Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 46 of 46
 1. #41
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  1,211
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  ترجمة نص
  النص المصدر
  Allah zegt in de Koran wat betekent

  {Glorie zij Hem die Zijn dienaar ertoe bracht om op een avond van de Heilige Moskee naar de afgelegen moskee te gaan waarvan Wij de wijk hebben gezegend, zodat Wij hem enkele van Onze tekenen kunnen laten zien; Hij is zeker de Alhorende, de Alziende.} (Al-Israa '17: 1)

  Het lijdt geen twijfel dat Al-Isra (de nachtelijke reis) gevolgd door Al-Miraj (de hemelse hemelvaart) een van de wonderen was in het leven van onze profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem). Volgens de meest geaccepteerde opvatting gebeurde het op de 27e van Rajab, de zevende maand van de Hijri-kalender, in het tiende jaar van Mohammeds profeetschap.In de Hadith-literatuur wordt vermeld dat de Boodschapper van Allah van de Heilige Moskee in Mekka naar de "Verste Moskee" (Al-Masjid al-Aqsa) in Jeruzalem werd gedragen op een wezen genaamd Al-Buraq in het gezelschap van de aartsengel GabriŽl. (vrede zij met hem). Daar leidde hij een gezamenlijk gebed van de profeten van God.

  Toen nam GabriŽl hem mee naar de hemel waar hij de profeten Adam, Johannes, Jezus, Idris, Ašron en Mozes ontmoette (vrede zij met hen allemaal). In de zevende hemel ontmoette hij Abraham (vrede zij met hem).Hij werd toen naar de Goddelijke Aanwezigheid gebracht. De details van deze ontmoeting zijn prachtig gedetailleerd in het begin van surat An-Najm (52).

  Gebed: door God gegeven geschenk
  Gedurende deze tijd beval Allah voor zijn natie vijftig dagelijkse gebeden. Maar bij de terugkeer van de profeet kreeg hij van de profeet Mozes (vrede zij met hem) te horen dat zijn volgelingen geen vijftig gebeden konden verrichten. Dus ging hij terug en uiteindelijk werd het teruggebracht tot vijf dagelijkse gebeden. Hierna keerde de profeet (vrede en zegeningen zij met hem) op dezelfde avond zelf terug naar Mekka.

  Daarom moeten moslims Allah dankbaar zijn voor dit geschenk. Ze moeten ervoor zorgen en het nooit verwaarlozen. Het is het ding dat de moslim toestaat om vijf keer per dag met de schepper te communiceren.Tijd en ruimte zijn niet gebonden voor Allah

  Een belangrijke les van die wonderbaarlijke gebeurtenis was dat ruimte en tijd die voor mensen aan natuurwetten gebonden zijn, niet zo gebonden zijn voor Allah. Op die avond overbrugde de profeet Mohammed tijd en ruimte en deze wereld, en reisde naar de hemelen door de wil van Allah.Ik denk dat voor degenen die filosofie studeren, zowel de abstracte als de symbolische implicaties van de gebeurtenis zeer stimulerend kunnen zijn. De kloof tussen de realiteit van dit leven en dat van het leven dat komen gaat, is gewoon kleiner geworden. Dit wordt geÔllustreerd door de ontmoeting van de profeet met andere profeten die al lang geleden dood waren voor zover we het normaal denken, maar die in werkelijkheid als wezens in een andere vorm ergens anders leven.
  De implicaties van de nachtelijke reis kunnen niet genoeg worden benadrukt. De wonderbaarlijke aard van de reis van de profeet bevestigde zijn door God verklaarde legitimiteit als het zegel van alle profeten. Allah bracht hem naar Hem om ons zijn ware waarde in de ogen van Allah te laten zien.Alle religieuze tradities delen het concept van wonderen, dat wil zeggen iets dat de logica, de natuur of de gevestigde grondwet en de gang van zaken tart.

  We zullen onze discussie beperken tot legitieme wonderen van Allah, die per definitie de enige echte wonderen zijn. Als de krachten van ongeloof sterk zijn, zijn de profetische wonderen die hen tegenwerken meestal sterker.De profeet Mozes kreeg verschillende wonderen, waaronder zijn staf die in een enorme slang veranderde en culmineerde in zijn scheiding van de Rode Zee, als een goddelijk antwoord op de extreme ontrouw van Farao.
  Evenzo kreeg de profeet Jezus zelfs de macht om de doden op te wekken, om zijn legitimiteit te bewijzen tegenover de Joden die hem uiteindelijk ter dood zouden veroordelen wegens godslastering. Niettemin waren zijn wonderen door hun aard niet te ontkennen, en het was alleen de koppigheid en arrogantie van de mensen naar wie hij was gestuurd die hen in staat stelden hem te verloochenen.Mohammeds nachtelijke reis was voor de heidense Mekkanen duidelijk niet gemakkelijk te geloven. Niettemin bewees de profeet het logisch door de naderende karavanen te beschrijven die hij bij zijn wonderbaarlijke terugkeer inhaalde.

  Dit specifieke profetische wonder bevestigde niet alleen de eminentie van de profeet voor moslims, zoals hierboven besproken, maar het hielp ook om zijn profeetschap te bewijzen aan de niet-gelovigen van zijn tijd.Het evenement vieren

  Wat de moslims betreft, is er geen specifieke viering, vasten of gebed om Al-Isra en Al-Miraj te herdenken. Maar op sommige plaatsen zijn de moslims zelf begonnen met herdenkingsfuncties, waarbij het verhaal van de nachtelijke reis wordt verteld in poŽzie of lezingen.
  Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de m
  4823 / 5000
  نتائج الترجمة
  Allah zegt in de Koran wat betekent

  {Glorie zij Hem die Zijn dienaar ertoe bracht om op een avond van de Heilige Moskee naar de afgelegen moskee te gaan waarvan Wij de wijk hebben gezegend, zodat Wij hem enkele van Onze tekenen kunnen laten zien; Hij is zeker de Alhorende, de Alziende.} (Al-Israa '17: 1)
  Het lijdt geen twijfel dat Al-Isra (de nachtelijke reis) gevolgd door Al-Miraj (de hemelse hemelvaart) een van de wonderen was in het leven van onze profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem). Volgens de meest geaccepteerde opvatting gebeurde het op de 27e van Rajab, de zevende maand van de Hijri-kalender, in het tiende jaar van Mohammeds profeetschap.
  In de Hadith-literatuur wordt vermeld dat de Boodschapper van Allah van de Heilige Moskee in Mekka naar de "Verste Moskee" (Al-Masjid al-Aqsa) in Jeruzalem werd gedragen op een wezen genaamd Al-Buraq in het gezelschap van de aartsengel GabriŽl. (vrede zij met hem). Daar leidde hij een gezamenlijk gebed van de profeten van God.
  Toen nam GabriŽl hem mee naar de hemel waar hij de profeten Adam, Johannes, Jezus, Idris, Ašron en Mozes ontmoette (vrede zij met hen allemaal). In de zevende hemel ontmoette hij Abraham (vrede zij met hem).
  Hij werd toen naar de Goddelijke Aanwezigheid gebracht. De details van deze ontmoeting zijn prachtig gedetailleerd in het begin van surat An-Najm (52).
  Gebed: door God gegeven geschenk

  Gedurende deze tijd beval Allah voor zijn natie vijftig dagelijkse gebeden. Maar bij de terugkeer van de profeet kreeg hij van de profeet Mozes (vrede zij met hem) te horen dat zijn volgelingen geen vijftig gebeden konden verrichten. Dus ging hij terug en uiteindelijk werd het teruggebracht tot vijf dagelijkse gebeden. Hierna keerde de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) op dezelfde avond zelf terug naar Mekka.
  Daarom moeten moslims Allah dankbaar zijn voor dit geschenk. Ze moeten ervoor zorgen en het nooit verwaarlozen. Het is het ding dat de moslim toestaat om vijf keer per dag met de schepper te communiceren.
  Tijd en ruimte zijn niet gebonden voor Allah
  Een belangrijke les van die wonderbaarlijke gebeurtenis was dat ruimte en tijd die voor mensen aan natuurwetten gebonden zijn, niet zo gebonden zijn voor Allah. Op die avond overbrugde de profeet Mohammed tijd en ruimte en deze wereld, en reisde naar de hemelen door de wil van Allah.
  Ik denk dat voor degenen die filosofie studeren, zowel de abstracte als de symbolische implicaties van de gebeurtenis zeer stimulerend kunnen zijn. De kloof tussen de realiteit van dit leven en dat van het leven dat komen gaat, is gewoon kleiner geworden. Dit wordt geÔllustreerd door de ontmoeting van de profeet met andere profeten die al lang geleden dood waren voor zover we het normaal denken, maar die in werkelijkheid als wezens in een andere vorm ergens anders leven.De implicaties van de nachtelijke reis kunnen niet genoeg worden benadrukt. De wonderbaarlijke aard van de reis van de profeet bevestigde zijn door God verklaarde legitimiteit als het zegel van alle profeten. Allah bracht hem naar Hem om ons zijn ware waarde in de ogen van Allah te laten zien.
  Alle religieuze tradities delen het concept van wonderen, dat wil zeggen iets dat de logica, de natuur of de gevestigde grondwet en de gang van zaken tart.
  We zullen onze discussie beperken tot legitieme wonderen van Allah, die per definitie de enige echte wonderen zijn. Als de krachten van ongeloof sterk zijn, zijn de profetische wonderen die hen tegenwerken meestal sterker.
  De profeet Mozes kreeg verschillende wonderen, waaronder zijn staf die in een enorme slang veranderde en culmineerde in zijn scheiding van de Rode Zee, als een goddelijk antwoord op de extreme ontrouw van Farao.Evenzo kreeg de profeet Jezus zelfs de macht om de doden op te wekken, om zijn legitimiteit te bewijzen tegenover de Joden die hem uiteindelijk ter dood zouden veroordelen wegens godslastering. Niettemin waren zijn wonderen door hun aard niet te ontkennen, en het was alleen de koppigheid en arrogantie van de mensen naar wie hij was gestuurd die hen in staat stelden hem te verloochenen.
  Mohammeds nachtelijke reis was voor de heidense Mekkanen duidelijk niet gemakkelijk te geloven. Niettemin bewees de profeet het logisch door de naderende karavanen te beschrijven die hij bij zijn wonderbaarlijke terugkeer inhaalde.
  Dit specifieke profetische wonder bevestigde dus niet alleen de eminentie van de profeet voor moslims, zoals hierboven besproken, maar het hielp ook om zijn profeetschap te bewijzen aan de niet-gelovigen van zijn tijd.
  Het evenement vieren
  Wat de moslims betreft, is er geen specifieke viering, vasten of gebed om Al-Isra en Al-Miraj te herdenken. Maar op sommige plaatsen zijn de moslims zelf begonnen met herdenkingsfuncties, waarbij het verhaal van de nachtelijke reis wordt verteld in poŽzie of lezingen.

  Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de moslims te herinneren aan het belang van Al-Miraj in de geschiedenis van de islam, of om ons te herinneren aan het belang van liefde voor de profeet en de betekenis van de stad Jeruzalem, zijn toegestaan.
  Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de moslims te herinneren aan het belang van Al-Miraj in de geschiedenis van de islam, of om ons te herinneren aan het belang van liefde voor de profeet en de betekenis van de stad Jeruzalem, zijn toegestaan.

  http://www.youtube.com/watch?v=p97c4D2fTqw

  ISRA MI'RAJ


  https://www.youtube.com/watch?v=Mylm0P9srLw
  Isra and Miraj (Night Journey) - Shaykh Hamza Yusuf
  يابانية تسأل لماذا تصدقون اسراء النبي من مكة الى الاقصى بليلة واحدة ؟ د ذاكر نايك Dr Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=FxSalrgd1m4

 2. #42
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  1,211
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Allah zegt in de Koran wat betekent

  {Glorie zij Hem die Zijn dienaar ertoe bracht om op een avond van de Heilige Moskee naar de afgelegen moskee te gaan waarvan Wij de wijk hebben gezegend, zodat Wij hem enkele van Onze tekenen kunnen laten zien; Hij is zeker de Alhorende, de Alziende.} (Al-Israa '17: 1)


  Het lijdt geen twijfel dat Al-Isra (de nachtelijke reis) gevolgd door Al-Miraj (de hemelse hemelvaart) een van de wonderen was in het leven van onze profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem). Volgens de meest geaccepteerde opvatting gebeurde het op de 27e van Rajab, de zevende maand van de Hijri-kalender, in het tiende jaar van Mohammeds profeetschap.


  In de Hadith-literatuur wordt vermeld dat de Boodschapper van Allah van de Heilige Moskee in Mekka naar de "Verste Moskee" (Al-Masjid al-Aqsa) in Jeruzalem werd gedragen op een wezen genaamd Al-Buraq in het gezelschap van de aartsengel Gabriël. (vrede zij met hem). Daar leidde hij een gezamenlijk gebed van de profeten van God.  Toen nam Gabriël hem mee naar de hemel waar hij de profeten Adam, Johannes, Jezus, Idris, Aäron en Mozes ontmoette (vrede zij met hen allemaal). In de zevende hemel ontmoette hij Abraham (vrede zij met hem).
  Hij werd toen naar de Goddelijke Aanwezigheid gebracht. De details van deze ontmoeting zijn prachtig gedetailleerd in het begin van surat An-Najm (52).  Gebed: door God gegeven geschenk

  Gedurende deze tijd beval Allah voor zijn natie vijftig dagelijkse gebeden. Maar bij de terugkeer van de profeet kreeg hij van de profeet Mozes (vrede zij met hem) te horen dat zijn volgelingen geen vijftig gebeden konden verrichten. Dus ging hij terug en uiteindelijk werd het teruggebracht tot vijf dagelijkse gebeden. Hierna keerde de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) op dezelfde avond zelf terug naar Mekka.  Daarom moeten moslims Allah dankbaar zijn voor dit geschenk. Ze moeten ervoor zorgen en het nooit verwaarlozen. Het is het ding dat de moslim toestaat om vijf keer per dag met de schepper te communiceren.


  Tijd en ruimte zijn niet gebonden voor Allah

  Een belangrijke les van die wonderbaarlijke gebeurtenis was dat ruimte en tijd die voor mensen aan natuurwetten gebonden zijn, niet zo gebonden zijn voor Allah. Op die avond overbrugde de profeet Mohammed tijd en ruimte en deze wereld, en reisde naar de hemelen door de wil van Allah.


  Ik denk dat voor degenen die filosofie studeren, zowel de abstracte als de symbolische implicaties van de gebeurtenis zeer stimulerend kunnen zijn. De kloof tussen de realiteit van dit leven en dat van het leven dat komen gaat, is gewoon kleiner geworden. Dit wordt geïllustreerd door de ontmoeting van de profeet met andere profeten die al lang geleden dood waren voor zover we het normaal denken, maar die in werkelijkheid als wezens in een andere vorm ergens anders leven.


  De implicaties van de nachtelijke reis kunnen niet genoeg worden benadrukt. De wonderbaarlijke aard van de reis van de profeet bevestigde zijn door God verklaarde legitimiteit als het zegel van alle profeten. Allah bracht hem naar Hem om ons zijn ware waarde in de ogen van Allah te laten zien.


  Alle religieuze tradities delen het concept van wonderen, dat wil zeggen iets dat de logica, de natuur of de gevestigde grondwet en de gang van zaken tart.  We zullen onze discussie beperken tot legitieme wonderen van Allah, die per definitie de enige echte wonderen zijn. Als de krachten van ongeloof sterk zijn, zijn de profetische wonderen die hen tegenwerken meestal sterker.


  De profeet Mozes kreeg verschillende wonderen, waaronder zijn staf die in een enorme slang veranderde en culmineerde in zijn scheiding van de Rode Zee, als een goddelijk antwoord op de extreme ontrouw van Farao.


  Evenzo kreeg de profeet Jezus zelfs de macht om de doden op te wekken, om zijn legitimiteit te bewijzen tegenover de Joden die hem uiteindelijk ter dood zouden veroordelen wegens godslastering. Niettemin waren zijn wonderen door hun aard niet te ontkennen, en het was alleen de koppigheid en arrogantie van de mensen naar wie hij was gestuurd die hen in staat stelden hem te verloochenen.


  Mohammeds nachtelijke reis was voor de heidense Mekkanen duidelijk niet gemakkelijk te geloven. Niettemin bewees de profeet het logisch door de naderende karavanen te beschrijven die hij bij zijn wonderbaarlijke terugkeer inhaalde.  Dit specifieke profetische wonder bevestigde dus niet alleen de eminentie van de profeet voor moslims, zoals hierboven besproken, maar het hielp ook om zijn profeetschap te bewijzen aan de niet-gelovigen van zijn tijd.


  Het evenement vieren


  Wat de moslims betreft, is er geen specifieke viering, vasten of gebed om Al-Isra en Al-Miraj te herdenken. Maar op sommige plaatsen zijn de moslims zelf begonnen met herdenkingsfuncties, waarbij het verhaal van de nachtelijke reis wordt verteld in poëzie of lezingen.


  Hoewel de profeet zelf deze praktijken niet heeft vastgesteld, zijn er geleerden die beweren dat bijeenkomsten bedoeld waren om de moslims te herinneren aan het belang van Al-Miraj in de geschiedenis van de islam, of om ons te herinneren aan het belang van liefde voor de profeet en de betekenis van de stad Jeruzalem, zijn toegestaan.

 3. #43
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  1,211
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Wat betreft de bergen van Varan - behalve dat ze een plaats waren waar de zonen van IsmaŽl woonden. "God was met de jongen en woonde in de woestijn, en hij cultiveerde een boogschutter met een boog, en hij woonde in de woestijn van Paran, (Genesis 21: 18-21), daarna vermeldde het Oude Testament dat de zonen van IsmaŽl woonden. van Havilah (Jemen) naar Sur, dat tegenover Egypte ligt (Genesis 25).

  Daarom verklaart de jezuÔet (katholieke) vertaling van de Bijbel, tot een verrassing die christenen heeft geschokt, dat de grootvader van de profeet Mohammed, vrede zij met hem was
  'Ismail


  : "Ismails nakomelingen zijn de Arabieren van de woestijn, en hun leven is een leven van reizen en onafhankelijkheid. Dit is wat ons herinnert aan het pre-islamitische tijdperk en zijn poŽzie" (Margins, p. 91 - zesde editie)!


  En daarmee is de zaak opgelost, en een getuige van zijn familie was er getuige van!
  Banu Ismail zijn de Arabieren die in Mekka woonden
  Van hun nakomelingen, de profeet, vrede en zegeningen zij met hem.
  Dus vertel ons, o mensen van het Boek, waar zijn de bergen van Paran ?!

  Ja, dit zijn de bergen van de regio waarin Ismail, vrede zij met hem, en zijn nakomelingen, zoals de katholieke vertaling ons vertelt, zijn opgegroeid en grootgebracht. Het is de bergketen die bestaat aan de grenzen van de Rode Zee, die zich uitstrekt tot Mekka aan de ene kant en Medina aan de andere kant, en dus schijnt het licht een derde keer met de komst van Mohammed. , moge vrede met hem zijnIn  Jesaja 13/21 betoveren de geleerden van de Bijbel ons met deze titel (een openbaring van de Arabische kant) van deze passages: “Een district van de Arabische landen, in de bossen van de Arabische landen, jullie karavanen van de Dadaen. Breng water om de dorstigen tegemoet te komen. O inwoners van het land Taima, vul de vluchteling met zijn brood. Voor de zwaarden vluchtten ze voor het zwaard en de getrokken boog "... en ze leven in de Arabische landen en in de woestijn! En is er iets anders op het Arabische schiereiland dan de 'islam en anders dan Mohammed en zijn boodschap?' !


  Wat betreft de rest van de tekst, het is een nauwkeurige beschrijving van de situatie van de Boodschapper en zijn metgezel, de vriend Abu Bakr, toen ze Mekka ontvluchtten, terwijl de zwaarden van de Qoeraisj het huis van de Profeet omsingelden. vrede en zegeningen zij met hem, om hem te vernietigen nadat Abu Talib stierf, en ze legden duizend kamelen apart voor degene die de profeet Mohammed bracht na zijn ontsnapping en Tayma, wat Medina betekent!

  Het is aan de Arabieren en de mensen van Tayma (Medina) om de vluchteling te voorzien van zijn brood en water nadat de mensen van Mekka hem hebben verdreven, en we hebben het recht om te vragen, waarom de Joden -


  ما الذي يجعل الإسلام مختلفا عن الديانات الاخرى ؟ - شمسي ركن المتحدثين

  https://www.youtube.com/watch?v=9lgKS3pkhCI  هاشم يرد على افتراءات المبشرين المسيحيين

  https://www.youtube.com/watch?v=9GPTE0YPfsk

  لماذا أنتم ضد يسوع؟ _ هاشم في حوار مع زوجين مسيحيين

  https://www.youtube.com/watch?v=2kkasgCt4y8

  فتيات من أمريكا 'يشكرون' مسلم, بعد أن شرح لهم عن الإسلام! ركن المتحدثين Speaker'
  https://www.youtube.com/watch?v=jFlCM6Fmz_I

  zij waren de eersten die op de profeet wachtten, vrede en zegeningen zij met hem, aan de poorten van Taima, ik bedoel Medina?

 4. #44
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  1,211
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  iemand vertelde mij
  Westerlingen beschouwen Thaise Bhuddistische monniken als celibatairen, maar celibatairen zijn ze niet.

  niet alleen monniken hebben een voorliefde voor geweld, maar ook voor seks.
  Insiders hebben mij verteld over de misselijkmakende praktijk waarbij boeren hun maagdelijke dochter naar de Bhuddistische tempel brengen en haar op de tafel plaatsen en een rij jonge monniken de kamer in en uit stroomt.
  Bhuddisme is veel erger dan de vrome en vreedzame faÁade die ze ons zouden laten zien

  Volgens een veiligheidsbron hebben de Indiase autoriteiten een boeddhistische monnik gearresteerd die ervan wordt beschuldigd vijftien jongens seksueel te hebben misbruikt in een meditatiecentrum dat hij runt in de overwegend boeddhistische stad Bodgaya.

  Een politieambtenaar vertelde AFP dat er "ernstige beschuldigingen" waren tegen de monnik, Banti Shangbria Sugoi, die woensdag werd gearresteerd en die in zijn centrum jongens ontving uit arme gezinnen van zes tot twaalf jaar oud.

  "De jongens zeggen dat ze werden geslagen, seksueel misbruikt en opgesloten zonder water of voedsel toen ze weigerden", voegde de ambtenaar toe, die om anonimiteit vroeg.
  De stad Bodhgaya ligt in de staat Bihar in het noordoosten van India en herbergt de Mahabudi-tempel, een van de vier heilige plaatsen voor boeddhisten, die jaarlijks door tienduizenden wordt bezocht.

  Deze zaak komt weken na de ontdekking van een seksueel schandaal waarbij een prominente boeddhistische monnik in China betrokken was die nonnen seksueel misbruikte.  لماذا يتم التغاضي عن جرائم مغتصبي الأطفال البيض؟ | عدنان في حوار مع رجل محترم


  https://www.youtube.com/watch?v=UmQI8Rjxhyo


  رحلة حمزة لاعتناق الإسلام والصعوبات التي واجهها وإجاباته على أسئلتكم
  https://www.youtube.com/watch?v=pQO271wNfCs

  حوار هادئ لعباس مع مسلم انحرف عن الإسلام  https://www.youtube.com/watch?v=LXiU6w-tfuk

 5. #45
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  1,211
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  De eerste om te weten is dat de profeet vůůr de hidjrah naar de Al-Aqsa-moskee bad, en daarna bad hij er ongeveer zeventien maanden naar toe tot Rajab van het tweede jaar (volgens Ibn Abbas), toen Allah hem opdroeg om voor Kaabah te bidden.
  Bad de profeet tot Al-Aqsa op bevel van Allah of op zijn eigen beslissing?
  De meerderheid van de geleerden was het erover eens dat het op bevel van Allah was, de volgende ayah is een bewijs:
  En daardoor hebben we van jullie een rechtvaardige gemeenschap gemaakt waarvan jullie getuigen zullen zijn over de mensen en dat de Boodschapper een getuige over jullie zal zijn. En We hebben niet de qiblah gemaakt waar je vroeger mee te maken kreeg, behalve dat We duidelijk zouden maken wie de Boodschapper zou volgen van wie zich op zijn hielen zou terugdraaien. En inderdaad, het is moeilijk behalve voor degenen die Allah heeft geleid. En nooit zou Allah ervoor gezorgd hebben dat je je geloof verliest. Voorwaar, Allah is voor de mensen Vriendelijk en Genadevol. Surat Al-Baqarah: 143.  In dit vers zegt Allah dat hij de oude qiblah (Al-Aqsa) maakte met een reden (rest van de ayah), dus dit is een bewijs dat Allah degene is die Al-Aqsa koos als de eerste Qibla.
  De plaats van de Rotskoepel is naar verluidt de plaats van waaruit de profeet Mohammed (vzzmh) naar de hemel opsteeg in de nacht van Israa en Miraj, vandaar het belang ervan.


  De eerste Qibla van de islam was gericht op Bitul-Maqdis, dat zich nu in Jeruzalem bevindt. Moslims baden Salat voor deze Qibla, totdat deze Ayat wordt geopenbaard:

  We hebben zeker gezien dat je gezicht, [O Mohammed], zich naar de hemel wendde, en we zullen je zeker naar een qiblah brengen waarmee je tevreden zult zijn. Dus keer je gezicht naar al-Masjid al-Haram. En waar u [gelovigen] ook bent, keer uw gezicht ernaar [in gebed]. Inderdaad, degenen aan wie de Schrift is gegeven, weten heel goed dat het de waarheid van hun Heer is. En Allah is niet onbekend met wat ze doen 1
  Deze hadith van Anas (R.A) die is opgetekend in Sahih Muslim zegt dit:

  Anas overleverde: De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) bad tot Bait-ul-Maqdis, dat het was geopenbaard (aan hem): u om u naar de Qibla te wenden die u zal behagen. Dus keer uw gezicht naar de heilige moskee (Ka'ba) "(ii. 144). Een persoon uit Banu Salama ging; (hij vond de mensen) in ruk'u (terwijl) het ochtendgebed aan het bidden was en ze hadden ťťn rak'ah gezegd. Hij zei met luide stem: Luister! de Qibla is veranderd en ze keerden zich in diezelfde staat naar (de nieuwe) Qibla (Ka'ba).


  Voordat de Koran van Allah kwam, kwam de Bijbel (nieuw en oud testament) van Allah. Volgens het oude testament moesten mensen bidden richting Jeruzalem.

  De oorsprong hiervan is gebaseerd in de Bijbel, zoals hieronder ...

  "Indien uw volk ten strijde trekt tegen hun vijand, waarheen u hen ook zendt, en de HEER zal bidden in de richting van de stad (Jeruzalem) die u hebt uitgekozen, en naar het huis (Baitul Makdas) dat ik voor uw naam heb gebouwd. "[1 Koningen 8:44]

  Dus Mulsims volgden die richting omdat dat de laatst bekende richting van gebed was die door Allah werd gegeven totdat Hij het in de Koran naar Mekka veranderde op basis van het onderstaande vers ...  "Vanwaar u ook uitgaat, wend Uw aangezicht in de richting van de heilige moskee; dat is inderdaad de waarheid van de Heer. En Allah is niet onachtzaam aan wat u doet." [Koran 2: 149]

  ▶ القرآن هو المعجزة و دليل النبوة للدكتور ذاكر نايك - YouTube


  https://www.youtube.com/watch?v=8SPsHLq2T4o  س11- لماذا تركعون للكعبة ان كنتم ضد عبادة الاصنام؟ - مفاهيم خاطئة عن الاسلام - د ذاكر نايك
  https://www.youtube.com/watch?v=yO0JKkVJXwg
  الدكتور ذاكر نايك - بشرى بعث النبي محمد في كتب الديانات السابقة
  https://www.youtube.com/watch?v=WFVqe0XuBbA  Change Of Qibla From Jerusalem To Kaaba By Nouman Ali

  https://www.youtube.com/watch?v=BpBKVSMOStc

 6. #46
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  1,211
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  De astronomische wetenschap stelt dat de snelheid van de planeet Mars de afgelopen weken in zijn koers in de richting van de oostelijke richting is afgenomen tot het niveau waarop we het 'wankelen' tussen het oosten en het westen opmerken en op woensdag 30 juli de planeet de beweging stopte in oostelijke richting.

  Toen veranderde Mars in de maanden augustus en september zijn koers in de tegenovergestelde richting naar het westen - en dat tot eind september, wat betekent dat de zon nu vanuit het westen op Mars zal opkomen !! En dit vreemde fenomeen van de tegenovergestelde beweging wordt "retrograde beweging" genoemd. De meeste wetenschappers beweren dat alle planeten minstens ťťn keer door hetzelfde zullen gaan en dat onze planeet Aarde er een van is. Planeet aarde zal op een dag in de tegenovergestelde richting bewegen en de zon zal opkomen vanuit het westen !!

  Dit kan binnenkort gebeuren en we weten het niet! De opkomst van de zon vanuit het westen wordt 1400 jaar geleden genoemd door onze geliefde boodschapper Mohammed (vrede zij met hem)!

  hij zei: "Een van de belangrijkste tekenen van het uur dat de zon opkomt vanuit het westen, waar geen vergeving meer zal worden verleend"
  En hij zei ook: "Allah legt zijn hand 's nachts om zijn ochtendzondaars te vergeven, en plaatsen' s morgens om zijn nachtzondaars te vergeven totdat de zon opkomt vanuit het westen" [moslim].

  ​En het vreemde is dat de meeste van onze Sharia-geleerden zeiden dat de opkomst van de zon vanuit het westen slechts ťťn keer op die dag plaatsvindt, de zon zal opkomen vanuit het westen en dan weer vanuit het oosten en doorgaat totdat Allah het wenst en dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt. naar Mars stopt het, dan verandert het van richting voor een korte periode en keert dan terug naar de richting die het eenmaal was.
  Wie vertelde de profeet Mohammed vzmh dit ongebruikelijke feit? Nog steeds Zijn profeetschap ontkennen ??!

  The Sun Will Rise From the West - Ahmed Deedat

  https://www.youtube.com/watch?v=Q4859jFIn9Y


  الشهود العيان للصلب بين غموض الكتاب المقدس ووضوح القرآن

  https://www.youtube.com/watch?v=BQPE2sKXtKs  الرد على المبشّرين النصارى - عدنان رشيد
  https://www.youtube.com/watch?v=fOp3G8V5nGA

  أقوى محاضرة لذاكر نايك  2021


  https://www.youtube.com/watch?v=CiOOyJ-N5xM

 7. Sponsored Links
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Share |