I am not the admin of the program.


Vitajte ...
24. Jún by Filip Fabian

Vitajte ! Som rád že ste prišli na tieto stránky. Volám sa Filip a budem vašim sprievodcom vo svete zárobku na internete. Určite ste boli už na mnoho weboch o zárobku a každý z nich ponúkal klikačky ktoré vám platia za klikanie na reklamy. Zarobíte si pár korún, maximálne pár stoviek mesačne, ale čo to je v dnešnej dobe nejakých 200 - 400Sk mesačne. Za 200 - 400Sk si väčšina z vás ani nezaplatí internet.

Táto stránka je iná, zárobok ktorý ponúká je iný .. oveľa jednoduchší, istejší ale hlavne mnoho krát väčší !

Myslím že dosť z vás počulo o "Google PageRanku". Je to vlastne hodnotenie stránok podľa Googlu. Viac o Google PageRanku nájdete v sekcií "Čo to je pagerank".

Asi každého napadne že by som tu o tom nepísal len tak pre nič - za nič. Áno, nemýlie sa. Na PageRanku sa dá totiš aj slušne zarobiť. Určite to nebude pár korún ako to je pri klikačkách. Ja osobne ked som začal tak som zarobil za prvý mesiac okolo 500Sk a to bez väčšej námahy a starostí.

Rozdiel medzi klikačkami a zárobkom z hladiska pageranku nie je len vo výške zárobku ale aj v miere "narobenia" sa. Pri klikačkách musíte neustále klikať a aj tak s toho dokopy nič nemáte. Tu stačí tomu venovať pár hodín mesačne a bez prolbémov máte za mesiac taký zárobok ako by ste na klikačkách mali bez referralov za rok - dva.

Avšak, nebudem sa tu ďalej rozpisovať. Pozrite si sekcie, zvýšte si pagerank a potom si vyberte jednu zo spoločností ktorú su tu na stránke.

//dopľnené 24.6.

Od 24.6. som spustil novú verziu webu, novú grafiku a viac možností zárobku. Pridal som na web tradičný spôsob zárobku ktorým je propagácia a reklamy, ale aj netradičné spôsoby ktoré svet ešte moc nepozná.

Presvečte sa samy v sekcií "Iné zárobky."

Taktiež som pridal nejaké informácie o Elektronických peňaženkách bez ktorých to na internete nejde ak chcete zarábať.

A ešte aby som nezabudol. Pridal som aj trik ako vkladať PHP kody do HTML a HTM webov. Návod v menu.

Prajem pekné zárobky ...


For more information, visit
PageRankK.info - Zarob si reálne. Žiadne kecy, ale dôkazy !

Added for discussion

rajhere

Note:
Please do your DD before investing in any program.