Tjäna pengar på att surfa. 5 timmar/månad är allt du behöver surfa!
AllAdvantage, företaget som nästan tjänade $200 Miljoner och växte till mer än 10 miljoner medlemmar på 18 månader har precis kommit ut med ett nytt och förbättrat system.
Hur fungerar det?
Du installerar ett verktygsfält längst ner ovanför taskbaren och så länge verktygfältet är aktivt tjänar du pengar (just nu är det en 5 timmar/månad begränsning). Ett annat sätt att tjäna pengar är att värva andra personer och få dom att gå med. Ju fler personer du värver, ju mer pengar tjänar du.
Hur man tjänar pengar
Medlemmar tjänar pengar på fyra sätt:
• Medlemmar får en gång per månad en del av AGLOCO's förtjänst baserad på användandet av AGLOCO Viewbar™ den månaden.
• Medlemmar tjänar aktier i företaget baserat på användandet av AGLOCO Viewbar™ den månaden (just nu max fem timmar ger pengar)
• Medlemmar som använder värvnings systemet för att hjälpa till att bygga upp AGLOCOs nätverk tjänar mer.
• Medlemmar får också en del av beställningarna AGLOCO får när en medlem köper en produkt eller tjänst från ett AGLOCO sponsrat företag.
Varför är detta så speciellt?
Viewbar är fortfarande i beta fasen (ytterligare ett par veckor), vilket betyder att inte många känner till detta nya system ännu och det är lätt att rekrytera fler medlemmar. Mitt råd är att du anmäler dig och försöker värva så många som möjligt innan detta bli publikt.
Du har inget att förlora! Även om du inte lyckas värva så många så får, du fortfarande pengar per månad, bara för att surfa på nätet (vilket du hade gjort iallafall) upp till 5 timmar per månad.
Scenarion:
1. AGLOCO misslyckas - vi medlemmar har inget att förlora (förutom dom som väljer att spendera pengar på reklam för att rekrytera andra)
2. AGLOCO växer enormt- Aktierna vi får för att rekrytera andra kan bli värda en förmögenhet
3. AGLOCO växer och blir uppköpt av ett stort företag (Google eller Yahoo) - vi tjänar massor
Anmäl dig här http://www.agloco.com/r/BBBK2265