Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 79
  1. #41
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    We zijn door Allah op de grond ontworpen om alles nauwkeurig te doen. eerlijk en vrijwillig,

    en water verdampt uit de oceanen en zeeėn en condenseert in de atmosfeer om wolken te vormen en valt dan als regen in de grond infiltreert en opgeslagen wordt en vervolgens de bronnen en rivieren explodeert, en gaat voeren in de zee en weer verdampt ... Aldus, volgens naar de cyclus van de organisatie.

    Evenzo planten die groeien en vrucht dragen en dan geel worden en verwelken ... En dan opnieuw groeien, enzovoort volgens de cyclus van zeer georganiseerd en nauwkeurig. Dit geldt voor alles: levende organismen, die de geboorte van een organisatie hebben gekregen, en de dood en dan degraderen tot stof, dan nieuwe voorwerpen genereren en groeien en dan sterven en ontbinden tot stof ... Enzovoort.
    Dit systeem duurde miljoenen jaren zonder enige verstoring. Het heeft geresulteerd in het moderne tijdperk om het milieu te besmetten zonder te weten hoe de zuiverheid te herstellen,

    We zijn aangekomen op de top van menselijke technologie en de investering van natuurlijke hulpbronnen en het gebruik van kernenergie, maar hebben nagelaten het milieu te beschermen, omdat het niet in staat is om gerecycleerde verontreinigende stoffen te recycleren en te recycleren.

    Nu, misschien op de hoogte van de betekenis van het vers: (((11) Allah begins creation; then He will repeat it; then to Him you will be returned) [Roman: 11].

    And he said also: ((13) Indeed, it is He who originates [creation] and repeats.) [Zodiac: 13].

    Deze verzen herinneren ons aan de genade van God als groot, het is de gratie van schepping en terugkeer en realiseerden zich niet alleen wanneer het aardse systeem werd verstoord, waardoor nieuwe uitvindingen het recht begon, maar niet meer terugkwam.

    Ik zeg Halleluja! allah schiep ons miljarden zegeningen om ons heen, allen dienen ons zonder enige schade of probleem, maar de rechten en eens die interventie in de schepping van God en probeerden te veranderen en ontwikkelingsfalen in alle opzichten, en nu denken wetenschappers nu terug te keren naar Moeder Natuur en een normaal leven als een remedie tegen de problemen van deze tijd ... Allah de Almachtige schepping, breng hem dan terug en de mens creėert niets, niet iets dat re ...

    Begrijpt nu de betekenis van de goddelijke uitdaging: (64. Is not He (better than your so-called gods) Who originates creation, and shall thereafter repeat it, and Who provides for you from heaven and earth? Is there any ilah (god) with Allah? Say, "Bring forth your proofs, if you are truthful.") [ant: 64].

    Dit nodigt ons uit na te denken en te reflecteren over het vermogen van de Schepper en een zegen, "start-up en terugkeer" naar het afdrijven van geloof en zekerheid in de Laatste Dag, God de Almachtige, die alle dingen schiep, een re-creatie in overeenstemming met regelmatige cycli, is in staat om u opnieuw te creėren, O man, nogmaals, hoopt dat ik zegt: ((19) Have they not considered how Allah begins creation and then repeats it? Indeed that, for Allah, is easy) [Spider: 19].

    شاب هولندي يدخل الإسلام بعد صلاة الجمعة بمركز الفتح الإسلامي مع الشيخ قالون والمصلين

    https://www.youtube.com/watch?v=suophVkN-7U


    https://www.youtube.com/watch?v=2PtINPJsMLM
    دعوة غير المسلمين والراغبين في الاسلام في هولندا وبلجيكا



  2. #42
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Zwarte gaten zijn een angstaanjagend kosmisch fenomeen en wetenschappers proberen zijn geheimen te ontdekken en ze ontdekten dat deze gaten in onze melkweg liggen en ze zijn vier miljoen keer zwaarder dan de zon!

    Wetenschappers zeggen dat deze super massieve zwarte gaten dode sterren zijn, maar ze zijn erg zwaar binnen een zeer nauwe ruimte, ze zijn het kerkhof van de sterren, slikken, vegen alles dat er dichtbij komt zelfs licht aan en ze zwemmen in de ruimte.

    Omdat ze een enorme zwaartekracht hebben, trekken ze zelfs licht aan en reflecteren het niet en laten geen licht weg, dus zijn ze onzichtbaar.

    Vanwege de grootsheid van deze schepselen, zijn ze een van de zeer grote kosmische verschijnselen.

    Allah, de Almachtige zweert erdoor (om te laten zien hoe goed ze zijn) en door hun onderscheidende kenmerken:

    (Onzichtbaar, zwemt in de ruimte, zwaait en slikt alles dichtbij, zelfs licht).

    De Koran vatte deze attributen samen in slechts drie woorden. Hij zegt almachtig:

    "Dus, voorwaar, ik zweer voor die onzichtbaren * die rennen en vegen" At-Takweer (verzen 15,16)
    “So, verily I swear of that invisibles * that running and sweep” At-Takweer (verses 15,16)

    Aangezien Allah, de Almachtige zweert bij deze angstaanjagende gaten, is het een must dat deze op een dag door de mens ontdekt moeten worden als bewijs van de oprechtheid van de Koran.

    En deze ontdekking moet in de handen van ongelovigen zijn om hen een bewijs voor de oprechtheid van de Koran te tonen en als een argument over hen te zijn op de Dag der Wederopstanding.

    En natuurlijk is de oproep gericht aan niet-moslims, omdat moslims geloven in alles wat er in de koran is gebeurd zonder fysiek bewijs hierover.

    Dit betekent dat de korantekst drie duidelijke wonderen bevat:

    1. was de wetenschappers van niet-moslims voorgegaan om te praten over het verschijnsel van de zwarte gaten.

    2. Wijs op een implicatie dat deze gaten bestaan ​​en ontdekt zullen worden, omdat alles wat Allah zweert erdoor nodig is om door de mens in deze wereld of in het Hiernamaals te worden gezien als een bewijs van de oprechtheid van de Koran.

    3 - Er is een implicatie dat wie deze gaten zal ontdekken niet-moslim is, en dit is wat er feitelijk gebeurde, zoals de wetenschappers die deze gaten ontdekten niet-moslims zijn, en Allah sprak met hen als een antwoord op zijn vloek:

    "Voorwaar, dit is het woord van een meest eervolle boodschapper" (At-Takweer-couplet 19)

    “Verily this is the word of a most honorable Messenger” (At-Takweer-verse19)

    Onze vraag voor degenen die deze wonderen ontkennen: Zijn zwarte gaten zo nauwkeurig beschreven, per ongeluk? Of is er een wetenschappelijk wonder in de Koran?

    قصة إعتناق شاب بريطاني للاسلام Story of English man ...

    https://www.youtube.com/watch?v=pEFOTQf_QkA

    جواب مختصر على السؤال الخطير: من خلق الله؟ // قناة سفر ...

    أسئلة السيف | عباس يناقش ملحد | ركن الخطباء | هايد بارك ...

    لماذا نطق هذا العالم البريطاني بالشهادتين؟ 11/12 - YouTube


  3. #43
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Deze aarde is geschikt gemaakt voor ons om erop te leven. De aarde is 150 miljoen kilometer ver van de zon verwijderd, dus als de afstand tussen beiden veel groter is dan dat we kunnen bevriezen, zou ook de zon alle schepselen op aarde verbranden als de afstand minder is dan dat.

    God zegt :( And on the earth are signs for those who have Faith with certainty * and also in your own self Will you not then see? * And in the heaven is your provision, and that which you are promised * Then by the Lord of the heaven and the earth, it is the truth (i.e. what has been promised to you), just as it is the truth that you can speak.) (AZ- Zariat- verse 20 – 23).). God vertelt ons in deze grote verzen over zijn tekenen op aarde en in onszelf,


    Daarom wordt God gezegend en verheven, de aarde in de juiste baan gemaakt om geschikt te zijn voor ons leven. Wetenschappers zeggen over de aarde en ons leven: "de aarde bevindt zich in de juiste baan waardoor levende wezens erop kunnen leven, en als het in de verkeerde baan is, zou het leven op aarde nooit zijn gebeurd."

    Dit teken wordt beschouwd als een goed antwoord op mensen die geloven dat het universum door toeval is gemaakt; het toeval kon de aarde niet op deze nauwkeurige afstand van de zon plaatsen en de aarde in deze juiste beweging doen draaien. Als de aarde draait in een snelheid die hoger is dan de huidige snelheid, zouden alle wezens in de ruimte worden weggegooid omdat de zwaartekracht mensen niet in de aarde kon houden. God zegt: (Allah, it is He Who has made for you the earth as a dwelling place and the sky as a canopy) (Ghafir- verse 64)

    We weten dat de aarde zich omkeert om dag en nacht te genereren, daarom, als de snelheid van de aarde langzamer is dan de huidige snelheid, kan de nacht maanden of jaren duren, maar God heeft de aarde in een geschikte snelheid aangepast om aan te passen aan ons leven, dus God maakte de dag om 24 uur te zijn om ongeveer 8 uur te vertrekken om te slapen.

    allah wees hij gezegend en verheven gemaakt tijd van de dag en nacht geschikt is voor ons. Het is echt een genade van God die zegt: (and if you count the Blessings of Allah, never will you be able to count them. Verily, man is indeed an extreme wrong-doer, a disbeliever) (Ibrahim- verse 34)

    allah plaatste op de aarde vele tekenen en vroeg mensen om het te ontdekken, ook misbruikte hij het voor ons om ons geloof en zekerheid te vergroten met onze grote schepper en om zijn bekwaamheid te zien.

    Sh Khalid Yasin ماذا يجب ان افعل؟ I love a girl

    ماذا يجب

    ماذا سوف يحدث عندما يعود المسيح؟ Joshua Evans - YouTube


  4. #44

  5. #45
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Een van de allah genaden is dat de aarde in bolvorm is met een geschikte diameter om het leven op aarde te passen. Dus we voelen ons ook niet met ronding van de aarde noch met zijn kromming als we het plat en verhard zien. God maakte zijn omtrek tot 40000 kilometer en dit is de meest geschikte figuur om de aarde plat te zien. God beval ons om aandachtig naar deze cijfers en cijfers te kijken, hij zegt :( Do they not look at the camels, how they are created? * And at the heaven, how it is raised? * And at the mountains, how they are rooted (and fixed firm)? * And at the earth, how it is outspread?) (AL- Ghashiyah) (Verse 17-20)

    Toen wetenschappers naar andere planeten gingen, ontdekten ze dat aarde de enige planeet is waar je geen enkele kromming voelt als je erop staat. God zegt :( And we have spread out the earth: how Excellent Spreader (thereof) are we!) (AZ- Zariat – verse 48)


    Koran zweert met die fout zoals God zegt: ( by the sky (having rain clouds) which gives rain, again and again. * And the earth with Faults * Verily, this (the Qur’ān) is the Word that separates (the truth from falsehood, and commands strict laws for mankind to cut the roots of evil* and it is not a thing for amusement.) (At-Tāriq- verse 11-14)

    Deze platen bewegen zich continu, ook bergen bewegen mee, deze bewegingen worden gemeten door satellieten, vorig jaar bewoog het continent van Australiė 73 mlmeter naar het noordoosten. Na deze informatie moeten we het volgende vers onthouden, zegt God ::( And you will see the mountains and think them solid, but they shall pass away as the passing away of the clouds. The Work of Allah, Who perfected all things, verily He is Well-Acquainted with what you do) (An- Naml – verse 88)

    Een foto voor Andreas Fault, die zich over meer dan 1300 km uitstrekt, een duidelijk zichtbare ruimte die twee fouten verdeelt, deze foto werd onlangs vrijgegeven en niemand wist ervan toen de Koran afstamde. Dus hoe staat dit feit in de Koran vermeld? De enige logische verklaring is dat Koran afstamt van God, gezegend en verheven

    شاب ينطق الشهادة انظر الى دموع الايمان - YouTube

    هل يملك الله أما؟

    Speakers Corner / Hyde Park: الداعية الأخ علي دعوه في مواجهة دعاة الكراهية والبغضاء .. مواجهة مميزة


  6. #46
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    1099/5000

    # Miracles of the Holy Qur'an:
    Modern Science heeft pas onlangs bewezen dat het water 71.111% van de aarde bedekt, terwijl het land 28.889% beslaat. Zee genoemd in Quran 32 Times. Land 13 keer.
    Zee + land = 32 + 13 = 45%
    zee = 32/45 * 100 = 71.11111111%
    land = 13/45 * 100 = 28.88888889%
    Dat is de mu'jiza van de Quraaan

    Absoluut fascinerend. Bewijst dat de Heilige Koran ver vooruit was wat betreft kennis van de hersenen en de werking ervan

    alhamdoullallah broer

    allah zegt in de Heilige Koran

    53. We zullen hen onze tekenen in het universum en op zichzelf laten zien, totdat het duidelijk wordt voor hen dat dit (de koran) de waarheid is. Is het niet voldoende met betrekking tot uw Heer dat Hij een Getuige is van alle dingen?

    53. We will show them Our Signs in the universe, and in their ownselves, until it becomes manifest to them that this (the Qur'an) is the truth. Is it not sufficient in regard to your Lord that He is a Witness over all things??


    I love a girl خالد ياسين مترجم

    https://www.youtube.com/watch?v=KEff5yQOIgA

    عودة المسيح عيسى Yusha Evans

    https://www.youtube.com/watch?v=LMvD1JfZnn4
    صورتي على الفيس حلال ام حرام ؟ الشيخ Haitham al-Haddad

    https://www.youtube.com/watch?v=myLMUS2_FxA&t=73s

    فتاة تسأل اومن ان الله واحد و ان عيسى ليس ابن الله | يوشع ايفانز مترجم

    https://www.youtube.com/watch?v=DUd5UdpLZ8s

  7. #47
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Je kunt je voorstellen wat er zou gebeuren als iemand besloot om in dit magma grondlagen te penetreren. In feite kan niemand daar aan denken vanwege de hoge druk en hoge temperaturen die duizenden graden Celsius bereiken. De Koran heeft ons daarover verteld, God zegt :( ( O assembly of jinn and men! If you have power to pass beyond the zones of the heavens and the earth, then pass beyond (them)! But you will never be able to pass them, except with authority (from Allah)!) (Ar-Rahmān – verse 33)(Ar-Rahmān - vers 33)

    God vertelde ons dat niemand voorbij aardse zones (lagen) kan komen. We moeten opmerken dat God zones niet zone zegt, omdat elke zone (laag) een ziekte heeft die verschilt van zone (laag) tot een andere.

    Wat zit er achter deze feiten?



    We moeten een vraag stellen, waarom noemde God deze kosmische realiteit in de Koran? Is dat om wat kosmische informatie te krijgen of om onze kennis te vergroten !!! Laten we aandachtig naar dit vers kijken, zegt God :(It is Allah who has created seven heavens and of the earth the like thereof (i.e. seven). His Command descends between them (heavens and earth), that you may know) (At-Talak – verse 12) , what to know???? Let us continue the verse (that Allah has power over all things, and that Allah surrounds all things in (His) Knowledge.) (At Talak – verse 12).
    O, atheļst, u bent zo onoplettend van uw God, gezegend en verheven, die u heeft verteld over de zeven lagen in de lucht en de zeven lagen op aarde en vandaag kunt u deze zeven lagen zelf zien.

    Daarom, als God zij hij gezegend en verheven heeft u verteld over ongeziene dingen die kunnen worden gemeten door machines, ook hij (God) weet al uw daden als hij alle dingen omringt in (zijn) kennis. God zegt :( that you may know that Allah has power over all things, and that Allah surrounds all things in (His) Knowledge.) (At Talak – verse 12)..

    ركن المتحدثين الداعية محمد حجاب و زائرين فى الهايد بارك مترجم

    https://www.youtube.com/watch?v=vNzMEVKt4pA

    الأخ عمران و عباس فى حوار مع مسيحيين ركن المتحدثين مترجم

    https://www.youtube.com/watch?v=1SwXdiIkDwI&t=10s

  8. #48
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    \\\\
    Franse en Amerikaanse onderzoekers
    Mario Collepardi,

    Het wetenschappelijke feit komt overeen met de Koran
    Na al deze feiten kunnen we dit resultaat bereiken, namelijk: de techniek die in het tijdperk van de farao's werd gebruikt om massieve gebouwen zoals piramides te bouwen, gebruikte voornamelijk de normale modder die beschikbaar was in de buurt van de rivier de Nijl. Meng het vervolgens met water, plaats het in sjablonen en verlicht tenslotte het vuur totdat het stolt en stenen gevormd zijn zoals we vandaag zien.

    Deze techniek bleef tot 1981 verborgen als geheim, toen die wetenschapper zijn theorie formuleerde. Toen, in 2006, andere wetenschappers de validiteit van de theorie bewezen, zonder enige twijfel, door laboratoriumanalyse, deze techniek was volledig onbekend ten tijde van de koran. Maar wat zegt de Koran? Laten `s mijn broers en zussen beschouwen en prijzen Allah, de Almachtige.
    Nadat Farao een onderdrukker is geworden en zich als een God van Egypte heeft verklaard !! Wat zei hij tegen zijn volk, overweeg dit: "Fir'aun (Pharaoh) said:" O chiefs! I know not that

    you have an ilāh (a god) other than me. "(AlQassas: 38). .In die extreme mate bereikten zijn uitdaging en arrogantie, maar de farao stopte niet, hij wilde de kracht van God uitdagen en een hoog monument bouwen om het te beklimmen om te zien wie Allah de Almachtige is Daarom wilde de Farao aan zijn volk, degenen die op hem waren, bewijzen dat Mozes (vrede zij met hem) niet eerlijk is en dat de farao de enige God van het universum is !!

    De farao vroeg Haman, zijn plaatsvervanger en partner, om een ​​enorm monument te bouwen om de mensen te bewijzen dat God niet bestaat. Hier nam Farao zijn toevlucht tot de techniek die toen in de bouw werd gebruikt, namelijk het aansteken van vuur op stenen om de benodigde stenen voor het monument te gieten. De farao zei daarna: "So kindle for me (a fire), O Hāmān, to bake (bricks out of) clay, and set up for me a Sarh (a lofty tower, or palace) in order that I may look at (or look for) the Ilāh (God) of Mūsā (Moses); and verily, I think that he [Mūsā (Moses)] is one of the liars. "(AlQassas: 38).

    Maar wat was het resultaat? Kijk en denk aan het lot van de Farao, Haman en hun soldaten, de Almachtige zegt: (And he and his hosts were arrogant in the land, without right, and they thought that they would never return to us * So We seized him and his hosts, and we threw them all into the sea (and drowned them). So behold (O Muhammad (peace be upon him)) what was the end of the Zālimūn [wrong-doers, polytheists and those who disbelieved in the Oneness of their Lord (Allāh), or rejected the advice of His Messenger Mūsā (Moses) (peace be upon him] .. (AlQassas: 39-40).

    Je zou je kunnen afvragen, is het monument hetzelfde als de piramide? We zeggen dat het niet vaak gebeurt. Het monument is hoog als een toren of hoge vuurtoren die wordt gebruikt om naar grote hoogte te stijgen. Allah strafte de farao en vernietigde hem. Allah de Almachtige heeft ook zijn monument vernietigd als een vers voor degenen die na hem komen. Dit monument dat hij bouwde om God uit te dagen, werd vernietigd en we vinden het nergens. Het verhaal van de Farao en zijn zwarte lot werd door Allah in dit vers verteld: "And we destroyed completely all the great works and buildings which Fir'aun (Pharaoh) and his people erected." (Al Aaraf: 137). Already some scattered stones were found buried by sand during thousands of years.


    أنا أريد إعتناق الاسلام ولكن ؟ يوشع ايفانز مترجم
    https://www.youtube.com/watch?v=f0UQqIpP-io

    أبي لا يسمح لي بارتداء الحجاب ماذا أفعل ؟ hijab
    https://www.youtube.com/watch?v=DkNDJf-Gxec

  9. #49
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Speakers Corner Hyde Park london

    نهاية بالضربة القاضية هاشم و مبشر مسيحى فى الهايد بارك مترجم

    https://www.youtube.com/watch?v=cgZr...ature=youtu.be

  10. #50
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Het wonder
    1. Deze onderzoeker en andere tientallen onderzoekers bevestigen dat klei het bouwmateriaal van de piramides is, en deze gebouwen zijn de hoogste gebouwen, bekend van de antieke geschiedenis tot de moderne tijd. Al deze feiten bevestigen dat het koranvers waar is en consistent met de wetenschap en een van de verzen van de wetenschappelijke wonderen.

    2. De technologie om stenen te maken van modder door hitte, was niet bekend ten tijde van openbaring van de koran en de profeet Mohammed (vrede zij met hem) had geen kennis over de manier van bouwen van de piramides. Dienovereenkomstig moet dit vers als een grote wetenschappelijke ontdekking worden beschouwd, omdat het een verband tussen de modder en de hitte heeft als een middel om te bouwen in het tijdperk van de farao's. Vanwege dit feit, leidde het ons tot de wetenschap dat de constructie op dat moment gebaseerd was op deze methode. Dit wetenschappelijke feit is pas enkele jaren geleden erkend door het gebruik van zeer geavanceerde technologieėn!

    3. Dit wonder is een bewijs van volledige consistentie tussen de Koran en de wetenschap en waarachtigheid van Allah de Almachtige toen Hij over zijn boek zei: "Denken zij de Koran dan niet zorgvuldig na, anders dan Allah; zou zeker daarin een tegenspraak hebben gevonden. "(Al Nisaa: 82) Het vers is een reactie op de atheļsten die beweren dat de Koran is geschreven door Mohammed (vrede zij met hem), zoals hoe hij een dergelijke zaak kan voorspellen als de piramides zijn ver van zijn tijd en hij ziet het nooit eerder!

    4. hij bepaalde feiten bevestigen dat de grootste piramide in Giza of de zogenaamde piramide van Cheops het hoogste gebouw op aarde was gedurende 4500 jaar. Het waren de beroemde gebouwen of monumenten van de farao. Allah vernietigde de monumenten en gebouwen gebouwd door de farao, die beweerde goddelijkheid, terwijl piramides die werden gebouwd door andere farao's werden gered door Allah en bewaard als een getuige van de waarheid van het boek van Allah, de Almachtige!

    5. In het vers "En wij vernietigden alle grote werken en gebouwen die Fir'aun (farao) en zijn volk hadden opgericht." Kijk naar het woord (opgericht) dat de techniek aangeeft die in het oude Egypte werd gebruikt om de rotsen op elkaar te zetten! In het Arabisch vinden we het woord in "Al Qamoos Al Muhid" woordenboek: (opgericht) een prieel, (richt de druiven prieel op: hef de plant op hout op, (richt het huis op): bouw het huis, zet het dak. resultaat: het woord (opgericht) verwijst naar het plaatsen van het hout om stenen omhoog te brengen. Dat is wat wetenschappers en onderzoekers vandaag zeggen: de farao's gebruikten de houten rails om modder op te tillen door op een spiraalvormige manier door het gebouw te klimmen, net als een pergola, die zich omwikkelt rond de pilaar waarop het gebaseerd is op een spiraalvormige manier.

    6. Dit mirakel is een antwoord op degenen die beweren dat onze grootste profeet (vrede zij met hem) de wetenschappen en verhalen uit de Bijbel of uit monnik 'Buhira' of de priester 'Waraqa bin Nawfal' heeft genomen, omdat de technische constructie door modder werd niet genoemd in het holse boek "AlTorah". Integendeel, elke lezer van "Torah" komt tot de conclusie dat stenen werden binnengebracht op plaatsen ver van de piramides en dat natuurlijke stenen geen verband hielden met modder. Westerse wetenschappers van de erkenning van deze wetenschappelijke ontdekking omdat het in tegenspraak is met het hulstboek.


    7. Het onderzoek gepresenteerd door professor Davidovits maakte alle bijbelse (het hulstboek van Torah) ongeldig, beweert dat duizenden arbeiders jarenlang in deze piramides hebben gewerkt. Het maakt ook het idee ongeldig dat stenen uit verre plaatsen werden meegenomen om de piramides te bouwen. Daarom kijken we naar fysiek bewijs dat het Torah-verhaal de wetenschap tegenspreekt.

    Het betekent dat er een groot verschil is tussen het Holly-boek van de Thora en wetenschappelijke feiten, en dit laat zien dat het huidige exemplaar van de Thora is geschreven door mensen, niet van Allah de Almachtige. Dit feit werd bevestigd door de Koran: "Beschouwen zij de Qur'ān dan niet zorgvuldig - als zij van een ander dan van Allah waren geweest, zouden zij daarin zeker veel tegenstrijdigheden hebben gevonden." (Al Nisaa: 82). Koran komt van Allah de Almachtige omdat het altijd overeenkomt met de wetenschap

    منصور و اسئلة فتاة مسيحية عن المساواة فى الاسلام ركن المتحدثين مترجم

    https://www.youtube.com/watch?v=B5hfsw0eVo4&t=9s

  11. Sponsored Links
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |