I am not the admin of the program.


http://www.goudbrief.nl

Welkom op Goudbrief.NL

Leuk dat u een kijkje komt nemen op goudbrief.nl Op onze site kunt u op een vrij eenvoudige manier een aardig zakcentje bijverdienen dmv het lezen van e-mails, invullen van enquetes, klikken op banners en uiteraard het werven van nieuwe leden.
Tijdelijk een aanmeldbonus van €1,50!

Goudbrief biedt nu tijdelijk voor iedereen die iemand aanmeld op onze site een aanmeldbonus van €1,50 Geld verdienen is op deze manier wel heel aantrekkelijk en nog is gemakkelijk ook. Tevens biedt Goudbrief voor iedereen die iemand aanmeld op onze site een aanmeldbonus van € 0,60
(10 cent ineens en 50 cent als het lid 25 cent heeft verdiend). Tevens krijgt u van ons Referralverdiensten: Level 1 geeft recht op 15%, level 2 op 10% en level 3 op 5%. Geld verdienen is op deze manier wel heel aantrekkelijk en nog gemakkelijk ook.
Hoe werkt het?

Goudbrief werkt op een gemakkelijke manier. Als eerste dient u zich gratis aan te melden door bovenin op de knop “aanmelden” te klikken. Nadat u zich heeft aangemeld kunt u verschillende enquetes invullen of meedoen aan een bannercampagne.Tevens ontvangt u dagelijks mailings met daarin één of meerdere betaalde links. U kunt online bijhouden hoeveel u inmiddels heeft verdiend en bij de grens van €10,00 kunt u al een uitbetaling aanvragen. Indien u verder nog vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier.
Stappenplan
Klik op aanmelden en schrijf je gratis in voor ons spaarprogramma. Bij het aanmelden ontvangt u direct €1,50 op uw account
Vanaf nu ontvangt u regelmatig betaalde e-mails in uw mailbox. Wilt u snel een uitbetaling? Vul dan onze enquetes in en u krijgt van ons een vergoeding van minsten 30 cent per enquete!
Probeer nu zoveel mogelijk nieuwe leden zich hier te laten aanmelden. Per aangemeld nieuw lid ontvangt u al snel €0,60 U spaart zodoende op een makkelijke manier er een extra zakcent mee.
Vanaf 10 euro kunt u al worden uitbetaald. uiteraard is het ook mogelijk om een groter bedrag te sparen voordat u uitbetaald wilt worden
Adverteren via Goudbrief.NL

Bent u ook op zoek naar goede advertentiemogelijkheden? Bij Goudbrief.nl bieden wij u nu de kans om op een gerichte manier te adverteren.

# Klik HIER voor meer informatie en prijzen.


For more information, visit
http://www.goudbrief.nl

Added for discussion

rajhere


Note:
Please do your DD before investing in any program.