Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 84
  1. #41
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ترجمة نص
    النص المصدر
    Allah zegt in de Koran wat betekent

    {Glorie zij Hem die Zijn dienaar ertoe bracht om op een avond van de Heilige Moskee naar de afgelegen moskee te gaan waarvan Wij de wijk hebben gezegend, zodat Wij hem enkele van Onze tekenen kunnen laten zien; Hij is zeker de Alhorende, de Alziende.} (Al-Israa '17: 1)

    Het lijdt geen twijfel dat Al-Isra (de nachtelijke reis) gevolgd door Al-Miraj (de hemelse hemelvaart) een van de wonderen was in het leven van onze profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem). Volgens de meest geaccepteerde opvatting gebeurde het op de 27e van Rajab, de zevende maand van de Hijri-kalender, in het tiende jaar van Mohammeds profeetschap.In de Hadith-literatuur wordt vermeld dat de Boodschapper van Allah van de Heilige Moskee in Mekka naar de "Verste Moskee" (Al-Masjid al-Aqsa) in Jeruzalem werd gedragen op een wezen genaamd Al-Buraq in het gezelschap van de aartsengel Gabriël. (vrede zij met hem). Daar leidde hij een gezamenlijk gebed van de profeten van God.

    Toen nam Gabriël hem mee naar de hemel waar hij de profeten Adam, Johannes, Jezus, Idris, Aäron en Mozes ontmoette (vrede zij met hen allemaal). In de zevende hemel ontmoette hij Abraham (vrede zij met hem).Hij werd toen naar de Goddelijke Aanwezigheid gebracht. De details van deze ontmoeting zijn prachtig gedetailleerd in het begin van surat An-Najm (52).

    Gebed: door God gegeven geschenk
    Gedurende deze tijd beval Allah voor zijn natie vijftig dagelijkse gebeden. Maar bij de terugkeer van de profeet kreeg hij van de profeet Mozes (vrede zij met hem) te horen dat zijn volgelingen geen vijftig gebeden konden verrichten. Dus ging hij terug en uiteindelijk werd het teruggebracht tot vijf dagelijkse gebeden. Hierna keerde de profeet (vrede en zegeningen zij met hem) op dezelfde avond zelf terug naar Mekka.

    Daarom moeten moslims Allah dankbaar zijn voor dit geschenk. Ze moeten ervoor zorgen en het nooit verwaarlozen. Het is het ding dat de moslim toestaat om vijf keer per dag met de schepper te communiceren.Tijd en ruimte zijn niet gebonden voor Allah

    Een belangrijke les van die wonderbaarlijke gebeurtenis was dat ruimte en tijd die voor mensen aan natuurwetten gebonden zijn, niet zo gebonden zijn voor Allah. Op die avond overbrugde de profeet Mohammed tijd en ruimte en deze wereld, en reisde naar de hemelen door de wil van Allah.Ik denk dat voor degenen die filosofie studeren, zowel de abstracte als de symbolische implicaties van de gebeurtenis zeer stimulerend kunnen zijn. De kloof tussen de realiteit van dit leven en dat van het leven dat komen gaat, is gewoon kleiner geworden. Dit wordt geïllustreerd door de ontmoeting van de profeet met andere profeten die al lang geleden dood waren voor zover we het normaal denken, maar die in werkelijkheid als wezens in een andere vorm ergens anders leven.
    De implicaties van de nachtelijke reis kunnen niet genoeg worden benadrukt. De wonderbaarlijke aard van de reis van de profeet bevestigde zijn door God verklaarde legitimiteit als het zegel van alle profeten. Allah bracht hem naar Hem om ons zijn ware waarde in de ogen van Allah te laten zien.Alle religieuze tradities delen het concept van wonderen, dat wil zeggen iets dat de logica, de natuur of de gevestigde grondwet en de gang van zaken tart.

    We zullen onze discussie beperken tot legitieme wonderen van Allah, die per definitie de enige echte wonderen zijn. Als de krachten van ongeloof sterk zijn, zijn de profetische wonderen die hen tegenwerken meestal sterker.De profeet Mozes kreeg verschillende wonderen, waaronder zijn staf die in een enorme slang veranderde en culmineerde in zijn scheiding van de Rode Zee, als een goddelijk antwoord op de extreme ontrouw van Farao.
    Evenzo kreeg de profeet Jezus zelfs de macht om de doden op te wekken, om zijn legitimiteit te bewijzen tegenover de Joden die hem uiteindelijk ter dood zouden veroordelen wegens godslastering. Niettemin waren zijn wonderen door hun aard niet te ontkennen, en het was alleen de koppigheid en arrogantie van de mensen naar wie hij was gestuurd die hen in staat stelden hem te verloochenen.Mohammeds nachtelijke reis was voor de heidense Mekkanen duidelijk niet gemakkelijk te geloven. Niettemin bewees de profeet het logisch door de naderende karavanen te beschrijven die hij bij zijn wonderbaarlijke terugkeer inhaalde.

    Dit specifieke profetische wonder bevestigde niet alleen de eminentie van de profeet voor moslims, zoals hierboven besproken, maar het hielp ook om zijn profeetschap te bewijzen aan de niet-gelovigen van zijn tijd.Het evenement vieren

    Wat de moslims betreft, is er geen specifieke viering, vasten of gebed om Al-Isra en Al-Miraj te herdenken. Maar op sommige plaatsen zijn de moslims zelf begonnen met herdenkingsfuncties, waarbij het verhaal van de nachtelijke reis wordt verteld in poëzie of lezingen.
    Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de m
    4823 / 5000
    نتائج الترجمة
    Allah zegt in de Koran wat betekent

    {Glorie zij Hem die Zijn dienaar ertoe bracht om op een avond van de Heilige Moskee naar de afgelegen moskee te gaan waarvan Wij de wijk hebben gezegend, zodat Wij hem enkele van Onze tekenen kunnen laten zien; Hij is zeker de Alhorende, de Alziende.} (Al-Israa '17: 1)
    Het lijdt geen twijfel dat Al-Isra (de nachtelijke reis) gevolgd door Al-Miraj (de hemelse hemelvaart) een van de wonderen was in het leven van onze profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem). Volgens de meest geaccepteerde opvatting gebeurde het op de 27e van Rajab, de zevende maand van de Hijri-kalender, in het tiende jaar van Mohammeds profeetschap.
    In de Hadith-literatuur wordt vermeld dat de Boodschapper van Allah van de Heilige Moskee in Mekka naar de "Verste Moskee" (Al-Masjid al-Aqsa) in Jeruzalem werd gedragen op een wezen genaamd Al-Buraq in het gezelschap van de aartsengel Gabriël. (vrede zij met hem). Daar leidde hij een gezamenlijk gebed van de profeten van God.
    Toen nam Gabriël hem mee naar de hemel waar hij de profeten Adam, Johannes, Jezus, Idris, Aäron en Mozes ontmoette (vrede zij met hen allemaal). In de zevende hemel ontmoette hij Abraham (vrede zij met hem).
    Hij werd toen naar de Goddelijke Aanwezigheid gebracht. De details van deze ontmoeting zijn prachtig gedetailleerd in het begin van surat An-Najm (52).
    Gebed: door God gegeven geschenk

    Gedurende deze tijd beval Allah voor zijn natie vijftig dagelijkse gebeden. Maar bij de terugkeer van de profeet kreeg hij van de profeet Mozes (vrede zij met hem) te horen dat zijn volgelingen geen vijftig gebeden konden verrichten. Dus ging hij terug en uiteindelijk werd het teruggebracht tot vijf dagelijkse gebeden. Hierna keerde de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) op dezelfde avond zelf terug naar Mekka.
    Daarom moeten moslims Allah dankbaar zijn voor dit geschenk. Ze moeten ervoor zorgen en het nooit verwaarlozen. Het is het ding dat de moslim toestaat om vijf keer per dag met de schepper te communiceren.
    Tijd en ruimte zijn niet gebonden voor Allah
    Een belangrijke les van die wonderbaarlijke gebeurtenis was dat ruimte en tijd die voor mensen aan natuurwetten gebonden zijn, niet zo gebonden zijn voor Allah. Op die avond overbrugde de profeet Mohammed tijd en ruimte en deze wereld, en reisde naar de hemelen door de wil van Allah.
    Ik denk dat voor degenen die filosofie studeren, zowel de abstracte als de symbolische implicaties van de gebeurtenis zeer stimulerend kunnen zijn. De kloof tussen de realiteit van dit leven en dat van het leven dat komen gaat, is gewoon kleiner geworden. Dit wordt geïllustreerd door de ontmoeting van de profeet met andere profeten die al lang geleden dood waren voor zover we het normaal denken, maar die in werkelijkheid als wezens in een andere vorm ergens anders leven.De implicaties van de nachtelijke reis kunnen niet genoeg worden benadrukt. De wonderbaarlijke aard van de reis van de profeet bevestigde zijn door God verklaarde legitimiteit als het zegel van alle profeten. Allah bracht hem naar Hem om ons zijn ware waarde in de ogen van Allah te laten zien.
    Alle religieuze tradities delen het concept van wonderen, dat wil zeggen iets dat de logica, de natuur of de gevestigde grondwet en de gang van zaken tart.
    We zullen onze discussie beperken tot legitieme wonderen van Allah, die per definitie de enige echte wonderen zijn. Als de krachten van ongeloof sterk zijn, zijn de profetische wonderen die hen tegenwerken meestal sterker.
    De profeet Mozes kreeg verschillende wonderen, waaronder zijn staf die in een enorme slang veranderde en culmineerde in zijn scheiding van de Rode Zee, als een goddelijk antwoord op de extreme ontrouw van Farao.Evenzo kreeg de profeet Jezus zelfs de macht om de doden op te wekken, om zijn legitimiteit te bewijzen tegenover de Joden die hem uiteindelijk ter dood zouden veroordelen wegens godslastering. Niettemin waren zijn wonderen door hun aard niet te ontkennen, en het was alleen de koppigheid en arrogantie van de mensen naar wie hij was gestuurd die hen in staat stelden hem te verloochenen.
    Mohammeds nachtelijke reis was voor de heidense Mekkanen duidelijk niet gemakkelijk te geloven. Niettemin bewees de profeet het logisch door de naderende karavanen te beschrijven die hij bij zijn wonderbaarlijke terugkeer inhaalde.
    Dit specifieke profetische wonder bevestigde dus niet alleen de eminentie van de profeet voor moslims, zoals hierboven besproken, maar het hielp ook om zijn profeetschap te bewijzen aan de niet-gelovigen van zijn tijd.
    Het evenement vieren
    Wat de moslims betreft, is er geen specifieke viering, vasten of gebed om Al-Isra en Al-Miraj te herdenken. Maar op sommige plaatsen zijn de moslims zelf begonnen met herdenkingsfuncties, waarbij het verhaal van de nachtelijke reis wordt verteld in poëzie of lezingen.

    Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de moslims te herinneren aan het belang van Al-Miraj in de geschiedenis van de islam, of om ons te herinneren aan het belang van liefde voor de profeet en de betekenis van de stad Jeruzalem, zijn toegestaan.
    Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de moslims te herinneren aan het belang van Al-Miraj in de geschiedenis van de islam, of om ons te herinneren aan het belang van liefde voor de profeet en de betekenis van de stad Jeruzalem, zijn toegestaan.





    http://www.youtube.com/watch?v=p97c4D2fTqw





    ISRA MI'RAJ


    https://www.youtube.com/watch?v=Mylm0P9srLw








    Isra and Miraj (Night Journey) - Shaykh Hamza Yusuf




    يابانية تسأل لماذا تصدقون اسراء النبي من مكة الى الاقصى بليلة واحدة ؟ د ذاكر نايك Dr Zakir Naik




    https://www.youtube.com/watch?v=FxSalrgd1m4

  2. #42
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Allah zegt in de Koran wat betekent

    {Glorie zij Hem die Zijn dienaar ertoe bracht om op een avond van de Heilige Moskee naar de afgelegen moskee te gaan waarvan Wij de wijk hebben gezegend, zodat Wij hem enkele van Onze tekenen kunnen laten zien; Hij is zeker de Alhorende, de Alziende.} (Al-Israa '17: 1)


    Het lijdt geen twijfel dat Al-Isra (de nachtelijke reis) gevolgd door Al-Miraj (de hemelse hemelvaart) een van de wonderen was in het leven van onze profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem). Volgens de meest geaccepteerde opvatting gebeurde het op de 27e van Rajab, de zevende maand van de Hijri-kalender, in het tiende jaar van Mohammeds profeetschap.


    In de Hadith-literatuur wordt vermeld dat de Boodschapper van Allah van de Heilige Moskee in Mekka naar de "Verste Moskee" (Al-Masjid al-Aqsa) in Jeruzalem werd gedragen op een wezen genaamd Al-Buraq in het gezelschap van de aartsengel Gabriël. (vrede zij met hem). Daar leidde hij een gezamenlijk gebed van de profeten van God.



    Toen nam Gabriël hem mee naar de hemel waar hij de profeten Adam, Johannes, Jezus, Idris, Aäron en Mozes ontmoette (vrede zij met hen allemaal). In de zevende hemel ontmoette hij Abraham (vrede zij met hem).
    Hij werd toen naar de Goddelijke Aanwezigheid gebracht. De details van deze ontmoeting zijn prachtig gedetailleerd in het begin van surat An-Najm (52).



    Gebed: door God gegeven geschenk

    Gedurende deze tijd beval Allah voor zijn natie vijftig dagelijkse gebeden. Maar bij de terugkeer van de profeet kreeg hij van de profeet Mozes (vrede zij met hem) te horen dat zijn volgelingen geen vijftig gebeden konden verrichten. Dus ging hij terug en uiteindelijk werd het teruggebracht tot vijf dagelijkse gebeden. Hierna keerde de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) op dezelfde avond zelf terug naar Mekka.



    Daarom moeten moslims Allah dankbaar zijn voor dit geschenk. Ze moeten ervoor zorgen en het nooit verwaarlozen. Het is het ding dat de moslim toestaat om vijf keer per dag met de schepper te communiceren.


    Tijd en ruimte zijn niet gebonden voor Allah

    Een belangrijke les van die wonderbaarlijke gebeurtenis was dat ruimte en tijd die voor mensen aan natuurwetten gebonden zijn, niet zo gebonden zijn voor Allah. Op die avond overbrugde de profeet Mohammed tijd en ruimte en deze wereld, en reisde naar de hemelen door de wil van Allah.


    Ik denk dat voor degenen die filosofie studeren, zowel de abstracte als de symbolische implicaties van de gebeurtenis zeer stimulerend kunnen zijn. De kloof tussen de realiteit van dit leven en dat van het leven dat komen gaat, is gewoon kleiner geworden. Dit wordt geïllustreerd door de ontmoeting van de profeet met andere profeten die al lang geleden dood waren voor zover we het normaal denken, maar die in werkelijkheid als wezens in een andere vorm ergens anders leven.


    De implicaties van de nachtelijke reis kunnen niet genoeg worden benadrukt. De wonderbaarlijke aard van de reis van de profeet bevestigde zijn door God verklaarde legitimiteit als het zegel van alle profeten. Allah bracht hem naar Hem om ons zijn ware waarde in de ogen van Allah te laten zien.


    Alle religieuze tradities delen het concept van wonderen, dat wil zeggen iets dat de logica, de natuur of de gevestigde grondwet en de gang van zaken tart.



    We zullen onze discussie beperken tot legitieme wonderen van Allah, die per definitie de enige echte wonderen zijn. Als de krachten van ongeloof sterk zijn, zijn de profetische wonderen die hen tegenwerken meestal sterker.


    De profeet Mozes kreeg verschillende wonderen, waaronder zijn staf die in een enorme slang veranderde en culmineerde in zijn scheiding van de Rode Zee, als een goddelijk antwoord op de extreme ontrouw van Farao.


    Evenzo kreeg de profeet Jezus zelfs de macht om de doden op te wekken, om zijn legitimiteit te bewijzen tegenover de Joden die hem uiteindelijk ter dood zouden veroordelen wegens godslastering. Niettemin waren zijn wonderen door hun aard niet te ontkennen, en het was alleen de koppigheid en arrogantie van de mensen naar wie hij was gestuurd die hen in staat stelden hem te verloochenen.


    Mohammeds nachtelijke reis was voor de heidense Mekkanen duidelijk niet gemakkelijk te geloven. Niettemin bewees de profeet het logisch door de naderende karavanen te beschrijven die hij bij zijn wonderbaarlijke terugkeer inhaalde.



    Dit specifieke profetische wonder bevestigde dus niet alleen de eminentie van de profeet voor moslims, zoals hierboven besproken, maar het hielp ook om zijn profeetschap te bewijzen aan de niet-gelovigen van zijn tijd.


    Het evenement vieren


    Wat de moslims betreft, is er geen specifieke viering, vasten of gebed om Al-Isra en Al-Miraj te herdenken. Maar op sommige plaatsen zijn de moslims zelf begonnen met herdenkingsfuncties, waarbij het verhaal van de nachtelijke reis wordt verteld in poëzie of lezingen.


    Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de moslims te herinneren aan het belang van Al-Miraj in de geschiedenis van de islam, of om ons te herinneren aan het belang van liefde voor de profeet en de betekenis van de stad Jeruzalem, zijn toegestaan.

  3. #43
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Wat betreft de bergen van Varan - behalve dat ze een plaats waren waar de zonen van Ismaël woonden. "God was met de jongen en woonde in de woestijn, en hij cultiveerde een boogschutter met een boog, en hij woonde in de woestijn van Paran, (Genesis 21: 18-21), daarna vermeldde het Oude Testament dat de zonen van Ismaël woonden. van Havilah (Jemen) naar Sur, dat tegenover Egypte ligt (Genesis 25).





    Daarom verklaart de jezuïet (katholieke) vertaling van de Bijbel, tot een verrassing die christenen heeft geschokt, dat de grootvader van de profeet Mohammed, vrede zij met hem was
    'Ismail






    : "Ismails nakomelingen zijn de Arabieren van de woestijn, en hun leven is een leven van reizen en onafhankelijkheid. Dit is wat ons herinnert aan het pre-islamitische tijdperk en zijn poëzie" (Margins, p. 91 - zesde editie)!


    En daarmee is de zaak opgelost, en een getuige van zijn familie was er getuige van!
    Banu Ismail zijn de Arabieren die in Mekka woonden
    Van hun nakomelingen, de profeet, vrede en zegeningen zij met hem.
    Dus vertel ons, o mensen van het Boek, waar zijn de bergen van Paran ?!





    Ja, dit zijn de bergen van de regio waarin Ismail, vrede zij met hem, en zijn nakomelingen, zoals de katholieke vertaling ons vertelt, zijn opgegroeid en grootgebracht. Het is de bergketen die bestaat aan de grenzen van de Rode Zee, die zich uitstrekt tot Mekka aan de ene kant en Medina aan de andere kant, en dus schijnt het licht een derde keer met de komst van Mohammed. , moge vrede met hem zijnIn



    Jesaja 13/21 betoveren de geleerden van de Bijbel ons met deze titel (een openbaring van de Arabische kant) van deze passages: “Een district van de Arabische landen, in de bossen van de Arabische landen, jullie karavanen van de Dadaen. Breng water om de dorstigen tegemoet te komen. O inwoners van het land Taima, vul de vluchteling met zijn brood. Voor de zwaarden vluchtten ze voor het zwaard en de getrokken boog "... en ze leven in de Arabische landen en in de woestijn! En is er iets anders op het Arabische schiereiland dan de 'islam en anders dan Mohammed en zijn boodschap?' !






    Wat betreft de rest van de tekst, het is een nauwkeurige beschrijving van de situatie van de Boodschapper en zijn metgezel, de vriend Abu Bakr, toen ze Mekka ontvluchtten, terwijl de zwaarden van de Qoeraisj het huis van de Profeet omsingelden. vrede en zegeningen zij met hem, om hem te vernietigen nadat Abu Talib stierf, en ze legden duizend kamelen apart voor degene die de profeet Mohammed bracht na zijn ontsnapping en Tayma, wat Medina betekent!





    Het is aan de Arabieren en de mensen van Tayma (Medina) om de vluchteling te voorzien van zijn brood en water nadat de mensen van Mekka hem hebben verdreven, en we hebben het recht om te vragen, waarom de Joden -






    ما الذي يجعل الإسلام مختلفا عن الديانات الاخرى ؟ - شمسي ركن المتحدثين





    https://www.youtube.com/watch?v=9lgKS3pkhCI



    هاشم يرد على افتراءات المبشرين المسيحيين





    https://www.youtube.com/watch?v=9GPTE0YPfsk





    لماذا أنتم ضد يسوع؟ _ هاشم في حوار مع زوجين مسيحيين





    https://www.youtube.com/watch?v=2kkasgCt4y8





    فتيات من أمريكا 'يشكرون' مسلم, بعد أن شرح لهم عن الإسلام! ركن المتحدثين Speaker'




    https://www.youtube.com/watch?v=jFlCM6Fmz_I





    zij waren de eersten die op de profeet wachtten, vrede en zegeningen zij met hem, aan de poorten van Taima, ik bedoel Medina?

  4. #44
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    iemand vertelde mij
    Westerlingen beschouwen Thaise Bhuddistische monniken als celibatairen, maar celibatairen zijn ze niet.





    niet alleen monniken hebben een voorliefde voor geweld, maar ook voor seks.
    Insiders hebben mij verteld over de misselijkmakende praktijk waarbij boeren hun maagdelijke dochter naar de Bhuddistische tempel brengen en haar op de tafel plaatsen en een rij jonge monniken de kamer in en uit stroomt.




    Bhuddisme is veel erger dan de vrome en vreedzame façade die ze ons zouden laten zien

    Volgens een veiligheidsbron hebben de Indiase autoriteiten een boeddhistische monnik gearresteerd die ervan wordt beschuldigd vijftien jongens seksueel te hebben misbruikt in een meditatiecentrum dat hij runt in de overwegend boeddhistische stad Bodgaya.





    Een politieambtenaar vertelde AFP dat er "ernstige beschuldigingen" waren tegen de monnik, Banti Shangbria Sugoi, die woensdag werd gearresteerd en die in zijn centrum jongens ontving uit arme gezinnen van zes tot twaalf jaar oud.





    "De jongens zeggen dat ze werden geslagen, seksueel misbruikt en opgesloten zonder water of voedsel toen ze weigerden", voegde de ambtenaar toe, die om anonimiteit vroeg.




    De stad Bodhgaya ligt in de staat Bihar in het noordoosten van India en herbergt de Mahabudi-tempel, een van de vier heilige plaatsen voor boeddhisten, die jaarlijks door tienduizenden wordt bezocht.





    Deze zaak komt weken na de ontdekking van een seksueel schandaal waarbij een prominente boeddhistische monnik in China betrokken was die nonnen seksueel misbruikte.



    لماذا يتم التغاضي عن جرائم مغتصبي الأطفال البيض؟ | عدنان في حوار مع رجل محترم






    https://www.youtube.com/watch?v=UmQI8Rjxhyo






    رحلة حمزة لاعتناق الإسلام والصعوبات التي واجهها وإجاباته على أسئلتكم




    https://www.youtube.com/watch?v=pQO271wNfCs





    حوار هادئ لعباس مع مسلم انحرف عن الإسلام







    https://www.youtube.com/watch?v=LXiU6w-tfuk

  5. #45
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    De eerste om te weten is dat de profeet vóór de hidjrah naar de Al-Aqsa-moskee bad, en daarna bad hij er ongeveer zeventien maanden naar toe tot Rajab van het tweede jaar (volgens Ibn Abbas), toen Allah hem opdroeg om voor Kaabah te bidden.
    Bad de profeet tot Al-Aqsa op bevel van Allah of op zijn eigen beslissing?
    De meerderheid van de geleerden was het erover eens dat het op bevel van Allah was, de volgende ayah is een bewijs:




    En daardoor hebben we van jullie een rechtvaardige gemeenschap gemaakt waarvan jullie getuigen zullen zijn over de mensen en dat de Boodschapper een getuige over jullie zal zijn. En We hebben niet de qiblah gemaakt waar je vroeger mee te maken kreeg, behalve dat We duidelijk zouden maken wie de Boodschapper zou volgen van wie zich op zijn hielen zou terugdraaien. En inderdaad, het is moeilijk behalve voor degenen die Allah heeft geleid. En nooit zou Allah ervoor gezorgd hebben dat je je geloof verliest. Voorwaar, Allah is voor de mensen Vriendelijk en Genadevol. Surat Al-Baqarah: 143.



    In dit vers zegt Allah dat hij de oude qiblah (Al-Aqsa) maakte met een reden (rest van de ayah), dus dit is een bewijs dat Allah degene is die Al-Aqsa koos als de eerste Qibla.




    De plaats van de Rotskoepel is naar verluidt de plaats van waaruit de profeet Mohammed (vzzmh) naar de hemel opsteeg in de nacht van Israa en Miraj, vandaar het belang ervan.






    De eerste Qibla van de islam was gericht op Bitul-Maqdis, dat zich nu in Jeruzalem bevindt. Moslims baden Salat voor deze Qibla, totdat deze Ayat wordt geopenbaard:





    We hebben zeker gezien dat je gezicht, [O Mohammed], zich naar de hemel wendde, en we zullen je zeker naar een qiblah brengen waarmee je tevreden zult zijn. Dus keer je gezicht naar al-Masjid al-Haram. En waar u [gelovigen] ook bent, keer uw gezicht ernaar [in gebed]. Inderdaad, degenen aan wie de Schrift is gegeven, weten heel goed dat het de waarheid van hun Heer is. En Allah is niet onbekend met wat ze doen 1
    Deze hadith van Anas (R.A) die is opgetekend in Sahih Muslim zegt dit:





    Anas overleverde: De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) bad tot Bait-ul-Maqdis, dat het was geopenbaard (aan hem): u om u naar de Qibla te wenden die u zal behagen. Dus keer uw gezicht naar de heilige moskee (Ka'ba) "(ii. 144). Een persoon uit Banu Salama ging; (hij vond de mensen) in ruk'u (terwijl) het ochtendgebed aan het bidden was en ze hadden één rak'ah gezegd. Hij zei met luide stem: Luister! de Qibla is veranderd en ze keerden zich in diezelfde staat naar (de nieuwe) Qibla (Ka'ba).


    Voordat de Koran van Allah kwam, kwam de Bijbel (nieuw en oud testament) van Allah. Volgens het oude testament moesten mensen bidden richting Jeruzalem.

    De oorsprong hiervan is gebaseerd in de Bijbel, zoals hieronder ...





    "Indien uw volk ten strijde trekt tegen hun vijand, waarheen u hen ook zendt, en de HEER zal bidden in de richting van de stad (Jeruzalem) die u hebt uitgekozen, en naar het huis (Baitul Makdas) dat ik voor uw naam heb gebouwd. "[1 Koningen 8:44]





    Dus Mulsims volgden die richting omdat dat de laatst bekende richting van gebed was die door Allah werd gegeven totdat Hij het in de Koran naar Mekka veranderde op basis van het onderstaande vers ...



    "Vanwaar u ook uitgaat, wend Uw aangezicht in de richting van de heilige moskee; dat is inderdaad de waarheid van de Heer. En Allah is niet onachtzaam aan wat u doet." [Koran 2: 149]

    ▶ القرآن هو المعجزة و دليل النبوة للدكتور ذاكر نايك - YouTube


    https://www.youtube.com/watch?v=8SPsHLq2T4o



    س11- لماذا تركعون للكعبة ان كنتم ضد عبادة الاصنام؟ - مفاهيم خاطئة عن الاسلام - د ذاكر نايك




    https://www.youtube.com/watch?v=yO0JKkVJXwg




    الدكتور ذاكر نايك - بشرى بعث النبي محمد في كتب الديانات السابقة




    https://www.youtube.com/watch?v=WFVqe0XuBbA



    Change Of Qibla From Jerusalem To Kaaba By Nouman Ali





    https://www.youtube.com/watch?v=BpBKVSMOStc

  6. #46
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    De astronomische wetenschap stelt dat de snelheid van de planeet Mars de afgelopen weken in zijn koers in de richting van de oostelijke richting is afgenomen tot het niveau waarop we het 'wankelen' tussen het oosten en het westen opmerken en op woensdag 30 juli de planeet de beweging stopte in oostelijke richting.





    Toen veranderde Mars in de maanden augustus en september zijn koers in de tegenovergestelde richting naar het westen - en dat tot eind september, wat betekent dat de zon nu vanuit het westen op Mars zal opkomen !! En dit vreemde fenomeen van de tegenovergestelde beweging wordt "retrograde beweging" genoemd. De meeste wetenschappers beweren dat alle planeten minstens één keer door hetzelfde zullen gaan en dat onze planeet Aarde er een van is. Planeet aarde zal op een dag in de tegenovergestelde richting bewegen en de zon zal opkomen vanuit het westen !!





    Dit kan binnenkort gebeuren en we weten het niet! De opkomst van de zon vanuit het westen wordt 1400 jaar geleden genoemd door onze geliefde boodschapper Mohammed (vrede zij met hem)!





    hij zei: "Een van de belangrijkste tekenen van het uur dat de zon opkomt vanuit het westen, waar geen vergeving meer zal worden verleend"
    En hij zei ook: "Allah legt zijn hand 's nachts om zijn ochtendzondaars te vergeven, en plaatsen' s morgens om zijn nachtzondaars te vergeven totdat de zon opkomt vanuit het westen" [moslim].





    ​En het vreemde is dat de meeste van onze Sharia-geleerden zeiden dat de opkomst van de zon vanuit het westen slechts één keer op die dag plaatsvindt, de zon zal opkomen vanuit het westen en dan weer vanuit het oosten en doorgaat totdat Allah het wenst en dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt. naar Mars stopt het, dan verandert het van richting voor een korte periode en keert dan terug naar de richting die het eenmaal was.
    Wie vertelde de profeet Mohammed vzmh dit ongebruikelijke feit? Nog steeds Zijn profeetschap ontkennen ??!





    The Sun Will Rise From the West - Ahmed Deedat





    https://www.youtube.com/watch?v=Q4859jFIn9Y


    الشهود العيان للصلب بين غموض الكتاب المقدس ووضوح القرآن





    https://www.youtube.com/watch?v=BQPE2sKXtKs



    الرد على المبشّرين النصارى - عدنان رشيد




    https://www.youtube.com/watch?v=fOp3G8V5nGA





    أقوى محاضرة لذاكر نايك



    2021


    https://www.youtube.com/watch?v=CiOOyJ-N5xM

  7. #47
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    أعطيت أيفون 12 برو ماكس لكل شخص مسلم وافق يفسد صيامه في رمضان لكن#الصدمة عربي فطر



    https://www.youtube.com/watch?v=OnUbq5NlICA


    المجرمون والعاهرات أصبحوا أبطالاً لأطفالنا (مترجم) Criminals and whores are our children's heros


    https://www.youtube.com/watch?v=QAUV9deCufg


    أمريكية من طائفة شهود يهوه كانت تظن أنها على الحق الكامل حتى عرفت الإسلام

    https://www.youtube.com/watch?v=M4oxGm2qOkg

    يهودي يثبت صدق القرآن دون أن يشعر | هاشم ويهودي ومسيحي

    https://www.youtube.com/watch?v=G82wPmv6S-U

  8. #48
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Een echte moslim verlaat geen enkele van de pijlers van de islam, vooral het vasten
    Maar er zijn moslims die zondaars zijn en we vragen allah om hen op de goede weg te begeleiden
    Ja, God zal hem vergeven als hij zich tot de islam bekeerde en zich tot God bekeerde
    Zelfs als deze zondaar in dit leven zijn straf op zich neemt





    Maar als deze persoon als een ongelovige sterft, gelooft hij niet in God, en hij weet dat God één is en dat Jezus al-Masih een profeet is en geen god of zoon van God, en dat Mohammed de boodschapper van God is.
    En het doden van mensen, of het nu moslims of niet-moslims zijn, als God het wil,
    God zal hem de hel binnengaan





    Maar liefdadigheidswerken zoals het voeren van dieren en anderen en je bent een ongelovige, je ontvangt de beloning daarvoor alleen in dit leven, tenzij je je bekeert tot de islam, je de beloning daarvoor zult ontvangen in deze wereld en de Dag der Opstanding.
    Maar er is een uitzondering voor degenen die nog niet over de islam hebben gehoord of die misleid zijn, en God zal hen testen op de Dag der Opstanding alvorens over hen te oordelen.






    de straf voor de zonde kan worden gedragen door iemand anders dan de zondaar, zoals sommige onwetende mensen zeggen over Adam (vrede zij met hem), bewerend dat zijn nageslacht - inclusief de profeten - de last van zijn zonde droeg totdat God zijn enige zoon neerzond om gekruisigd en gedood te worden om de wereld van de zonde te bevrijden! Dit is een leugen en een verzinsel tegen Allah en tegen Zijn Profeten, en het is een soort onrecht waarvan de goddelijk geopenbaarde wetten vrij zijn, omdat Allah niemand straft voor de zonden van een ander. Allah zegt (interpretatie van de betekenis):

    "En geen enkele drager van lasten zal de last van een ander dragen"
    [Faatir 35:18]





    Allah is te genadig en te rechtvaardig om het nageslacht te straffen voor de zonden van hun vader, vooral omdat hij berouw had en Allah zijn berouw accepteerde.
    De schuldige wordt bij wet gestraft




    Zelfs als hij dieren voedt, want dat zijn de rechten van mensen

    Op de Dag der Opstanding is het God vrij om hem na berouw te vergeven, als Allah dat wil
    Het doel van rechtvaardige daden is hoop op Gods genade en niet wanhopen aan Gods vergeving




    هاشم في حوار جديد مع مسيحيين حول نبوءة الكتاب المقدس عن رسول الله





    https://www.youtube.com/watch?v=_YmAJ3HGBK0




    David Surrenders | Live Shahada





    https://www.youtube.com/watch?v=Ml7U4xxE2s4



    لماذا أحرق عثمان المصاحف؟ | منصور في حوار مع مسيحي متعجرف





    https://www.youtube.com/watch?v=zc4jwNoWX3A


    أحاديثكم دُونت بعد مئتي سنة | منصور في حوار مع مسيحي متعجرف




    https://www.youtube.com/watch?v=jz0X2jV2hLg

  9. #49
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    De tradities (sunnah) van de profeet Mohammed, moge de vrede en zegeningen van Allah met hem zijn, zijn rijk aan adviezen en instructies over zaken als hygiëne, sanitaire voorzieningen en behandeling van ziekten door het gebruik van medicatie. Volgens Douglas Guthrie (A History of Medicine, 1945) waren de grote vorderingen in de geneeskunde die moslims tijdens de middeleeuwen maakten, voornamelijk te danken aan de invloed van de tradities van de profeet Mohammed.





    The Coccyx (The Tailbone)
    Verbreek uw vasten op data
    Gezondheidsvoordelen van profetische specerijen: deel een van de vijf
    lepra
    De richtlijnen van de profeet voor de behandeling van constipatie
    De richtlijnen van de profeet over het genezen van diarree




    De richtlijnen van de profeet voor de behandeling van huiduitslag en schurft veroorzaakt door mijten
    De richtlijnen van de profeet voor de behandeling van pleuritis
    De richtlijnen van de profeet voor de behandeling van hoofdpijn en migraine






    De landen werden onvruchtbaar, een man ging de moskee binnen terwijl de Boodschapper van Allah, Gods zegen en vrede zij met hem, op het podium stond en een preek hield, de man benaderde de profeet en zei: ‘O Boodschapper van Allah! Het geld is voorbijgegaan en alle wegen zijn verpest, dus vraag God om regen ’.




    Al snel hief de Boodschapper zijn handen op en zei: ‘O God! Les onze dorst, les onze dorst, les onze dorst ’.
    De man zei: ‘Bij God! Alle wolken en zelfs de wolkjes aan de lucht kwamen al snel tot het midden van de lucht en het regende hevig. Door God! De zon verdween zes dagen lang, zodat we hem onmogelijk konden zien '.





    Aanstaande maandag kwam een ​​man de deur van de moskee binnen en de Boodschapper van Allah stond ook op het podium en hield een preek, de man zei: ‘O Boodschapper van Allah! Het geld is voorbijgegaan en alle wegen zijn verpest, dus vraag God om de regen te stoppen '.
    De Boodschapper hief zijn handen op en zei: ‘O God! Laat de regen om ons heen vallen en niet in onze landen, o God! Stop de regen in de bergen en de wortels van de bomen ’.
    Anas, moge God tevreden met hem zijn, zei dat de regen ophield en dat alle mensen gingen wandelen in de felle zon.





    Dit wonder, het vallen van de regen vanwege Mohammeds smeekbede, gebeurde verschillende keren en het is een hemels (goddelijk) wonder zoals de splitsing van de maan. Niemand heeft er enige hand bij behalve God Zelf en het is een teken van Mohammeds profetie.






    كنّة تونى بلير تحكى قصة إسلامها فى غزة وإحتجازها فى معبر رفح بسبب المساعدات




    https://www.youtube.com/watch?v=Ns8wFnYbP8Q






    النقاب وإخفاء الهوية | محمد حجاب في حوار مع زائرة





    https://www.youtube.com/watch?v=43R8v7E2DEE
    طبيعة يسوع - أنور و مبشر في ركن الخطباءhttps://www.youtube.com/watch?v=z-WOvdm3vto





    أوروبا تحتاج للإسلام - حوار حمزة مع زائر






    https://www.youtube.com/watch?v=UboGr6RFlxA

  10. #50
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,989
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Koorts is de stijging van de temperatuur van het menselijk lichaam buiten het normale bereik, d.w.z. de temperatuur overschrijdt 37 graden Celsius,





    De profeet Mohammed, vrede zij met hem, geeft een analogie met koorts als een hel van extreme hitte





    Het is op zich geen ziekte en het is niet gevaarlijk voor volwassenen
    Het enige dat u hoeft te doen, is weten hoe u de koorts moet behandelen en behandelen





    Je moet rusten en jezelf niet uitputten of bewegen, maar liever in bed blijven, want slaap helpt het lichaam te herstellen en geeft het lichaam de energie om microben te kunnen bestrijden.





    Blijf gehydrateerd
    Uitdroging is een van de belangrijkste symptomen van koorts, dus je moet veel water drinken om je lichaam te hydrateren en verschillende vloeistoffen drinken, zoals soepen, sappen en thee. Als je misselijk bent, kun je op stukjes ijs zuigen.





    De meeste medicijnen in al-Tibb al-Nabawi zijn gebaseerd op het voedingsadvies van de Boodschapper, vrede zij met hem. Een eenvoudige ziekte vereist eenvoudige medicijnen.





    De remedie voor onbalans die naar warmte neigt, zou iets kouds zijn. In feite is het klassieke voorbeeld de koorts. De Profeet zei: "Koorts komt uit de hel, doof het uit met water." (Bukhari en moslim)




    طبيب سويدى كان يقرأ القرآن فى الكنيسة ويناظر القساوسة ولما فشلوا فى الرد أسلم





    https://www.youtube.com/watch?v=M4YtJbIgT3E





    عراك يوقف مناظرة بين هاشم ومسيحي





    https://www.youtube.com/watch?v=Vslqv8dMJZA




    محمد حجاب يرتعش شرطة لندن - الجزء الكامل - ركن المتحدثين Speaker's corner





    https://www.youtube.com/watch?v=Y4yNzgEgRpw





    دعوا العاطفة جانباً بشأن القضية الفلسطينية | شمسي ينصح شباباً مسلمين





    https://www.youtube.com/watch?v=o5yS5sX7cT0

  11. Sponsored Links
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |