whoever hopes for the Meeting with Allah, then Allah's Term is surely coming and He is the All-Hearer, the All-Knower * And whosoever strives, he strives only for himself. Verily, Allah stands not in need of any of the '¬lamÓn (mankind, jinn, and all that exists).) (SŻrat Al-' AnkabŻt-verse 5-6) so that all of us must be ready for that day.

  Profeet Mohammed (vrede zij met hem) heeft over die dag gezegd: (de dag van de opstanding zal niet komen voor de opkomst van beproevingen, leugentrillingen, convergentie van markten en convergentie van tijd) {Overgeleverd door Ahmed}, in deze nobele hadieth vertelde de profeet zijn metgezellen over een aantal toekomstige gebeurtenissen die zullen gebeuren en deze gebeurtenissen zijn tekenen voor de naderende dag van de opstanding toen hij sprak over deze gebeurtenissen in de tijd dat de islam zwak was en de profeet en zijn metgezellen ernaar streefden om die religie te verspreiden, maar hij sprak alsof hij bij ons woonde en zag wat er aan de hand was.

  In die Hadith zijn er vier wonderen die tegenwoordig onze realiteit vertegenwoordigen:

  1. Opkomst van proeven

  Kijk eens naar wat er in veel moslimlanden gebeurt: oorlogen, gevechten en machtsconflicten ..... Dit gebeurt allemaal in moslimlanden, waarom? Omdat we weggingen van de principes van de islam en de orders van Allah de Almachtige, als gevolg hiervan zien we deze beproevingen om ons heen.

  2. liggende stijgingen

  Wetenschappers over de hele wereld werken hard om liegen te onthullen en ze geven duizenden miljoenen uit om een ​​effectieve leugendetectiemachine uit te vinden, ook zien we veel leugens in kranten en tv-nieuws om ons heen, terwijl liegen een gewoon gedrag om ons heen werd. Al deze waren niet aanwezig in de tijd van de profeet.

  3. Convergentie van markten

  Tegenwoordig zien we in alle landen over de hele wereld veel markten omdat we een markt tussen twee markten kunnen zien en dit fenomeen bestond niet ten tijde van de profeet.

  4. Convergentie van tijd

  in het verleden gebruikte het bericht dagen en maanden om zijn bestemming te bereiken, maar nu kunnen we binnen een paar seconden een bericht verzenden, ook het nieuws vliegt in minder dan een seconde tussen landen van de wereld ... is geen convergentie van tijd?


  Profeet van genade (vrede zij met hem) vertelde moslims 1434 jaar geleden over enkele toekomstige gebeurtenissen die vandaag echt zijn gebeurd zoals we in ons leven zien,

  Aan het einde vragen we een eenvoudige vraag, die die ongeletterde man vertelde over een aantal toekomstige gebeurtenissen en die hem vertelde dat het zal gebeuren terwijl hij zei dat het zal gebeuren en niet zei dat het zou kunnen gebeuren? ... Inderdaad is Allah de Almachtige de doener.

  Het is tijd voor atheÔsten om na te denken en een herberekening te maken voor hun overtuigingen, aangezien zij moeten begrijpen en realiseren dat Allah de Almachtige de bron is van deze informatie als goddelijk bewijs dat de boodschap van de islam oprecht is.


  الداعيه شمسي يشرح لشاب مسيحي محمد في الانجيل مترحم new

  https://www.youtube.com/watch?v=oUE0WIrFxio&t=9s


  صبي يعتنق الاسلام مع الداعية شمسي مترجم ||||| الهايد بارك

  https://www.youtube.com/watch?v=nReeloqdKMY&t=109s

 2. Sponsored Links
 3. #2
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  De wetenschappers hebben het heelal bestudeerd met zijn sterren, stof, melkwegstelsels en rook, maar ze hebben ontdekt dat de beweging van deze sterrenstelsels niet overeenkomt met de massa en aantrekkelijkheid ervan. Daarom hebben ze het bestaan ​​aangenomen van een donker of obscuur materiaal dat de Donkere Materie wordt genoemd. Onderzoeken over die Dark Matter zijn al sinds een kwart eeuw begonnen en het gaat nog steeds door.

  Wetenschappers ontdekken alledaagse nieuwe feiten over de Dark Matter en zijn aard. Het belangrijkste van deze ontdekkingen is dat het met meer dan 96% in het universum wordt gedistribueerd, wat een zeer hoog percentage is.

  Dit brengt ons ertoe te begrijpen dat wat we ons niet realiseren door te zien, veel meer is dan wat we ons bij het zien realiseren, dit werd in de Heilige Koran als een goddelijk zwaard vermeld: "But nay! I swear by all that ye see * And all that ye see not * That it is indeed the speech of an illustrious messenger ". (38-40 Al Haaqqa)..

  Dit vers van de Koran is een verborgen signaal voor de aanwezigheid van zaken die we ons niet kunnen realiseren door het zien en de ontdekking van de Duistere Materie is een bewijs voor de eerlijkheid van de Goddelijke zweren.


  Maar waar we ons op focussen, is onze suggestie in het vorige artikel dat deze Duistere Materie kan worden beschouwd als de "Hemel" zoals vermeld in de Heilige Koran. Deze overweging had sommige van onze lezers verward als: hoe kan deze Hemel onzichtbaar zijn terwijl Allah de Almachtige in de Heilige Koran zegt: "Have they not then observed the sky above them, how We have constructed it and beautified it, and how there are no rifts therein? " (6 Qaf).

  Dit is een voor de hand liggende goddelijke opdracht om naar de hemel te kijken, maar hoe kunnen we naar iets onzichtbaars kijken?

  Als antwoord hierop kan ik zeggen dat als we de verzen die over de hemel praten, kritisch bekijken, we zullen ontdekken dat ze het ofwel over structuur hebben als "hoe we het hebben geconstrueerd" of wat hebben deze hemelen in zich als: "Zeggen : "Say : Behold what is in the heavens and the earth! But revelations and warnings avail not folk who will not believe. " (101 Yunus). Dit is dus een uitnodiging om de Hemel te bekijken die sterren, planeten, etc. omvat.

  Als we 's nachts in de hemel of de hemel kijken, zullen we de sterren zien en de kwestie van de hemel niet zien, en als we er overdag naar kijken, zullen we de gereflecteerde stralen door de atmosfeer zien. Daarom zien we de echte kwestie van de Hemel niet, maar we zien wel de inhoud van de Hemel.

  Dienovereenkomstig is het idee van het aannemen van de Hemel als de Duistere Materie een logisch idee en is het niet verboden in termen van Islamitische wetgeving omdat ijver wordt opgelegd aan Moslims, als zijn ijver juist was, zal hij tweemaal worden beloond en als zijn ijver verkeerd was, hij zal een beloning ontvangen.

  Bovendien kunnen we de deur van de ijver niet afsluiten om de koranverzen te begrijpen, om niet in de fout te vervallen omdat de wonderen van de koran geen einde hebben en de moslim de opdracht krijgt om verder te zoeken, te speculeren en na te denken over de koranverzen.

  Met betrekking tot de donkere materie, als de wetenschap een feit is gebleken dat de donkere materie tegenwerkt, zal het geen probleem zijn omdat we ijverig en speculatief zijn over de koranverzen in termen van de wetenschappelijke feiten en elke fout zal worden verwezen naar onze beperkte vermogens terwijl de Heilige Koran is superieur boven allerlei soorten fouten of onvolkomenheden.


  أنا أريد إعتناق الاسلام ولكن ؟ يوشع ايفانز مترجم

  https://www.youtube.com/watch?v=NLhmQPKfaP0&t=56s

  حوار رائع وهادئ بين هاشم وفتاة دانماركية مسيحية
  https://www.youtube.com/watch?v=-q8ZTGgJuD0

 4. #3
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Allah de Almachtige zegt: (Allah is He Who raised the heavens without any pillars that you can see)

  ] Al Raed, 2. . [Ik zou hier willen stoppen met het woord (pilaren) van de hemel, maar wat is de hemel? De lucht is alles boven ons en het strekt zich uit van de atmosfeer tot de laatste melkweg in het universum. Iedereen die van buiten het universum naar de lucht kijkt, ziet een strakke draad. Deze draad is een constructie van de blokken van de lucht die sterrenstelsels zijn.  een gesimuleerd beeld van het universum alsof we het van buitenaf bekijken! We zien groepen sterrenstelsels op draden geplaatst, alsof ze bouwstenen zijn en zwaartekrachten deze sterrenstelsels verbinden en de verdeling ervan door dit prachtige systeem regelen. Dit getuigt van de grootsheid van Allah, de schepper van alles.

  Elke draad strekt zich uit tot miljoenen lichtjaren en honderden sterrenstelsels worden op deze draden geplaatst. Allemaal gebaseerd op zwaartekrachten die Allah heeft gecreŽerd om de samenhang van het universum te verzekeren, zodat het niet instort. We vinden in dit hulstvers twee wonderen, ze zijn:

  1 - We begrijpen, vanuit dit vers, dat Allah de hemel zonder pilaren heeft gemaakt, en iedereen die van buiten naar het universum kijkt, ziet enorme groepen sterrenstelsels met elkaar verbonden en het beweegt zich in een systeem als ťťn groep. Deze groepen sterrenstelsels zijn opgeheven en op hun toegewezen plaatsen zonder pilaren geplaatst, maar door fysieke wetten gemaakt door Allah de Almachtige voor de voortzetting van het universum.

  2 - We kunnen het vers op een andere manier begrijpen: dat er pilaren zijn, maar onzichtbaar! En de betekenis van het vers "hief de hemel op zonder enige pilaren die je kunt zien". Er is hier een wonderbaarlijk aspect, omdat de zwaartekrachten die we niet zien de kolommen zijn die door Allah zijn geschapen. Zonder dewelke het universum niet kon doorgaan en sterrenstelsels niet op deze manier waren verdeeld.

  Wat ons begrip van het vers ook is, het blijft een constant wonder. Dit geeft aan dat het vers van Allah is, de wijze en de welbekende, Allah zegt: (((This is) a Book, with verses basic or fundamental (of established meaning), further explained in detail, - from One Who is Wise and Well-acquainted (with all things)] Hud, 1. [

  Terwijl we in andere boeken, op hetzelfde moment van de neergaande koran, wat verkeerde kosmische informatie zien. Er was een heersende overtuiging dat de aarde is gebaseerd op een schildpad of een walvis of een os ..... Niemand was op de hoogte van de onzichtbare pilaren die delen van het universum met elkaar verbinden. Dat zijn de zwaartekrachtkrachten.

  أسئلة حقيقية! هاشم في حوار هادئ مع امرأة مسيحية
  https://www.youtube.com/watch?v=FrhHQ9gH14o

 5. #4
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  !!!ليس الكل قادرا على مصافحة يد الملكة

  https://www.youtube.com/watch?v=8EVijwRlgXw

  رجل غير مسلم يعتنق الإسلام بعد حواره مع الداعية محمد حجاب

  https://www.youtube.com/watch?v=LrwfxbSnQ_E

 6. #5
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Zelfs met moderne wetenschap en recente ontdekkingen over het universum hebben wetenschappers hun beperkte kennis en begrip van het grote universum bekendgemaakt, en toegegeven dat ze verwachten dat ze zich niet bewust zijn van de antwoorden op de geheimen en eigenaardigheden van het universum. Ondanks de ontwikkeling van de wetenschap zal de kennis van wetenschappers beperkt blijven, net zoals de koran verzekert dat Allah's (swt) zegt: "And of knowledge, you (mankind) have been given only a little" [Al-Isra: 85].

  Westerse wetenschappers verklaren hun beperkte kennis en geven toe dat ze nog steeds niet veel informatie hebben over de geheimen van het universum. De president van de centrale vliegtuigen en ruimte in Duitsland, Johann Dietrich Forner, zegt dat de wereld niet meer dan 5% van de geheimen van het ongelooflijke universum heeft ontdekt. Bovendien begrijpen wetenschappers niet meer dan 5% van de beschikbare ontdekkingen en 95% van deze ontdekkingen blijven mysterieus en worden beschouwd als donkere materialen of raadselachtige krachten. Furner voorspelde ook het bestaan ​​van buitenaardse wezens, maar dat de mensheid ze niet zal kunnen herkennen met de huidige technologieŽn.

  Michael Graven, de president van NASA, weigert echter de ideeŽn die het bestaan ​​van buitenaardse wezens aannemen en zegt dat het mythen zijn en dat er geen wetenschappelijk bewijs is, maar geeft toe dat ze helpen bij het begrijpen van het universum. Wetenschappers verdedigen de hoge kosten van ruimteonderzoek omdat de verzamelde informatie grote voordelen biedt; bijvoorbeeld vliegtuigen die kunnen vliegen met behulp van satellieten. Ook satelliet-tv-kanalen, verbeterde weersvoorspellingen en medisch onderzoek van ziekten met betrekking tot bloedcirculatie en immuniteitsafwijkingen; allemaal vertrouwen op het onderzoek van de ruimtewetenschap.  Beide wetenschappers geloven niet in het bestaan ​​van een andere planeet dan de aarde waar de mensheid kan overleven. Naar hun mening zal de wens om de mysteries te verkennen en naar ongeÔdentificeerde mensen op zoek te gaan mensen aanmoedigen om hun zoektocht voort te zetten. De kennis van de mens over het universum is veel minder dan 5%; en er zijn veel onontdekte planeten en veel werelden zoals de wereld van de jinn en de wereld van de engelen die wetenschappelijke mysteries blijven!

  Hoewel sommige wetenschappers niet geloven in het bestaan ​​van buitenaardse wezens in de echte wereld, is er een sterk verlangen dat hen dwingt om naar dergelijke wezens te zoeken. Dit toont aan dat mensen veel vragen hebben over de oorsprong van het universum; zoals wie het universum heeft geschapen, waarom werd het geschapen en zijn er andere levende wezens?

  Vragen zoals deze kunnen niet worden beantwoord vanuit de natuur; het is Allah (swt), die de mensen heeft geschapen en die vragen in hun hart heeft geplaatst. Misschien kunnen we in Allah's almachtige uitspraak een nieuwe betekenis begrijpen: "En (denk eraan) toen uw Heer kinderen van Adam, hun heupen, hun zaad voortbracht en hen liet getuigen van zichzelf (zeggende):" " Am I not your Lord? "They said:" Yes! We testify, "lest you should say on the Day of Resurrection:" Verily, we have been unaware of this. . "[Al-Araf: 172] .We kunnen zeggen dat de noodzakelijke programma's om te blijven leven, en voor de mens om het vermogen te begrijpen van zijn Schepper (SWT) die Allah heeft voorzien in elke cel van onze lichamen! Betekent dat het de menselijke natuur is om te vragen naar het geheim van de schepping, de schepper van het universum, het doel en de zin van het leven, en wat er na de dood gebeurt ... allemaal vragen van Allah (swt) die zeiden: "Ben ik niet jouw Heer? "Ze zeiden." Allah (swt) heeft diep in elke cel van dit schepsel vragen gesteld die hem zouden moeten leiden om in almachtige Allah te geloven. Mensen zijn echter arrogant, ongelovig en ontkennend!

  De erkenning van de wetenschappers met betrekking tot de kleine hoeveelheid kennis over het universum ondanks de enorme technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen in dit nieuwe tijdperk betekent dat Allah (SWT), de schepper van het universum, niet toestaat dat een van zijn schepselen kennis verkrijgt behalve door zijn toestemming. Allah (swt) zegt: ""And they will never compass anything of His knowledge except that which He wills"l" [Al-baqarah: 255].

  De Almachtige zegt ook: "(Allah) made them not to witness the creation of the heavens and the earth and not (even) their own creation, nor was I (Allah) to take the misleaders as helpers" [Al-kahf: 51 ]. Ondanks hoe hard mensen proberen kennis te vergaren, zullen ze geen informatie krijgen over de geheimen van het universum, behalve wat Allah (SWT) toestaat.

  Ik wil stoppen in dit nobele vers en zegt dat het bewijst dat alles wat de wetenschappers ontdekken een manier is om te proberen het universum te begrijpen, maar het hele feit is alleen bekend bij Allah (VVIH). Deze realiteit is te vinden in het boek van Allah dat het feitenboek is. Als we het koranvers lezen en proberen de betekenis van het universum te begrijpen, betekent het proberen de betekenis niet te begrijpen dat we de connotatie 100% begrijpen! Het maakt deel uit van het onderzoek, als we gelijk hadden, zullen we twee beloningen ontvangen en als we ons vergissen, zullen we (inshaallah) een beloning ontvangen zolang oprechtheid onze manier is om te onderzoeken.

  En we zeggen dat wetenschappers de zekerheid niet zullen bereiken, behalve als ze de Koran lezen en haar bevelen opvolgen. De Koran vertelt ons feiten en geeft ons de basiswetenschap in onderzoeken terwijl wetenschappers vandaag de dag nog steeds onzeker zijn over hun onderzoek en een doel of basis missen. De Koran, aan de andere kant, geeft ons het doel en toont ons de weg; Allah (VVIH) zegt: "say:" Travel in the land and see how (Allah) originated the creation, and then Allah will bring forth the creation of the Hereafter. Verily, Allah is Able to do all things. "" "" [Al-Ankabut: 20]. Dit couplet bestaat uit vier delen:

  1 - (zeg: "Reis door het land") Gods gebod om de aarde te reizen, te zoeken en te ontdekken, maar wat te ontdekken? Het antwoord is te vinden in het tweede deel van het vers.

  2 - (en zie hoe (Allah) de schepping heeft voortgebracht) Hij (SWT) toonde ons de weg van zoeken, om de geheimen van de oorsprong van het universum en de creaties te doorzoeken. Maar waarom zoeken en wat voorstellen? Het antwoord staat in het derde deel van dit vers.

  3 - (En dan zal Allah de schepping van het Hiernamaals voortbrengen) Hier zien we dat het doel van zoeken is om te beseffen dat Allah (SWT), de initiator van het universum, in staat is om de schepping van het Hiernamaals voort te brengen.

  4 - (Voorwaar, Allah is in staat om alle dingen te doen), dit is een ander doel, om te beseffen dat Allah (SWT) in staat is tot alles; Hij is in staat om het universum te scheppen, om de mensheid voort te brengen en te veroordelen. Dus wees niet verdrietig, o mens! Allah (swt) zal je jouw rechten geven in dit leven en het hiernamaals.

  Daarom vonden we in ťťn vers een volledig leerplan om de geheimen van de schepping te doorzoeken, het doel van dit onderzoek en het antwoord voor die zoektocht. Bij Allah (VVIH), hoe kon een analfabeet die in de zevende eeuw leefde op deze manier spreken ?!


  ما هي عقوبة القاتل في المسيحية؟ هاشم في حوار مع فتيات مسيحيات
  https://www.youtube.com/watch?v=wrQpW67cHtM


  ملحدون يريدون تقنين الدعارة | منصور في مواجهة ملحدين

  https://www.youtube.com/watch?v=3T6fmvM1mXA

 7. #6
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  In een precedent, dat ongekend is, waardoor wetenschappers van de ruimte aan de Harvard University, Edo Berger, de explosies van gammastralen kunnen volgen die vrijkomen door een gigantische ster ouder dan 13 miljard jaar, waardoor het het oudste is wat wetenschappers kunnen zien in de geschiedenis van de universum.

  Berger heeft aangegeven dat de explosie slechts 10 seconden duurde, zodat wetenschappers de lichtopbrengst voor de explosie konden volgen, die 13 miljard jaar geleden plaatsvond, na de passage van 600 miljoen per jaar over de oorsprong van het universum.  Deze ster explodeerde vůůr de overgang van 95 procent van de huidige leeftijd van het universum, en is daarom in staat om iets te bieden dat astronomen het tot vandaag detecteren. De ster heet GRB 090423, ongeveer 30 tot 100 keer groter dan onze zon, en toen zijn ondergang werd gelanceerd, gaf hij een kracht af die een miljoen keer meer was dan de kracht van onze zon.

  Dit werd bevestigd door de onderzoeker dat wetenschappers lang dachten dat nadat het universum zeshonderd miljoen jaar was geboren, er een gigantische ster was, maar "we hadden een bewijs nodig", dat nu beschikbaar is na de detectie van die explosie, die al snel optrad .

  Berger benadrukte dat wetenschappers in de komende jaren de leeftijd van sterrenstelsels kunnen bepalen in elk stadium van het leven van het universum dat werd gevormd, en zo nauwkeurig, waardoor alle verschillen en verschillende theorieŽn over deze kwestie worden beŽindigd

  De explosie, die 13 miljard jaar nodig had om zijn stralen naar de aarde te bereiken, werd gevolgd door de maan, "Swift" -satelliet van het Department of National Aeronautics and Space Administration (NASA), in het observatorium "Gemini" Hawaii.  Sterren exploderen is een van de meest zekere feiten in het universum en de koran vertelt ons in verschillende verzen over het einde van de sterren, in een tijd waarin mensen naar het universum kijken dat het eeuwig is en niet kan worden geŽlimineerd!

  Reageer op deze wetenschappelijke ontdekking

  we zeggen altijd dat de Koran niet in tegenspraak is met de zekerheid van de wetenschap, en alles onthult dat wetenschappers koranwonderen moeten vinden die zijn bevestigd aan deze koran, en die is voorafgegaan op alle wetenschappelijke gebieden, wat we proberen te bewijzen door de wetenschappelijke onderbouwing. Daarom vatten we als volgt samen wat op specifieke punten te zien is:

  1 - Het feit dat de explosie en het einde van de sterren die op dat moment door de koran werden getolereerd niemand iets over dit onderwerp weet, maar er werd gedacht dat het universum wordt gevonden en zo-ster en zijn planeten en de zon zal blijven en maan. Maar gecorrigeerd in de Koran zegt: (and the star when it goes astray what your companion and debauch) [Star: 1-2]. And says: (everything will perish except his face to judge, and to Him you shall return) [Stories: 88].

  Hij zegt ook: (If the stars were blurred) [Mursalat 8:]. In another verse Almighty says: (if the sun * If the stars fall) [altakwer: 1-2].

  2 - Wetenschappers zeggen dat de ster 13 miljard jaar geleden is geŽxplodeerd (natuurlijk worden deze rekeningen berekend door de mens en het werkelijke aantal is alleen bekend bij Allah), dus de wetenschappers kunnen de locatie van de ster niet weten en waar zijn lot is, dus Allah de Almachtige zweert bij de sterrenplaats als een grote eed, zei hij: (I swear by the locations of stars * It is a great oath, if you know * that the Holy Quran) [Alwaqiaa-75-77].

  3 - Wetenschappers zeggen dat deze sterren in het verleden een weg waren voor de leidende mensen om 's nachts in de duisternis van de woestijn of de zee te gaan, maar vandaag gebruiken ze deze sterren als leidraad voor het feit van het universum en zijn geschiedenis en zijn geschiedenis ontwikkeling en het is hier waar nieuwe betekenis aan het vers: (And the stars they are guided) [alnahel: 16].

  4 - Wetenschappers bevestigen dat, maar voor deze sterren was het niet mogelijk om de waarheid en het begin van de opkomst van het universum te kennen, en daarom dienden deze sterren dienstbaar te bestuderen, onderzoek en ontdekking, en de Almachtige zei: (and the stars subservient by His command, His is the creation and commandment Blessed be Allah, the Lord of the Worlds) [Alaraaf: 54].]. De sterren gericht op het begeleiden van mensen in de nacht, en op hen afgestemd om de geheimen van het universum te leren.

  5 - In ruimtevluchten en in het bijzonder weg van de planeet falen alle middelen in oriŽntatie, en kunnen alleen gaan afhankelijk van de sterren en hun locaties, dus houd deze sterren en de weg in de ruimte, ongeacht hoe ontwikkeld door de media, en hier vinden we een nieuwe betekenis voor het vers: ((which is what you make all find the stars in the darkness of the land and sea have detailed Our revelations for people who know) [alanam: 97]


  مسلمون يبحثون عن إجابات! هاشم في حوار مع زوار الجزء الأول

  https://www.youtube.com/watch?v=hQ3w6oUF8Y0


  مسلمون يبحثون عن إجابات! هاشم في حوار مع زوار الجزء الثاني  https://www.youtube.com/watch?v=d2-RVETJlJQ.

 8. #7
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Overweeg eerst hoe je de Koran kunt oversteken door beweging van de zon, zegt de Almachtige: ((38) And the sun runs [on course] toward its stopping point. That is the determination of the Exalted in Might, the Knowing)[Yasin: 38]. En nu gaan we naar westerse wetenschappers zelf en degenen die niet in de Koran geloofden, wat zeggen ze? Het fenomeen van beweging van de zon trok de aandacht van een van de wetenschappers overweegt om het echte verloop van de zon te bestuderen als we het van buiten de melkweg bekijken, en natuurlijk is de zon een ster in onze melkweg die meer dan 100000000000 bevat ster!!
  De beweging van de zon was duizenden jaren lang een mysterie, zolang het zicht van anderen op de aarde zo gefixeerd was en dat de zon eromheen draait, maar later blijkt dat dit geloof verkeerd is, en de reden hiervoor is simpelweg dat de massa van de zon meer dan een miljoen keer groter is dan de massa van de aarde, en daarom de zon niet kan landen om ze aan te trekken, maar het tegenovergestelde is waar.

  De zon en vanwege de grote massa om alle planeten aan te trekken, net zoals de maan de aarde aantrekt, die veel kleiner is dan de aarde, beseften wetenschappers dat de zon is gefixeerd en de aarde draait! Maar is dit de hele waarheid?

  Ik ontdekte toen dat de zon zich naar het centrum van onze melkweg (Melkweg) trok, maar nauwkeurig om hem heen draaide en berekende snelheidsbereik van de zon in het centrum van de melkwegrotatie ongeveer 200-250 kilometer per seconde. Ze zeiden dat de zon rond het centrum van de melkweg draait, en uiteindelijk vonden ze dat andere bewegingen van de zon op en neer, het complexer is geworden.

  De wetenschappers bestudeerden de beweging van de zon (zonnestelsel) om het exacte pad te zien dat je de zon tekent tijdens de rotatie rond het centrum van de melkweg. Ze ontdekten dat de zon geen rotatie draait, maar een echte Jriana is !! En ren met dezelfde stroom in de paardenracebaan!

  Wetenschappers hebben ontdekt dat de twee bewegingen van de zon in de melkweg: de eerste draaiing rond het centrum van de melkweg, en de tweede beweging van de vibratie op en neer, dus de zon ziet eruit als op en neer en vooruit! De zon is een volledige cyclus rond het centrum van de Melkweg tot 250 miljoen jaar! Het neemt de zon op en neer tot 60 miljoen jaar, en zo op en neer en vooruit als een man aan de hand.

  Ik heb ontdekt dat de curve getrokken door het paard in Jeriana overeenkomt met die curve die wordt getrokken door de zon in de ren naar! Is dit toeval?
  beweging van de zon, zegt de Almachtige: (38) And the sun runs [on course] toward its stopping point. That is the determination of the Exalted in Might, the Knowing)[Yasin: 38].  مسلمون يبحثون عن إجابات! هاشم في حوار مع زوار الجزء الثالث

  https://www.youtube.com/watch?v=XCxQez1tOVc  مسلمون يبحثون عن إجابات! هاشم في حوار مع زوار الجزء الرابع

  https://www.youtube.com/watch?v=3Fh6tiAWhPE

 9. #8
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Woede, negatief denken en stress worden beschouwd als destructieve factoren voor de gezondheid van hart en lichaam, dus de islam beveelt ons weg te blijven en ze te vermijden ...
  De Boodschapper van Allah vrede zij met hem was niet boos op enig leven. Zijn tevredenheid en woede waren voor Allah. Hij was daarom de gelukkigste en meest stabiele en rustige persoon en gaf ons de beste voorbeelden hiervan.

  Het is zelden voor de Boodschapper van Allah om een ​​dag door te brengen zonder geconfronteerd te worden met gebeurtenissen van woede en emotie en stress, maar we wisten niet dat hij boos was, behalve wanneer iemand de grenzen van Allah overschreed. De profeet behandelt elk probleem kalm en geduldig. Dit is wat ervoor zorgt dat mensen in menigten de religie van Allah binnengaan. Daarom looft God hem in de Heilige Koran: "And you on an exalted standard of character" (Al-Qalam: 4).


  Vele verzen dringen aan op gemoedsrust
  Degene die de Koran overweegt, merkte op dat veel van de verzen ons vertellen geduld te hebben en niet boos te zijn en om vergeving te vragen. (Overleg: 40). (Bijen: 126-128).

  Hij zegt over de rechtvaardigen die hun het paradijs beloofden zo breed als de hemel en de aarde:
  (Al- IMRAN: 134)

  De beste manier om de psychologische druk te behandelen is Amnesty. (Al- Baqara: 237)

  Veel dagelijkse menselijke druk wordt veroorzaakt door een gevoel van onrechtvaardigheid en het onvermogen om van anderen af ​​te nemen. Maar zodra de mens "amnestie" beoefent, zal het probleem verdampen als de hitte wanneer het water verdampt!
  Om de dag van de verovering van Mekka te herinneren, toen Allah de overwinning op zijn vijanden schonk, die hem bespot, beledigde, nam en vervloekte, Maar hij vergaf hen en zei: "Ga weg, u bent vrij!"
  Deze situatie is een les voor de gelovige die, zoals de Boodschapper van Allah, vrede zij met hem.

  Het is de genade van Allah jegens zijn slaven die de beloning van tolerantie en vergeving in het Hiernamaals zeer groot maakte, en zijn beloning tot iets groots maakt in deze wereld die een betere gezondheid en een grotere psychologische stabiliteit geniet.

  Kijk aandachtig naar deze prachtige tekst van de Koran:
  (Fosilaat: 34-35).

  Wat uw probleem met anderen ook is, het kan worden opgelost zodra de transactie op de beste manier en met een beetje geduld en met een goed woord. Zoals Allah zei:
  “Zie je niet hoe Allah een gelijkenis uiteenzet? Een goed Woord als een goede boom, waarvan de wortel stevig is bevestigd, en zijn takken naar de hemel. Het brengt te allen tijde zijn vrucht voort, door het vertrek van zijn Heer. Dus Allah stelt gelijkenis voor mannen, zodat zij vermaning kunnen ontvangen "


  بريطاني متعصب يسب القرآن ويسب منصور لكن الرد كان مفحماً من منصور

  https://www.youtube.com/watch?v=q93z2zlql34

  لا يمكنكم أن تصلوا! محمد حجاب يرد بقوة على رجال شرطة يمنعون المسلمين من الصلاة

  https://www.youtube.com/watch?v=8OvfR6BMTZA

 10. #9
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Hijrah van Mekka tot Medina
  bestelling van allah
  aan de profeet Mohammed
  Vrede zij met hem


  omdat de Quraish de profeet en de moslims pijn heeft gedaan  Hijrah is in wezen een proces van overdracht naar een betere situatie. Het is niet bedoeld om een ​​comfortabele plek te vinden waar men zou ontspannen en de inspanning zou stoppen (poging). Het is eerder een zoektocht naar een omgeving die gunstiger is voor continue en constructieve inspanningen. Onmiddellijk na Medina te hebben bereikt, ondernam de profeet een allesomvattend proces om een ​​trouwe en sterke samenleving op te zetten. Dit is een belangrijk aspect en een belangrijke les om te leren van Hijrah.

  In de Glorieuze Koran zegt Allah, de Allerhoogste: "Those who believe, and migrate and strive in Allah’s cause, with their goods and their persons, have the highest rank in the sight of Allah: they are indeed the successful people. Their Lord does give them glad tidings of a Mercy from Himself, of His good pleasure, and of Gardens where enduring pleasure will be theirs: They will dwell therein forever. Verily in Allah’s presence is a reward, the greatest (of all)." (Al-Tawbah 9: 20-22) "

  Het kalenderjaar van de islam begint niet met de verjaardag van onze profeet (vrede zij met hem), niet vanaf het moment dat de openbaring tot hem kwam (Bethat) noch vanaf de tijd van zijn hemelvaart naar de hemel, maar met de migratie (Hijra) van een ongewenste omgeving naar een gewenste plek om het gebod van Allah te vervullen. Het was migratie van een complot dat was vastgesteld door de leiders van de Quraysh die van plan waren om de profeet Mohammed te doden, en om de waarheid te vernietigen die vandaag overal aan de mensheid wordt overgedragen tegen tirannie en onrecht. Hun doel was om de fundering van de islamitische staat, de Sunnah van de traditie van de profeet, te vernietigen en te voorkomen dat de openbaring door de boodschapper van Allah aan de mensheid wordt geleverd.


  De islamitische kalender wordt gerekend vanaf de tijd van migratie (Hijra) van de profeet Mohammad (vrede zij met hem) van Mekka naar Madina. De beslissing van de profeet om uit Mekka te migreren kwam na een aantal jaren van onmenselijke behandeling van de gelovigen door de krachtige stammen die verenigd waren ondanks al hun vete om de verspreiding van de islam te stoppen.

  De beslissing van profeet Mohammad om Mekka te verlaten viel samen met het plan van de ongelovige om hem te vermoorden. In 622 AD hielden de Quresh-stamleden een vergadering en besloten dat een groep jonge mannen, ťťn uit elke stam, de profeet Mohammad collectief zou moeten vermoorden zodat hun verantwoordelijkheid voor de moord niet op een bepaalde stam kon worden gelegd.

  Op de bewogen nacht vroeg de profeet zijn neef Ali Ben Abutalib om zijn plaats in bed in te nemen om de Mekkanen te laten denken dat hij sliep. De profeet zelf gleed onopgemerkt weg met zijn loyale volgeling Abu Bakr (die na de dood van de profeet als de eerste C-alif werd gekozen). Ze gingen stiekem naar een grot met de naam Thawr, niet ver van Mekka en lagen daar een dag of twee ondergedoken totdat de zoon van Abu Bakr aangaf dat de zoektocht naar hem was opgegeven. Toen vertrokken de twee vanuit Madina op kameel terug. Ze bereikten Quba, aan de rand van de oase van Madina, op 12e Rabiul Awwal. Met de aankomst van Mohammad in Quba begon een nieuwe fase in zijn carriŤre en glorie van de islam.

  Deze migratie heeft een speciale betekenis in de geschiedenis van de islam. Het eindigde de Meccan-periode van vernedering en marteling en begon het tijdperk van succes. Zijn eigen volk aan wie hij de islam gedurende 13 jaar predikte, verwaarloosde de profeet van de islam. Maar hij werd hartelijk ontvangen in Madina als een geŽerd leider.

  In Madina verbeterde zijn kracht met de dag. Hier was hij niet alleen de religieuze leider, maar nam hij ook de rol van politicus en staatsman aan. Profeet Mohammad verliep tien jaar na zijn migratie naar Madina, maar slechts in een decennium veranderde hij de loop van de menselijke geschiedenis.

  Onze religieuze kalender is de Hijri-kalender. Het is belangrijk voor ons om de betekenis en betekenis van Hijrah in gedachten te houden.

  Islamitische maanden beginnen bij zonsondergang van de eerste dag, de dag waarop de maansikkel visueel wordt waargenomen. Het maanjaar is ongeveer 354 dagen lang, dus de maanden roteren achteruit door de seizoenen en zijn niet vast aan de Gregoriaanse kalender. De maanden van het islamitische jaar zijn:
  1. Muharram ("Verboden" - het is een van de vier maanden waarin het verboden is oorlog te voeren of te vechten)
  2. Safar ("Leeg" of "Geel")
  3. Rabia Awal ("Eerste lente")
  4. Rabia Thani ("Tweede lente")
  5. Jumaada Awal ("First freeze")
  6. Jumaada Thani ("Second freeze")
  7. Rajab ("respecteren" - dit is weer een heilige maand waarin vechten verboden is)
  8. Sha'ban ("Verspreiden en verspreiden")
  9. Ramadan ("Parched dorst" - dit is de maand van vasten overdag)
  10. Shawwal ("Licht en krachtig zijn")
  11. Dhul-Qi'dah ("De maand van rust" - nog een maand waarin geen oorlog voeren of vechten is toegestaan)
  12. Dhul-Hijjah ("De maand van Hajj" - dit is de maand van de jaarlijkse bedevaart naar Mekka, opnieuw wanneer geen oorlogvoering of gevechten is toegestaan)
  Hijrah was een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de islam. Het is om deze reden dat 'Umar (moge Allah tevreden met hem zijn) de Hijrah-datum heeft aangenomen om jaren te berekenen. Moslims kozen Hijrah als het brandpunt om hun chronologie te berekenen. In fysieke termen was Hijrah een reis tussen twee steden, ongeveer 200 mijl uit elkaar, maar in zijn grote betekenis markeerde het het begin van een tijdperk, een beschaving, een cultuur en een geschiedenis voor de hele mensheid. Islam ontwikkelde zich niet alleen van de fysieke Hijrah, maar omdat moslims Hijrah serieus namen in al zijn aspecten en dimensies..  DR. ZAKIR NAIK, TV AL HIJRAH, MALAYSIA - YouTube

  https://www.youtube.com/watch?v=GrEybmhapFg

  Hijra of the Prophet Muhammad SAWS By Sheikh Shady Alsuleiman
  https://www.youtube.com/watch?v=TebwAAyMfh8
  Seerah of Prophet Muhammed 27 - The Hijrah - Emigration to Madinah - Yasir Qadhi | March 2012

  https://www.youtube.com/watch?v=utKZzIWZ0I4

 11. #10
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Er zijn ziekten waar we nog nooit van hebben gehoord, ze zijn zeldzaam en vreemd, en als moslims moeten we erover lezen om Gods genade en zegen te realiseren die ons zijn geschonken en om hem op de juiste manier te bedanken ...

  de belangstelling voor de zeldzame ziekten, die slechts enkele duizenden gevallen hebben, nam af. Onder deze ziekten hebben we tien gekozen om u kennis te laten maken met hun symptomen:

  1. Ziekte van Morgellons  2. Progeria ziekte  3. Watergevoeligheidsziekte


  4. De ziekte van het spreken van vreemde talen


  5. Dodelijke lachziekte


  De symptomen eindigen met de dood van de patiŽnten die na autopsie holten in hun hersenen bleken te hebben. De Amerikaanse arts Dr. Carlton Gajdusek bestudeerde de ziekte en concludeerde dat het begon te verspreiden na het kannibalisme door de mensen van de stam, deze ontdekking leidde tot de beŽindiging van deze gewoonte die resulteert in het verdwijnen van de ziekte in 1976 en Dr. Carlton Gajdusek kreeg de Nobelprijs voor de geneeskunde.

  6. De ziekte van gewrichten transformatie in botten  7. Alice in wonderland syndroom.

  Het is een ziekte die zintuigen beÔnvloedt, waarbij de patiŽnt gelooft dat wat hij ziet, hoort of aanraakt veel kleiner is dan wat het is, ook voelt hij dat zijn lichaam erg klein is en het veroorzaakt sterke migraine bij de patiŽnt.

  De artsen inspireerden de naam van de ziekte uit het verhaal van "Alice in Wonder Land" waarin de held met vergelijkbare omstandigheden wordt geconfronteerd. Ondanks het medische debat of de schrijver van het verhaal, Louis Clark, deze ziekte nog niet heeft besloten, leed de schrijver eigenlijk aan voortdurende migraine-hoofdpijn.

  8. Ziekte van Porphyria  9. Pica-syndroom

  Pica is een Latijns woord dat aviditeit betekent, bij deze ziekte hebben de patiŽnten de neiging om alles te eten wat op hun manier is, zelfs verf en vuil.

  10. Moebius-syndroom

  Zeer zeldzame genetische aandoening gekenmerkt door een volledige gezichtsverlamming waarbij de patiŽnten hun ogen niet kunnen sluiten of bewegen,


  Alle lof aan Allah!

  Nu, mijn geliefde lezers, moeten we nadenken, zelfs om te informeren: waarom zouden we altijd zeggen (Alle lof aan Allah), omdat ons gebed naar Basmala (zeggende in de naam van Allah) begint met (Alle lof aan Allah de Heer van alles wat bestaat), wanneer we eten, drinken of nieuwe kleding dragen zeggen we (Alle lof aan Allah), wanneer we uit de badkamer komen zeggen we (Alle lof aan Allah), wanneer we wakker worden zeggen we (Alle lof aan Allah ), zelfs als we getroffen zijn door armoede of ziekte moeten we onmiddellijk zeggen (Alle lof aan Allah) maar waarom?

  De zegeningen die Allah ons heeft verleend, zijn ontelbaar, zelfs als we op het hoogste niveau van de ernst van de ziekte zijn, vinden we ontelbaar veel zegeningen in vergelijking met anderen die zich in een slechtere situatie bevinden dan de onze. Daarom moeten we herhaaldelijk alle lof uitspreken aan Allah voor elke situatie.

  Wat mijn aandacht trok in dit artikel is de dodelijke lachziekte die het gevolg is van kannibalisme van dieren, waaruit we ons kunnen realiseren waarom Allah de Almachtige het eten van dode lichamen had verboden, zoals Hij, de Almachtige, zegt: "Verboden voor jou: Al- Maita (de dode dieren - vee - beest niet geslacht), bloed, het vlees van varkens,

  en datgene waarop Allah's naam niet is genoemd tijdens het slachten, en datgene dat is gedood door wurgen, of door een gewelddadige klap, of een langwerpige val, of door het slaan van hoorns - en dat wat (gedeeltelijk) is gegeten door een wild dier - tenzij je het kunt slachten (voor zijn dood) - en datgene wat wordt geofferd (geslacht) op An-Nusub (stenen altaren). (Verboden) is ook het gebruik van pijlen die geluk of beslissing zoeken; (alles) dat is Fisqun (ongehoorzaamheid van Allah en zonde). Deze dag,  those who disbelieved have given up all hope of your religion; so fear them not, but fear Me. This day, I have perfected your religion for you, completed My Favour upon you, and have chosen for you Isl‚m as your religion. But as for him who is forced by severe hunger, with no inclination to sin (such can eat these above mentioned meats), then surely, All‚h is Oft-Forgiving, Most Merciful. (3: Al Mae'da).

  لمن تصلي؟ هاشم في حوار مع مسيحي الجزء الأول

  https://www.youtube.com/watch?v=5jM7QJaCI0U
  لمن تصلي؟ هاشم في حوار مع مسيحي الجزء الثاني

  https://www.youtube.com/watch?v=ZIPxB97vudU

 12. Sponsored Links
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Share |