I am not the admin of the program.





AUTOHITS eZabava NET
Propagace Vašich www stránek.

Autohits je reklamní systém, ve kterém záleží jen a jen na Vás, kolik nových návštěvníků pro své stránky získáte. Neslibujeme Vám megalomaanský nárust návštěvnosti, ale ručímě za to, že Vaše stránky uvidí spousta nových lidí.



Chcete své webové stránky propagovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce? Chcete aby se o Vás dozvěděli lidé, kteří by se jinak o Vašem webu nedozvěděli? Chcete nabídnout ostatním své služby či výrobky? Nebo jen chcete zviditelnit své stránky? Chcete jen propagovat ale tak, aby Vás to nic nestálo?

Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli ano, jste na správném místě!
Náš systém nabízí optimální propagaci Vašich stránek, a to i v případě, že nejste schopni dosáhnout zviditelnění svých stránek ať uť zařazením do vyhledávačů či jiných reklamních systémů. S námi jste schopni dosáhnout běžně i 120 návštěv během hodiny zdarma na Vašich stránkách. To znamená třeba 2.880 návštěvníků za jediný den(tyto údaje jsou závislé na aktuálním počtu přihlášených a surfujících uživatelů). Je jen na Vás, zda se rozhodnete svou stránku zobrazovat, či nikoliv, vše si nastavujete ve svém účtě. Zajímavé pro Vás může také být, že můžete získat 25% výše získaných kreditů od partnerů, kteří se zde zaregistrují přes Vás.

V systému máme dva druhy účtů:
Free účet
- za registraci nyní 200 kreditů zdarma
- měsíčně 10 kreditů zdarma
- možnost vložit 2 stránky do systému
- zobrazovací poměr 1 : 1

Sponzor účet
- za registraci nyní 200 kreditů zdarma
- měsíčně 1000 kreditů zdarma
- možnost vložit 100 stránek do systému
- zobrazovací poměr 1 : 1
Cena tohoto účtu je pouze 100 Kč na 1 rok!

Jako bonus máme pro Vás připravenou hru. Při surfování se v náhodném čase zobrazuje pod ovládacími tlačítky v SurfBaru odkaz na klik, za který získáte další kredity naprosto zdarma! To znamená, že sledovat otevírané stránky se vyplatí!.

For more information, visit
AUTOHITS eZabava NET - Propagace Va?ich webových stránek.

Added for discussion

rajhere

Note:
Please do your DD before investing in any program.