3€ free no deposit - JokerClick Poker €2500 Freeroll


3€ free only for players who register at the following link:

http://api.jokerclick.com/affiliate?ID=6cab3acd
Money within 24 hours of credit in your account!
All country
You do not need others to do is just register via the link!
REGISTRATION:
http://api.jokerclick.com/affiliate?ID=6cab3acd
2 x 2500 freeroll
September 18. and October 2.
- Those who do not register through the link does not receive a 3€!
Promotion end: 30 september

You just can’t lose! Even the last position pays out!

Everyone at Jokerclick is eligible for entering our special Freeroll Tournament. The prize pool is distributed among all the positions so that even the person who drops out first and finishes last gets a real money prize. The prize distribution ratio is proportional to the number of players entering the tournament. It may occur due to technical circumstances that some of the lowest paying positions will remain empty, that is without corresponding users.
Jokerclick reserves the right to revoke prizes from players who entered the tournament, but did not participate in the game itself as it would be expected from players. Prizes are meant for real poker players.
Első befizetési bónusz:

  • 150%-os bónusz (nincs limit)
  • 100 euró fölötti deposit esetén 10 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő
  • 250 euró fölötti deposit esetén 25 euró instant cash + 5,5 eurós versenybelépő + 11 eurós versenybelépő



2.500 eurós „Nem veszíthetsz” freeroll

Szeptember 18-án és október 2-án 2500 euró összdíjazású freeroll, ahol az utolsó helyezett is részesül a nyereményalapból

10.000 eurós garantált verseny

Októberben 10.000 eurós GTD, bejutni free satelite-ekről is lehet majd.

Freerollok:

Szeptember 4. - 150 eurós freeroll
Szeptember 11. - 150 eurós freeroll
Szeptember 16. - 55 eurós freeroll
Szeptember 25. - 200 eurós freeroll JokerClick – Újonnan induló pókerterem a Póker Akadémián
Játékos állomány:
A Jokerclick egy nemrég (2011 szeptemberében) indult póker oldal óriási ambíciókkal! Légy Te is részese egy sikertörténet indulásának, hogy elmondhasd, te is egyike voltál a Jokerclick közösségi terem első aktív játékosainak.
Bónuszok és fő promóciók:
A terem több kisebb, ingyenes versenyt szervez a játékosainak heti rendszerességgel. Ezek a versenyek az 50 eurós nagyságrendtől egészen 200 euróig mennek, de olyan nagy összegű freerollokkal is találkozhatsz a Jokerclick-nél melyeken nem veszíthetsz, hiszen minden játékosnak osztanak a díjalapból, vagyis még akkor is nyersz, ha utolsó helyen végzel!
Az ingyenes versenyek mellett minden játékos, aki a terembe befizet 150% bónuszt és a bónuszon felül azonnali extra pénz jóváírást kap azon túl, hogy egy ingyenes versenybelépőt is kap a Jokerclicktől! Amennyiben a freerollok már nem mozgatják meg a fantáziádat, akkor vegyél részt a terem nagy összegű garantált versenyein és légy te a bajnok!
Cash Game és tournament kínálat:
Bár jelenleg még nem túl sok asztalon pörög a játék a Jokerclick-nél, a terem agresszív marketingje miatt az asztalok és a játékok fajtájának bővülése várható. A terem nem csupán a cash game játékokra, hanem a versenyekre is összpontosít, a garantált nyeremények miatt érdemes is ezeken elindulnunk!
Szoftver és grafika:
Egyszerű, letisztult szoftver jellemzi a Jokerclicket. A teremben több asztalon is játszhatunk párhuzamosan (az egy időben futó asztalok száma nincs korlátozva). A pókeres segédszoftverek a teremben jelenleg nem használhatóak.

Játékos állomány:

A Jokerclick nemrég (2011 elején) indult óriási ambíciókkal. Légy Te is részese a feltörekvő póker oldal indulásának, hogy elmondhasd, te is egyike voltál a Jokerclick közösségi terem első aktív játékosának.

Bónuszok és fő promóciók:

A terem több kisebb, ingyenes versenyt szervez a játékosainak heti rendszerességgel. Ezek a versenyek az 50 eurós nagyságrendtől egészen 200 euróig mennek, de olyan nagy összegű freerollokkal is találkozhatsz a Jokerclick-nél melyeken nem veszíthetsz, hiszen minden játékosnak osztanak a díjalapból, vagyis még akkor is nyersz, ha utolsó helyen végzel.
Az ingyenes versenyek mellett minden játékos, aki a terembe befizet 150% bónuszt és a bónuszon felül azonnali extra pénz jóváírást kap azon túl, hogy egy ingyenes versenybelépőt is kap a Jokerclicktől. Amennyiben a freerollok már nem mozgatják meg a fantáziádat, akkor vegyél részt a terem nagy összegű garantált versenyein!

Cash Game és tournament kínálat:

Bár jelenleg még nem túl sok asztalon pörög a játék a Jokerclick-nél, a terem agresszív marketingje miatt az asztalok és a játékok fajtájának bővülése várható. A terem nem csupán a cash game játékokra, hanem a versenyekre is összpontosít, a garantált nyeremények miatt érdemes is ezeken elindulnunk.

Szoftver és grafika:

Egyszerű, letisztult szoftver jellemzi a Jokerclicket. A teremben több asztalon is játszhatunk párhuzamosan (az egy időben futó asztalok száma nincs korlátozva). A pókeres segédszoftverek a teremben jelenleg nem használhatóak.Jokerclick letöltés és regisztráció