Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 88
  1. #21
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    4945/5000

    عدد الأحرف المسموح بها: 5000
    Mohammed, de zoon van 'Abdullah, is de profeet van Allah en de laatste boodschapper die door Allah is gezonden naar de inwoners van de aarde.

    Mijn broers en zussen overal! Je moet weten dat de Boodschapper, Mohammed, de zoon van 'Abdullah (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) de Boodschapper van Allah is in werkelijkheid en waarheid. De bewijzen die zijn waarachtigheid aantonen, zijn er in overvloed. Niemand anders dan een ongelovige, die alleen uit arrogantie, deze tekenen kon ontkennen.

    Onder deze bewijzen:

    1. Mohammed (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) werd analfabeet opgevoed, niet in staat om te lezen of te schrijven, en bleef zo ​​tot zijn dood. Onder al zijn mensen stond hij bekend als waarheidsgetrouw en betrouwbaar. Voordat hij openbaring ontving, had hij geen voorafgaande kennis van religie of enige eerder verzonden boodschap. Zo bleef hij de eerste veertig jaar. Openbaring kwam toen tot Mohammed met de Koran die we nu tussen onze handen hebben. Deze Koran noemde de meeste verslagen in de vorige geschriften en vertelde ons over deze gebeurtenissen tot in het kleinste detail alsof hij er getuige van was. Deze verslagen kwamen precies zoals ze werden gevonden in de Thora die naar Mozes was gezonden en in het Evangelie dat naar Jezus was gezonden. Noch de Joden noch de christenen konden hem geloven in alles wat hij zei.

    2. Mohammed (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) voorspelde ook alles wat hem en zijn gemeenschap na hem zou overkomen, met betrekking tot de overwinning, de verwijdering van de tirannieke koninkrijken van Chosroes [de koninklijke titel voor de Zoroastrische koningen van Perzië ] en Caesar, en de vestiging van de religie van de islam over de hele aarde. Deze gebeurtenissen vonden precies plaats zoals Mohammed voorspelde, alsof hij de toekomst las uit een open boek.

    3. Mohammed (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) bracht ook een Arabische Koran die het hoogtepunt is van welsprekendheid en duidelijkheid. De Koran daagde die welsprekende en vloeiende Arabieren van zijn tijd, die hem aanvankelijk loochenen, uit om een ​​enkel hoofdstuk als de Koran voort te brengen. De welsprekende Arabieren van zijn tijd konden deze Koran niet betwisten.

    Inderdaad, tot op de dag van vandaag heeft niemand het ooit aangedurfd te beweren dat hij woorden heeft kunnen samenstellen die de orde, gratie, schoonheid en pracht van deze Glorierijke Koran evenaren of zelfs benaderen.

    4. De levensgeschiedenis van deze nobele profeet was een perfect voorbeeld van oprecht, barmhartig, barmhartig, waarheidsgetrouw, moedig, vrijgevig, afstandelijk van alle kwaadaardige karakter en ascetisch in alle wereldse zaken, terwijl hij uitsluitend streefde naar de beloning van het Hiernamaals. Bovendien was hij in al zijn acties en handelingen altijd opmerkzaam en bang voor Allah.

    5. Allah heeft grote liefde voor Mohammed (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) bijgebracht in de harten van allen die in hem geloofden en hem ontmoetten. Deze liefde bereikte een zodanige graad dat een van zijn metgezellen bereidwillig zijn (of haar) zelf, moeder of vader voor hem zou offeren.

    Tot op heden eren degenen die in Mohammed geloven hem en houden van hem. Iedereen die in hem gelooft, zou zijn eigen familie en rijkdom losgeld betalen om hem te zien, al was het maar eens.

    6. De hele geschiedenis heeft de biografie van geen enkele persoon bewaard op de manier waarop het het leven van Mohammed, die de meest invloedrijke mens in de geschiedenis is, heeft behouden.

    Noch is de hele aarde bekend van iemand aan wie elke ochtend en avond, en vaak daarna gedurende de dag, wordt gedacht door degenen die in hem geloven. Bij het herinneren van Mohammed, zullen de gelovigen in hem hem begroeten en Allah vragen hem te zegenen. Ze doen dit met volle harten en ware liefde voor hem.

    7. Noch is er ooit iemand op aarde geweest die in al zijn handelingen nog steeds wordt gevolgd door degenen die in hem geloven.

    Degenen die in Mohammed geloven, slapen op de manier waarop hij sliep; zuiveren zichzelf (door wassing en ritueel wassen) op de manier waarop hij zichzelf reinigde; en zich houden aan zijn praktijk in de manier waarop ze eten, drinken en zich kleden.

    In alle aspecten van hun leven houden de gelovigen in Mohammed zich inderdaad aan de leringen die hij onder hen heeft verspreid en het pad dat hij tijdens zijn leven heeft bewandeld.

    Gedurende elke generatie, van zijn dag tot onze tijd, hebben de gelovigen in deze nobele profeet zich volledig aan zijn leringen gehouden. Bij sommigen heeft dit de graad bereikt die zij wensen te volgen en zich te houden aan de manier van de Profeet in zijn persoonlijke zaken waarover Allah niet van hen heeft verlangd zich te houden in aanbidding. Sommigen zullen bijvoorbeeld alleen dat specifieke voedsel eten of alleen die specifieke kleding dragen die de Messenger lekker vond.

    Laat staan ​​dat alles, iedereen die in Mohammed gelooft, herhaalt die lof van Allah, speciale gebeden en aanroepingen die hij zou zeggen tijdens elk van zijn acties gedurende dag en nacht, zoals: wat hij zou zeggen als hij mensen begroette, bij binnenkomst en het huis verlaten, de moskee binnenkomen en verlaten, de badkamer binnenkomen en verlaten, gaan slapen en wakker worden uit de slaap, de nieuwe halve maan observeren, het nieuwe fruit aan de bomen observeren, eten, drinken, aankleden, rijden, reizen en terugkeren van reizen, enz.


    Laat staan ​​dat alles, al diegenen die in Mohammed geloven volledig uitvoeren - zelfs tot in de kleinste details - elke handeling van aanbidding - zoals gebed, vasten, naastenliefde en bedevaart - zoals deze nobele boodschapper (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) onderwees en terwijl hij zelf optrad.

    Dit alles stelt degenen die in hem geloven in staat om hun leven in alle aspecten te leven met deze Noble Messenger als hun voorbeeld, alsof hij voor hen stond, zodat zij al hun doen en laten kunnen volgen.

    8. Er is nog nooit een man op deze aarde geweest die zoveel liefde, respect, eer en gehoorzaamheid heeft ontvangen in alle zaken - klein en groot - als deze nobele profeet.

    9. Sinds zijn dag, in elke regio van de aarde en tijdens elke periode, wordt deze nobele profeet gevolgd door individuen uit alle rassen, kleuren en volkeren. Veel van degenen die hem volgden waren eerder christenen, joden, heidenen, afgodendienaars of zonder enige religie. Onder degenen die ervoor kozen hem te volgen, bevonden zich degenen die bekend stonden om hun gezond oordeel, wijsheid, reflectie en vooruitziende blik. Ze kozen ervoor om deze nobele profeet te volgen nadat ze getuige waren geweest van de tekenen van zijn waarachtigheid en de bewijzen van zijn wonderen. Ze kozen er niet voor Mohammed te volgen uit dwang of dwang of omdat ze de wegen van hun vaders en moeders hadden overgenomen.

    Inderdaad, veel van de volgelingen van deze profeet (moge Allah's zegeningen vrede met hem hebben), kozen ervoor om hem te volgen in de tijd dat de islam zwak was, toen er weinig moslims waren en wanneer er ernstige vervolging van zijn volgelingen op aarde was. De meeste mensen die deze Profeet hebben gevolgd (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) hebben dit gedaan om geen materiële voordelen te verwerven. Veel van zijn volgelingen hebben inderdaad de grootste vormen van schade en vervolging geleden als gevolg van het volgen van deze profeet. Ondanks al deze schade en vervolging, keerde dit hen niet terug van zijn religie.

    Mijn broeders! Dit alles duidt duidelijk aan iedereen die enig gevoel heeft, dat deze profeet echt en echt de boodschapper van Allah was en dat hij niet alleen een man was die profeetschap beweerde of zonder kennis over Allah sprak.

    10. Met dit alles kwam Mohammed met een grote religie in haar geloofsbrieven en wettelijke samenstelling.

    Mohammed beschreef Allah met kwaliteiten van volledige perfectie, en tegelijkertijd op een manier die hem geen onvolkomenheden toeschrijft. Noch de filosofen noch de wijzen zouden Allah ooit zo kunnen beschrijven. Het is inderdaad onmogelijk voor te stellen dat een menselijke geest zich een bestaand wezen zou kunnen voorstellen dat zo'n volledig vermogen, kennis en grootheid bezit; Wie heeft de schepping ingetogen; Wie alles in het universum, klein of groot, heeft omvat; en die zo'n volmaakte genade bezit.

    Noch is het in het vermogen van een mens om een ​​perfecte wet te plaatsen op basis van rechtvaardigheid, gelijkheid, genade en objectiviteit voor alle menselijke activiteiten op aarde zoals de wetten die Mohammed voor alle gebieden van menselijke activiteit bracht - zoals kopen en verkopen, huwelijk en echtscheiding, huur, getuigenis, hechtenis en alle andere contracten die nodig zijn om het leven en de beschaving op aarde in stand te houden.

    11. Het is onmogelijk dat iemand wijsheid, moraal, goede manieren, nobelheid van karakters opvat, zoals deze eervolle profeet (moge Allah's zegeningen en vrede met hem zijn) bracht.

    Op een volledige en volledige manier verspreidde Mohammed een lering over karakter en omgangsvormen naar iemands ouders, familieleden, vijanden, familie, mensheid, dieren, planten en levenloze objecten. Het is alleen voor de menselijke geest onmogelijk om al die leringen te begrijpen of met een soortgelijke lering te komen.

    Dit alles geeft ondubbelzinnig aan dat deze Boodschapper niet uit eigen beweging een van deze religie heeft gebracht, maar dat het eerder een lering en inspiratie was die hij ontving van Degene die de aarde en de hoge hemelen boven hem creëerde en dit universum in zijn wonderbaarlijke architectuur en perfectie.

    12. De wettelijke en geloofwaardige samenstelling van de religie die de Boodschapper, Mohammed (moge Allah's zegeningen en vrede zij met hem) bracht, lijkt op de techniek van de hemelen en de aarde. Dat alles duidt erop dat Hij die de hemel en de aarde heeft geschapen, degene is die deze grote wet en oprechte religie heeft neergezonden.

    De mate van onoverwinnelijkheid van de Goddelijke wet die op Mohammed werd neergezonden, is dezelfde mate van onoverwinnelijkheid als de Goddelijke schepping van de hemelen en de aarde. Want net zoals de mensheid dit universum niet kan scheppen, kan de mensheid op dezelfde manier geen wet als de wet van Allah naar voren brengen die Hij op Zijn dienaar en boodschapper Mohammed zond (moge Allah's zegeningen en vrede met hem zijn).

  2. #22
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    فتاة بريطانية تدخل الإسلام بعد الإجابة علي أسئلتها في نهاية رائعة - Young Girl Accepts Islam

    https://www.youtube.com/watch?v=MVkkINlTcVA

  3. #23
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Was Mohammed echt een profeet? Was hij gewoon een overtuigende nep? Hoe konden ze daarachter komen? Dit zijn de vragen die de leiders van de Quraish zichzelf voortdurend stelden. Ze besloten uiteindelijk de Joodse rabbijnen in Yathrib te raadplegen over het probleem, omdat Joden in het verleden meer met profeten te maken hadden gehad en de rabbijnen goed op de hoogte waren van de Schriften.

    De rabbijnen adviseerden de Quraish om Mohammed drie vragen te stellen. Als hij de antwoorden op die vragen wist, was hij echt een profeet. De eerste vraag ging over enkele jonge mannen van lang geleden, die hun volk hadden verlaten en een wonderlijke ervaring hadden gehad. De tweede vraag ging over een reiziger die naar de uiteinden van de aarde in het oosten en het westen was gereisd. De derde vraag ging over de Geest en wat die was.

    De Quraish stuurde haastig boodschappers naar Mohammed om hem de drie vragen te stellen. De profeet zei dat ze de volgende dag moesten terugkeren en hij zou de antwoorden voor hen hebben. Hij slaagde er echter niet in om 'insha Allah' toe te voegen, dat wil zeggen 'als Allah het wil'. De volgende dag had hij geen openbaring ontvangen om hem te helpen de vragen te beantwoorden, en hij moest de boodschappers vragen de volgende dag terug te keren. Dit werd vijftien dagen herhaald, terwijl de mensen in Mekka lachten om het onvermogen van Mohammed om de drie vragen te beantwoorden. Uiteindelijk verscheen Jibril aan de profeet en vertelde hem de drie antwoorden. Hij legde ook de reden voor de vertraging uit. In Soera 18: 23-24 staat de waarschuwing dat men niet van plan is om iets te doen in de toekomst, zonder te zeggen, insha Allah. Alles wat we hopen te doen wordt alleen volbracht door de wil van Allah.

    De eerste vraag ging over enkele jonge mannen die standvastig bleven in hun aanbidding van één God, terwijl de rest van hun volk zich tot de aanbidding van afgoden wendde. Niemand is zeker van het aantal betrokken jongeren. Die kennis is Allah's enige, hoewel veel geleerden het aantal hebben betwist. Om aan vervolging te ontsnappen, verstopten de jongemannen zich in een grot, waar Allah hen ongeveer driehonderd jaar lang in slaap liet vallen (alleen Allah weet de exacte tijdsduur). Ze hadden een hond bij zich en voor iedereen die ze toevallig zag, leek het alsof ze wakker waren en de persoon zou vervuld zijn van angst voor hen. Toen ze eindelijk wakker werden, leek het alsof er maar een korte tijd was verstreken. Toen een van hen naar de stad werd gestuurd om voedsel te kopen, hoorden ze dat ze al eeuwen sliepen. Het verslag van deze slapers staat in de Koran, Soera 18: 9-25.

    Het antwoord op de tweede vraag ging over een grote reiziger geïdentificeerd als Zul-Qarnain, "de eigenaar van twee horens." Hij had grote macht en had de wegen en middelen gekregen om alle dingen te doen. Hij reisde naar de ondergaande zon, die onderging in een troebel zwembad. In de omgeving woonde een volk waarover Zul-Qarnain de bevoegdheid had om te straffen of te belonen. Hij koos ervoor om degenen die verkeerd deden te straffen en stuurde ze vervolgens terug naar Allah om verder gestraft te worden. Degenen die in Allah geloofden en rechtvaardig waren, zouden worden beloond. Daarna reisde hij naar het opkomen van de zon, waar hij een volk vond dat geen bescherming tegen de zon had gekregen. Die mensen liet hij helemaal alleen.

    Als onderdeel van zijn antwoord op de tweede vraag gaf Mohammed informatie over een derde reis die Zul-Qarnain maakte. Hij reisde naar een plek tussen twee bergen, waar de mensen nauwelijks iets van Allah begrepen. Ze vroegen om zijn hulp bij het bouwen van een barrière tussen hen en twee wezens genaamd Yajooj en Majooj. In ruil voor zijn hulp beloofden ze hem hulde te brengen. Hij verlangde echter niet naar eerbetoon. Hij antwoordde dat de macht die hij van Allah ontving, beter was dan enige eerbetoon die zij hem konden bieden. En dus hielp hij hen een barrière van ijzer en lood op te richten, waar Yajooj en Majooj machteloos overheen konden klimmen of erdoorheen konden graven. Maar de Koran waarschuwt dat ze op een door Allah aangewezen dag uit hun plaats van opsluiting zouden breken en grote vernietiging zouden veroorzaken. Dit zou een van de tekenen zijn dat de Dag des Oordeels nabij was. Het verhaal van Zul-Qarnain is te vinden in de Koran 18: 84-103.

    De derde vraag, over de Geest, had het kortste antwoord. De koran (17:85) zegt dat de Geest op bevel van Allah komt en dat de mensheid niet de kennis heeft om het volledig te begrijpen. De Joden betwistten dat hun volledige kennis was gegeven in de Thora, maar Allah vertelt ons dat hun kennis erg klein is, in vergelijking met Allah's kennis, die niet kon worden vastgelegd, zelfs als alle bomen op aarde pennen waren en alle zeeën inkt.

    Nadat Mohammed al hun vragen met succes had beantwoord, waren veel andere mensen overtuigd en nam het aantal gelovigen toe. Naarmate het aantal gelovigen toenam, voelde de oppositie zich steeds meer bedreigd en toevlucht tot vervolging van de volgelingen van Mohammed.


    اليوتيوبر الكوري الشهير جاي كيم يحكي قصة إسلامه الرائعة - How Jay Kim Becomes Muslim

    https://www.youtube.com/watch?v=XG6iySVAzNY
    مسلم يقصف جبهة قس يُؤمن أن الله مات ليغفر لنا ذنوبنا ويحرجه في مناظرة أمام الجمهور

    https://www.youtube.com/watch?v=iLwjpATGWqM

  4. #24
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    De Schepper heeft ons geschapen als vrije mensen in de wereld en heeft ook profeten geplaatst die door de aansporing naar de mensen op aarde zijn gestuurd en moesten solide blijven liggen. De schepper heeft gezegd: De man die God zoekt, zal mijn voldoening aan boord gaan en de man die de voldoening van het onderwerp zoekt, zijn eigen weg. Maar! Elke man zal op de dag van opstanding tot leven zijn en de mensen zullen terugkeren naar hun meestergroepen. Dat is de oordeelsdag die de mens krijgt om te horen wat zij heeft voortgebracht en wat zij duidelijk zouden zijn geweest. Degene die onrecht heeft aangedaan, zal op die dag zijn beloofde straf ontvangen, en degene die het goed heeft gedaan (overgave aan God) zal volledig ontvangen belonen. Wacht, waarom wachten we met jou. De tijd zal snel zijn! Een man leeft slechts een fractie van een seconde wanneer de werkelijke duur van het begin van de schepping tot het einde van de schepping zou berekenen. Daarom is bewustzijn en onderzoek nodig en dwaasheid,

    arrogantie en afgunst pure tijdverspilling. Om deze reden ben ik op zoek naar de voldoening van God, omdat we niet doelloos op aarde zijn geplaatst. We hebben een agent en dat is dat we de goede en goede daden aanmoedigen, dus we beloofden het paradijs dat ons doel zal bereiken. We hebben een keuze tussen goed en kwaad.
    Precies gezond verstand is het belangrijkste punt in ons leven. Volgens gezond verstand zou de meest geïnformeerde persoon over de creatie bijvoorbeeld de maker zijn: de producent van één auto is degene die alle vragen met betrekking tot deze auto zijn doel zou kunnen beantwoorden, hoe deze te gebruiken ...

    In ons geval zou de Schepper van de mens de juiste zijn om te bepalen wat goed en wat slecht voor hen is. Om aan deze eis te voldoen, zond Hij verschillende bode en profeten (vrede zij met hen) om mensen te leren hoe zich te gedragen.
    Profeet Mohammed vrede zij met hem

    Sprak over alle religieuze en wereldse zaken

    Omdat de islam
    Grondwet en benadering van het leven

    In eten en slapen en bidden, baden en transacties tussen mensen enzovoort

    Religie is niet alleen een ritueel

    Bid en ga dan liggen om te liegen en alcohol te drinken en gebrek aan hygiëne en overspel

    Net als andere religies



    Allah heeft je geest en hart gegeven
    Om ze te gebruiken om voordeel te behalen
    Luister dan zorgvuldig
    U bent vrij om te kiezen
    Omdat uiteindelijk
    U draagt ​​het resultaat van uw keuze

    alleen

    Niemand zal met u delen
    Ik bid tot Allah om je de waarheid te tonen
    Voordat het te laat is


    هل نحن في حاجة إلى السنة النبوية؟ زوار يسألون عدنان رشيد ومحمد حجاب

    https://www.youtube.com/watch?v=D9EKbzR15s4



    أمريكية ضحت بكل شيء من أجل الدخول في الإسلام - She Used to Teach Catholicism and Now Muslim


    https://www.youtube.com/watch?v=b6rUaw0BTDI

  5. #25
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    2671/5000

    Het islamitische perspectief is dat wonderen door God gegeven tekenen van profeetschap kunnen zijn, maar impliceren geen goddelijkheid. Dus net zoals de wonderen van Mozes, Elisa en Mohammed geen goddelijkheid impliceren, evenmin als die van Jezus.

    Laten we een paar voorbeelden bekijken:

    1. Jezus voedde duizenden met een paar vissen en broden. Maar Elisa voedde honderd mensen met twintig gerstbroden en een paar korenaren (2 Koningen 4:44);

    schonk een weduwe zo'n overvloedige stroom olie uit een pot dat ze in staat was om haar schulden af ​​te betalen, haar zonen van de slavernij te redden en van de winst te leven (2 Koningen 4: 1-7);

    en gaf verhoging tot een handvol bloem en een plekje olie, zodat hij, een weduwe en haar zoon, vele dagen genoeg te eten hadden, waarna: "De bak met bloem was niet opgebruikt, noch liep de pot met olie droog ... '(1 Koningen 17: 10-16). Dus wat maakt dat Elisa?

    Het historische verslag van Mohammed die de massa de ene keer voedt met een handvol dadels, een andere pot met melk en genoeg vlees voor een klein feestje op weer een ander is even wonderbaarlijk. Evenzo zijn de verhalen over zijn waterpartijen (1500 mensen bij een gelegenheid) uit een enkele kom met water. Toch claimt geen moslim goddelijkheid voor Mohammed.


    2. Jezus genas de melaatsen. Evenzo genas Elisa Naaman (2 Koningen 5: 7-14). Overigens werden de discipelen in Mattheüs 10: 8 tot een dergelijke dienst uitgenodigd. Wat maakt dat hen?

    3. Jezus genas een blinde man. Elisa sloeg niet alleen zijn vijanden blind, maar herstelde zijn blinden door gebed (2 Koningen 6: 17-20). Naar verluidt genas Mohammed ook blindheid door gebed.

    4. Jezus wekte de doden op. Opnieuw sloeg Elisa hem eraan, na twee kinderen uit de dood te hebben opgevoed (1 Koningen 17:22 en 2 Koningen 4:34). Bovendien werd de discipelen geboden de doden op te wekken (Mattheüs 10: 8). Dus nogmaals, wat maakt dat hen?

    5. Jezus liep op water. Als hij in de tijd van Mozes was geweest, had hij dat niet hoeven doen.

    6. Jezus wierp duivels uit. Dat deden zijn discipelen ook (Mattheüs 10: 8). Dat deden de zonen van de Farizeeën (Mattheüs 12:27 en Luke 11:19). Dus, trouwens, de eigenzinnige volgelingen die Jezus naar verluidt zal negeren (zie Mattheüs 7:22)

    - een verontrustende gedachte als je bedenkt hoeveel priesters en predikanten zulke theatrices uitvoeren, zelfs als ze echt zijn.
    Dus als we bewijs zoeken dat Jezus goddelijk is, moeten we verder kijken dan wonderen.


    http://www.youtube.com/watch?v=tNwei4yVlF8

    أثبت لي أن عيسى هو المسيح الذي سيأتي في آخر الزمان! عدنان رشيد في حوار مع زائر

    https://www.youtube.com/watch?v=Z5C8HdUJ6Lo

    سيدة صينية ورجل إنجليزي يدخلون الإسلام مع الداعية شامسى - English Man and Chinese Lady Enter Islam

    https://www.youtube.com/watch?v=j4j1E2mNMUI


  6. #26
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ---
    Maak jezelf niets wijs
    (67) O Messenger, announce that which has been revealed to you from your Lord, and if you do not, then you have not conveyed His message. And Allah will protect you from the people. Indeed, Allah does not guide the disbelieving people.
    Zo
    Wat is het doel van uw aanwezigheid op het aardoppervlak?

    Wat is het voordeel van het sturen van profeten en boodschappers?

    Je zegt dat ik goed ben, ik heb het gemakkelijk gedaan
    Maar
    Lieg niet - pleeg geen overspel - eet geen varkensvlees - drink geen wijn - en zo
    Er zijn veel dingen te doen
    Taboe in religies

    Je leeft de aarde geschapen door Allah
    daarom
    Je moet zijn bevelen uitvoeren


    Ik kan het je gewoon uitleggen
    Voorbeeld
    Je gaat elke dag naar je werk
    Je weet dat er regels en wetten zijn om te werken
    Als die wetten overtreden zijn
    Zal worden uitgezet

    Wil je je baan verliezen?

    Zoals dit voorbeeld van menselijk leven in deze wereld

    Moet de menselijke toewijding aan de leer van God door de profeten en boodschappers
    Van Adam tot Mohammed, vrede zij met hen

    Het menselijk leven kan niet op de grond zonder Gods leer

    Wat zal hij doen na de dood?
    - Je moet weten dat je in het Hiernamaals om al je woorden en daden wordt gevraagd

    Moet voorbereid zijn
    Als je geluk en redding wilt in deze wereld en het Hiernamaals
    Door de eenwording van God en de profeet volgen, vrede van Mohammed zij met hem, en dat Isa (Jezus) Abd Allah en zijn boodschapper


    Wil Gods bevelen niet uitvoeren

    Je bent vrij om dat te doen
    zo

    ga niet dood

    Als je kunt

    Allah eet of sterft noch kan iemand hem martelen
    Het is niet nodig dat God, een zoon van God, of zelfs een profeet van God zichzelf opoffert voor de zonden van de mensheid om vergeving te kopen. Islam weigert deze opvatting volledig. Het fundament van de islam berust op het met zekerheid weten dat we niets anders dan alleen God moeten aanbidden. Vergeving komt voort uit de Ene Ware God; dus wanneer een persoon om vergeving zoekt, moet hij zich met oprechte wroeging tot God wenden en vergeving smeken, belovend de zonde niet te herhalen. Dan en alleen dan zullen zonden worden vergeven

    Allah leidt je

  7. #27
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    شاب أمريكي يعتنق الإسلام ويتبع سنة النبي ﷺ ويدعو الناس للإسلام- American Teenager Converts to Islam

    https://www.youtube.com/watch?v=SHZVlsnaCjw

  8. #28
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    -. The Bible says that the disciples did not believe Jesus was God.
    The Acts of the Apostles in the Bible details the activity of the disciples over a period of thirty years after Jesus, may the mercy and blessings of God be upon him, was raised to heaven. Throughout this period, they never referred to Jesus as God.

    For instance Peter stood up with the eleven disciples and addressed a crowd saying:
    Acts 2:22 “Men of Israel, listen to this: Jesus of Nazareth was a man accredited by God to you by miracles, wonders and signs, which God did among you through him, as you yourselves know.”

    For Peter, Jesus was a servant of God (confirmed in Matthew 12:18):
    Acts 3:13 “The God of Abraham, Isaac and Jacob, the God of our fathers, has glorified his servant Jesus.”
    Acts 3:26 “God raised up his servant...”
    When faced by opposition from the authorities, Peter said:
    Acts 5:29-30 “We must obey God rather than men! The God of our fathers raised Jesus...”

    The disciples prayed to God just as they were commanded by Jesus in Luke 11:2, and considered Jesus to be God’s servant,
    Acts 4:24 “...they raised their voices together in prayer to God. ‘Sovereign Lord,’ they said, ‘you made the heaven and the earth and the sea, and everything in them.’”

    Acts 4:27 “...your holy servant Jesus, whom you anointed.”
    Acts 4:30 “…of Your holy servant Jesus.”
    This is exactly what the Quran states of Jesus:
    Quran 19: 30 “…I am indeed a servant of God.”

    -. The Bible says that Jesus was God’s servant, chosen one, and beloved.
    Matt. 12:18 “Behold, My servant, whom I have chosen, in whom My soul is well pleased.”
    Since Jesus is God’s servant, Jesus can not be God.

    -. The Bible says that Jesus could not Do Anything by Himself.
    John 5:19 “The son can do nothing by himself; he can only do what he sees his Father doing.”
    John 5:30 “I can of mine own self do nothing.”
    Jesus did not consider himself equal with God, rather he denied doing anything by himself.

    Ahmed deedat أحمد ديدات يزعزع معتقد النصارى
    https://www.youtube.com/watch?v=ppRdp4kFZPQ


    قس يتحدي ديدات -اثبت ان المسيح لم يصلب و سأعلن إسلامي
    https://www.youtube.com/watch?v=hNAWdTvcOr4


    احمد ديدات_ اتحدى قداسة البابا و جميع القساوسة و الخاحامات
    اين ذكر محمد في الانجيل ؟ - احمد ديدات ترجمة 2016

  9. #29
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    متى ولد المسيح احمد ديدات محاضرة مناظرات
    https://www.youtube.com/watch?v=dqdasghON98

    أحمد ديدات - من هو أبو المسيح عليه السلام
    https://www.youtube.com/watch?v=19ejqMYNwrY

    اول معجزة للمسيح في الكتاب المقدس مصيبة
    https://www.youtube.com/watch?v=rOT12owHkf4

    لماذا سينزل المسيح فى آخر الزمان ؟ لماذا المسيح فقط ؟!
    https://www.youtube.com/watch?v=bcLckK642TM

    سيدة غير مسلمة تتهجم على يوسف استس وتقول له كيف تتجرأ أن تترك المسيحية فدمر سؤلها بدقائق
    https://www.youtube.com/watch?v=hdr3HmBJHRs

  10. #30
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,986
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Elke religie in de wereld heeft een concept van wonderen erin. Islam is geen uitzondering. Ondanks het feit dat de islam in de media wordt gepropageerd als het meest rationele systeem van overtuigingen en praktijken, is er zeker een idee van een wonder in het systeem. Het belangrijkste element van de islam is de heilige koran. Alle moslims geloven dat de koran aan de profeet van de islam is geopenbaard door de aartsengel Jibreel. De heilige Koran, die in onze tijd als boek bestaat, kwam als een gesproken woord naar de mensheid. Toen de profeet WAHY ontving, reciteerde hij de geopenbaarde woorden aan zijn volk.

    Afgezien van het feit dat WAHY een wonder is van de profeet van de islam, zijn er, als we de ,,,, zelf lezen, een aantal gebeurtenissen beschreven in de koran die in feite wonderbaarlijke gebeurtenissen zijn.



    Laten we op dit punt definiëren wat een wonder is. Arabische lexicografie en filologie spelen een zeer belangrijke rol bij het definiëren en begrijpen van de islamitische principes. Dat is waarom er zo'n grote betekenis is gehecht aan de 99 namen van Allah (Asmaa-e-Husna). Elke naam duidt feitelijk een bepaalde eigenschap van Allah aan waarmee Zijne Majesteit van Schepping en Zijn aan zijn creaties wordt geopenbaard.



    Het woord voor wonder in het Arabisch is ‘Ijaaz of M’u’jizaa. Deze woorden zijn afgeleid van de basis ‘I-J-Z. De basisbetekenis van deze term is in een staat van hulpeloosheid. Er zijn talloze verzen in de Koran waar dit woord is gebruikt in de betekenis van ALLAH IS NIET HELPLESS. Voor wonderen die door Allah aan de verschillende profeten zijn gegeven, heeft de Koran het woord bayyinaat gebruikt, bijvoorbeeld in Q.10: 13 en in vele andere verzen. Voorbeelden hiervan die in de Koran zijn genoemd, worden hieronder gegeven:



    1. De stok die door profeet Moosa werd gedragen, zou in een slang veranderen en dan weer in een stok.

    2. De Hoopoe brengt het nieuws van de koningin van Saba naar profeet Sulayman.

    3. Een van de mannen van profeet Sulayman bracht hem de troon van de koningin van Saba in een oogwenk.

    4. De wonderbaarlijke redding van profeet Isma’eel van de slachting.

    5. De profeet Yunus blijft veertig nachten in een enorme vis en keert dan levend terug.

    6. De vernietiging van een leger olifanten door een zwerm vogels.

    7. De kameel van de profeet Saleh als een teken van Allah

    8. De vloed van profeet Nooh.

    9. De dood van profeet Uzair en vervolgens zijn leven na honderd jaar.

    10. Het verhaal van de gele koe van de Banu Israel.

    11. De terugkeer van profeet Y’aqoob's gezichtsvermogen door het shirt van profeet Yusuf.


    الأعمال الوحشية بين الكتاب المقدس والقرآن! هاشم في مناظرة مع بيبر بوي الجزء الأول

    https://www.youtube.com/watch?v=r-fds-96UMQ
    الأعمال الوحشية بين الكتاب المقدس والقرآن! هاشم في مناظرة مع بيبر بوي الجزء الثاني

    https://www.youtube.com/watch?v=4xqqNuRXU_4
    الرحمن على العرش استوى! كل شيء هالك إلا وجهه! مناظرة بين هاشم مع بيبر بوي الجزء الثالث

    https://www.youtube.com/watch?v=hVK_goHDrOw

  11. Sponsored Links
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |