Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default Anda Dibayar Untuk Setiap Klik.

    Selamat Datang.

    Ade sesape yg berminat untuk menambah hasil pendapatn secara percuma PM saya.

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Waa program apa ni naruts. Memang boleh hasilkan pendapatan yang lumayan ke. Ada bukti tak? Kalau terus jee letak kat sini tak boleh ke.. :D

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    102
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yela pay per click yang mane nie? setakat nie aku adr jumpa yang ppc yang bayar besar 0.02 so kira besar la berbanding 0.001 . . .

  5. #4
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Harap memang betul besarlah payout dia naruts ye. Apapun sebenarnya saya dah kurang minat dengan program-program sebegini sebab macam buang masa pulak. Klik punya klik tapi bayarannya amatlaa ciput.. nak beli air suam pun tak cukup. Tapi kalau nak kenalkan jee boleh.. just share dengan kawan-kawan dekat sini. tak perlulaa susah nak PM yek.. letak jee.. heh

  6. #5
    Member bozo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    64
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    Sebenar nya program sebegini amat lah bagus ,namun begitu hasil dari pay per click nie amat sket. Kendian ader minimum payout tue.Itu yang tak tahan tue.

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    108
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aritu aku ade termasuk web ni...http://bux.to..cube korang tgk..web ppc gak..tp bayaran dia xde la ciput sgt...boleh tahan besa gak la ....cube la cek..

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Thumbs up Just Ut Dikongsi Bersama

    aritu aku ade termasuk web ni...http://bux.to..cube korang tgk..web ppc gak..tp bayaran dia xde la ciput sgt...boleh tahan besa gak la ....cube la cek..

    Ni la yg saya maksudkan memang la tak byk dpt $0.01 per klik sehari diberi 10 iklan sehari, tapi at least ada jugak le effort nak tambah income saya just share je lau minat jom le join utk more details>>>KAT SINI

    Earnings Example
    You click 10 ads per day = $0.10
    20 referrals click 10 ads per day = $2.00
    Your daily earnings = $2.10
    Your weekly earnings = $14.70
    Your monthly earnings = $63.00


    Bukti2 yg da join>>klik sini
    Perbincangan ttg program Ni>>klik sini

    CARI DUIT SIKIT2 LAMA JADI KAYA..HE..HE...

    THANKS UTK SEMUA PERTANYAAN DAN KOMEN ANDA.

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Bro italian
    yela pay per click yang mane nie? setakat nie aku adr jumpa yang ppc yang bayar besar 0.02 so kira besar la berbanding 0.001 . . .
    site mane ni bro tunjuk le cikit bleh gak join kalu menarik cam bux.to tu
    LINK nye takde ke BRo..

  10. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    108
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by naruts View Post

    Ni la yg saya maksudkan memang la tak byk dpt $0.01 per klik sehari diberi 10 iklan sehari, tapi at least ada jugak le effort nak tambah income saya just share je lau minat jom le join utk more details>>>KAT SINI

    Earnings Example
    You click 10 ads per day = $0.10
    20 referrals click 10 ads per day = $2.00
    Your daily earnings = $2.10
    Your weekly earnings = $14.70
    Your monthly earnings = $63.00


    Bukti2 yg da join>>klik sini
    Perbincangan ttg program Ni>>klik sini

    CARI DUIT SIKIT2 LAMA JADI KAYA..HE..HE...

    THANKS UTK SEMUA PERTANYAAN DAN KOMEN ANDA.
    naruts, dah main ke bux.to tu? jd x? ade pape komen? modal camne?

  11. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    231
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Da stat dlm 2 minggu rasanya..eem da lupa la tapi bleh tahan le takat ni ada le lam 9 usd dlam acc ada jugak la kan, nanti sampai $10 usd baru bleh claim n kluarkan, p kawan i dia da penah dapat byarn $10 tu 3 hari leps biasala dia join dulu..Takde pakai modal pun kecuali kalu awak nak upgrade keahlian ada le kelebihannya ..
    Ala buat permulaan join free dulu tiap hari klik le 10 ads tu nanti awak tau la perkembangan strusnya.Kalau da daftar nanti PM saya le saya bagitau cara utk klik cara mudah.

    Ala at least ada gak cikit2 ..ye tak..he..he.Kalau betul2 nak join daftar le kat sini

  12. Sponsored Links
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |