ComeOn 500 din Bonus bez uplate (bez potrebne uplate)



  • Bonus bez uplate

  • www.comeon.com/srbija
  • Trenutno vam nudimo bonus od 500 din (bez potrebne uplate). Ovaj bonus možete da iskoristite u našem Kazinu i u našoj Kladionici. Dajemo vam priliku da isprobate naš sajt bez ikakve uplate.
    Kako da dobijem Bonus?

    Kao prvo, morate da postanete punopravni član. Ulogujte se na vaš nalog. Zatim kliknite na “Moj Nalog”, “Moji bonusi”, “Dostupni Bonus” i uzmite vaš besplatni bonus od 500 din.
    Bonus zahtevi…

    S obzirom da nudimo našim igračima gratis novac bez potrebne uplate, moramo da imamo neke uslove što se tiče isplate.
    Igrajući u našoj Kladionici, da biste ispunili uslove, morate da se kladite 6x bonus iznosa. Takođe, tiket mora da sastoji od najmanje 3 utakmice sa ukupnom kvotom od najmanje 1.5.
    Ako želite da igrate u Kazinu, da biste ispunili uslove, morate da igrate 30x bonus iznosa.


500 DIN BESPLATNO

Trenutno vam nudimo bonus od 500 din (bez potrebne uplate). Ovaj bonus možete da iskoristite u našem Kazinu i u našoj Kladionici. Takođe dobijate 100% Bonus na prvoj uplati (do 100 evra)… Možda želite da igrate Poker? Nudimo vam 110% Bonus do 600 dolara! Šta čekate?
Registrujte Se!
500 DIN BESPLATNO

Dobrodošli na ComeOn klađenje!

Comeon vam pruža priliku da se kladite u međunarodnoj kladionici koja vam nudi širok izbor klađenja kao i najbolje kvote.
Trenutno omogućavamo našim korisnicima da se klade na događaje iz više od 90 zemalja.


Klađenje na ComeOn-u

Na ComeOn-u vam nudimo širok izbor običnog klađenja kao i Klađenje Uživo. Glavne funkcije naše kladionice su:

  • Veliki izbor liga,vrsti klađenja i mogućnost za Klađenje Uživo.
  • Širi obuhvat Klađenja Uživo od naših konkurenata.
  • Veća ograničenja na određenom klađenju.
  • Ekskluzivne vrste opklada dostupne samo na ComeOn-u.
  • Brze i sigurne isplate.




Kladenje Uživo

Volite da se kladite uživo? Onda ste na pravom mestu!
Svakodnevno vam nudimo širok izbor utakmica gde imate priliku da se kladite uživo.
Jednostavno kliknite na “Klađenje UŽIVO” da biste pronašli utakmice na koje možete da se kladite. Odatle možete da kliknete na “Raspored Klađenja UŽIVO” gde možete da proverite sve ponudene utakmice za ovu vrstu klađenja, u koje vreme počinju i koji dan.
Takođe vam nudimo običnu vrstu klađenja zajedno sa specijalnim i Azijski Hendikep klađenjem u našem uživo klađenju. Klađenje Uživo je moguće u različitim sportovima, uključujući Fudbal, Tenis, Košarka, Odbojka itd…




Rezultati i Statistika

Na ComeOn-u vam nudimo uslugu Rezultati UŽIVO koja pokriva sva tržišta koja i mi pokrivamo. Pored toga vam nudimo mogućnost da proverite Statistiku prethodnih utakmica na koje želite da se kladite.
Na primer, ako želite da se kladite na Mančester Junajted protiv Arsenala,onda možete preko ove funkcije da proverite sve prethodne utakmice igrane između ove dve ekipe, ko je postigao golove, vreme golova, pozicija u ligi, forma tima itd…


Otvorene Opklade

Kada potvrdite opkladu na ComeOn-u, ta opklada će postati “Otvorena Opklada“ sve dok se ne završi događaj i dobici su isplaćeni.
Otvorene opklade možete da proverite bilo kada, kao i vaš ukupni novac koji je povezan sa svim opkladama i mogući dobitak tih opklada. Svaki tiket koji dobijete kada postavite opkladu ima jedinstven broj koji možete da koristite kada kontaktirate podršku ako imate bilo kakvih pitanja vezana za taj određeni tiket.


Istorija Opklada

Kada se događaj završi, onda će vaš tiket biti prebačen u odeljak “Istorija Opklada“.
U ovom odeljku je moguće da pratite sve prošle opklade iz bilo kojeg vremenskog perioda. Pored toga, možete da potražite specifičnu opkladu tako da ukucate određene detalje, npr. vrstu opklade, događaj, ulog, kvotu itd…