Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 79
  1. #21
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    L. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, beval mannen niet om "vrouwen te erven tegen hun wil", en niet om te trouwen, accepteren ze met wederzijdse instemming en nooit om hun rijkdom of erfdeel aan te raken om hun eigen financiële omstandigheden te verbeteren.

    O jullie die geloven! Het is je verboden om vrouwen te erven tegen hun wil, en je moet ze niet met hardheid behandelen, dat je een deel van de Mahr die je hen hebt gegeven, mag wegnemen, tenzij ze open illegale seksuele omgang begaan. En leef met hen eerbaar. Als je ze niet leuk vindt, kan het zijn dat je een hekel hebt aan iets en dat Allah er veel goeds doorheen brengt.
    [Heilige Koran 4:19]


    We merken ook op dat dit vers de gewoonte verbiedt om vrouwen te verslaan en te mishandelen (zijn eigen vrouw zei dat hij haar nooit heeft geraakt).

    Hij heeft nooit seks gehad buiten het huwelijk, en hij keurde het nooit goed, ook al was het toen heel gebruikelijk. Zijn enige relaties met vrouwen waren in wettige, contractuele huwelijken met behoorlijke getuigen volgens de wet. Zijn relatie met Ayesha was alleen die van het huwelijk. Hij trouwde niet met haar de eerste keer dat haar vader haar de hand aanbood om hem te trouwen. Hij huwde haar pas nadat ze de puberteit bereikte en voor zichzelf kon beslissen. Hun relatie wordt door Ayesha zelf op de meest liefdevolle en respectvolle manier beschreven als een echt in de hemel gemaakte match. Ayesha wordt beschouwd als een van de hoogste geleerden van de islam en leefde haar hele leven alleen nadat ze getrouwd was met Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem. Ze heeft nooit een andere man gewenst, noch heeft ze ooit een enkele negatieve verklaring tegen Mohammed uitgesproken, vrede en zegeningen zij met hem.

    Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, beval mannen om vrouwen te voorzien en te beschermen, of het nu hun eigen moeder, zus, vrouw of dochter was of zelfs die van anderen, of ze nu moslims waren of niet.

    "Mannen zijn de beschermers en beheerders van vrouwen, omdat Allah een van hen heeft gemaakt om de ander te overtreffen, en omdat ze uitgeven (om de vrouwen te steunen) van hun middelen. Daarom zijn de rechtschapen vrouwen toegewijd gehoorzaam (aan Allah en hun echtgenoten) ), en bewaak bij de afwezigheid van de man wat Allah hen opdraagt ​​te bewaken (bijv. hun kuisheid, het bezit van hun man, enz.).
    Wat betreft de vrouwen van wie u een slecht gedrag ziet, waarschuw hen, weiger hun bedden te delen, laat hen schrikken (geef een duidelijk voorbeeld of parabel voor hen, om duidelijk te maken wat er gaande is voordat u van hen scheidt), dus als ze terugkeren naar de juiste gehoorzaamheid (aan Allah en hun echtgenoten), irriteer ze dan niet verder. Zeker, Allah is altijd de allerhoogste, de grootste. "
    [Heilige Koran 4:34]


    N. Muhammad, vrede en zegeningen zij met hem, verbood het doden van kinderen uit angst voor armoede en verbood ook onschuldige mensen te doden.

    Zeg (O Mohammed vrede en zegeningen zij met hem): "Kom, ik zal reciteren waar je Heer je van heeft verboden: Doe niets met Hem aanbidden, wees goed en plichtsgetrouw jegens je ouders, dood je kinderen niet vanwege armoede - Wij bieden voedsel voor u en voor hen, komen niet in de buurt van Al-Fawahish (schandelijke zonden, illegale geslachtsgemeenschap, etc.), hetzij openlijk of in het geheim gepleegd, en doden niemand die Allah heeft verboden, behalve een rechtvaardige zaak (volgens Wet). Dit heeft Hij u geboden dat u mag begrijpen.
    [Heilige Koran 6: 151]


    O. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, heeft nooit overspel gepleegd en hij eiste van zijn volgelingen dat zij zich alleen bezighouden met wettige huwelijksrelaties met vrouwen, en seks verbieden buiten de verordening van de almachtige God.

    Satan (de duivel) bedreigt je met armoede en beveelt je om Fahsha te plegen (slechte daden, illegale geslachtsgemeenschap, zonden enz.); terwijl Allah u vergeving van zichzelf en milddadigheid belooft, en Allah is voldoende voor de behoeften van zijn schepselen, alwetende.
    [Heilige Koran 2: 268]


    Zeg (O Mohammed SAW): "(Maar) de dingen die mijn Heer inderdaad heeft verboden zijn Al Fawahish (grote kwaadaardige zonden, elke vorm van onwettige geslachtsgemeenschap, enz.), Hetzij openlijk of in het geheim gepleegd, zonden (van alle soorten) , onrechtvaardige onderdrukking, lid worden van partners (in aanbidding) bij Allah waarvoor Hij geen autoriteit heeft gegeven, en dingen zeggen over Allah waarvan u geen kennis hebt. "
    [Heilige Koran 7:33]


    En kom niet in de buurt van de onwettige geslachtsgemeenschap. Voorwaar, het is een Fahishah [d.w.z. alles dat zijn grenzen overschrijdt (een grote zonde)], en een kwade manier (die iemand naar de hel leidt, tenzij Allah hem vergeeft).
    [Heilige Koran 17:32]

    De overspelige trouwt niet anders dan een overspelige vrouw of een Mushrikah en de overspelige zonder haar trouwt met uitzondering van een overspelige of een muskrik [en dat betekent dat de man die ermee instemt om te trouwen (een seksuele relatie heeft met) een Mushrikah (vrouwelijke polytheïst, heiden of idolataat) of een prostituee, dan is hij zeker een overspelige of een Mushrik (polytheïst, heiden of idolaat, enz.) En de vrouw die ermee instemt om te trouwen (een seksuele relatie hebben met) een Mushrik (polytheïst, heiden of idolaat)of een echtbreker, dan is ze een prostituee of een Mushrikah (vrouwelijke polytheïst, heidense of idolatress, etc.)]. Zoiets is verboden voor de gelovigen (van het islamitische monotheïsme).

    [Heilige Koran 24: 3]


    Voorwaar, degenen die dat (de misdaad van) illegale geslachtsgemeenschap leuk vinden, moeten worden gepropageerd onder degenen die geloven, zij zullen een pijnlijke kwelling hebben in deze wereld en in het Hiernamaals. En Allah weet het en jij weet het niet.

    [Heilige Koran 24:19]


    Oh profeet! Wanneer gelovige vrouwen naar je toe komen om je de belofte te geven, dat ze niets in aanbidding met Allah zullen associëren, dat ze niet zullen stelen, dat ze geen illegale geslachtsgemeenschap zullen plegen, dat ze hun kinderen niet zullen doden, dat ze niet zullen volslagen laster, opzettelijk valse bedoelingen smeden (dat wil zeggen door illegale kinderen van hun echtgenoten te maken), en dat zij u niet ongehoorzaam zullen zijn in enige Ma'ruf (islamitisch monotheïsme en alles wat de islam verordent) dan hun Bai'a (belofte) aanvaarden, en vraag Allah om hen te vergeven. Voorwaar, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.
    [Heilige Koran 60:12]


    Mensen pleegden ontucht en overspel op de meeste plaatsen rond het woord in de tijd van Mohammed, maar hij deed dit nog nooit, en hij verbood al zijn volgelingen van deze slechte gewoonte.

    P. Muhammad, vrede en zegeningen zij met hem, verbood woekerrente en rente over het uitlenen van geld, zoals Jezus, vrede en zegeningen zij met hem, al eeuwen eerder had gedaan. Het kan gemakkelijk worden aangetoond hoe woeker rijkdom opslokt en de economische systemen door de geschiedenis heen vernietigt. Maar net als in de leringen van de profeten van vroeger, was Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, van mening dat zulke praktijken het ergste waren en moeten worden vermeden om vrede te hebben met de Schepper (Allah).

    Degenen die woekerrente eten (handelen in belang) zullen niet standhouden (op de Dag der Wederopstanding) behalve als de status van een persoon geslagen door Satan die hem tot waanzin leidt. Dat komt omdat zij zeggen: "Handel is slechts als woeker", terwijl Allah handel heeft toegestaan ​​en woeker verboden heeft. Dus wie een vermaning van zijn Heer ontvangt en stopt met het eten van woeker, zal niet gestraft worden voor het verleden; zijn zaak is voor Allah (om te oordelen); maar wie terugkeert in woekerhandel, dat zijn de bewoners van het Vuur - zij zullen daarin verblijven.

    Allah zal Riba (woeker) vernietigen en een verhoging geven voor liefdadigheid, aalmoezen, etc. En Allah houdt niet van de ongelovigen, zondaars.
    Voorzeker, zij die geloven en goede daden verrichten en Salat verrichten en de Zakaat geven, zullen hun beloning ontvangen bij hun Heer. Op hen zal geen vrees zijn, noch zullen zij treuren.

    Jij die gelooft! Wees bang voor Allah en geef op wat er (vanwege jou) overblijft van woeker, als je gelooft.

    En als u het niet doet, neem dan een kennisgeving van oorlog van Allah en Zijn boodschapper, maar als u zich bekeert, zult u uw kapitaalsommen ontvangen. Deal niet onrechtvaardig, en je zult niet onrechtvaardig behandeld worden.
    [Heilige Koran 2: 275-279]


    Q. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, heeft nooit gegokt en het niet toegestaan. Net als bij woekerwinsten neemt het gokken rijkdom weg, maar in nog sneller tempo.

    "Mensen vragen u (Mohammed) over alcohol en gokken Zeggen," Er is grote zonde in beiden en (enig voordeel) voor mensen, maar de zonde is groter dan enig voordeel van hen. " En ze vragen je wat ze moeten uitgeven (voor het goede doel, enz.). Zeg: "Wat is er boven uw basisbehoeften." Dus, Allah maakt u Zijn wetten duidelijk om u te laten nadenken. "

    [Heilige Koran 2: 219]


    Gokken was tot nu toe niet als slecht beschouwd, tot de tijd van Mohammed, vrede zij met de tijd. Tegenwoordig is het algemeen bekend dat gokschade veroorzaakt aan gezinnen en zelfs geestelijke gezondheid. Het idee om iets voor niets te krijgen is niet de juiste manier van leven die wordt voorgeschreven door de leringen van Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem.

    R. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, dronk nooit alcohol of sterke drank, hoewel het heel normaal was voor mensen van zijn tijd en plaats.

    "O gelovigen! Drankjes bederven, gokken, waarzeggerij, etc. is het gehate werk van de duivel dus blijf weg van al die vreselijke dingen, dat je succesvol zult zijn."

    "De duivel wil alleen haat tussen u creëren met bedwelmende middelen (alcoholische dranken, enz.) En gokken en om u te behoeden voor de herinnering aan Allah en voor uw juiste aanbidding (gebeden). Waarom wilt u niet bij hen vandaan? "

    [Heilige Koran 5: 90-91]


    De Arabieren dronken, net als de meeste andere culturen van zijn tijd, alcohol zonder zich zorgen te maken over hun gezondheid of hun veranderd gedrag onder invloed. Velen van hen waren alcoholisten.

    In de wereld van vandaag is er weinig behoefte aan lange discussies over het kwaad en de gevaren van alcoholgebruik. Naast het veroorzaken van ziekten en het verpesteren van iemands gezondheid, wordt alcohol ook vaak beschouwd als de oorzaak van veel verkeersongevallen met materiële schade, verwondingen en sterfgevallen tot gevolg. De eerste order was dat de volgelingen van Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem) tijdens de verering het drinken zouden staken en toen sterkere orders kregen om alles samen te laten drinken.

  2. #22
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Dus, het aanbieden van een tijd voor de vroege moslims om af te breken van hun verslaving aan sterke drank.

    S. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, hield zich niet bezig met roddelen of achtervolgen en hij wendde zich altijd af van het horen van alles wat daarmee samenhangt.

    O jullie die geloven! Als een rebels kwaadaardig persoon naar je toe komt met een nieuws, verifieer het dan, opdat je mensen niet in onwetendheid verwondt, en daarna word je spijt van wat je hebt gedaan.

    [Heilige Koran 49: 6]


    O jullie die geloven! Laat geen enkele groep spotten met een andere groep, het kan zijn dat de laatste beter zijn dan de vorige; noch laten (sommige) vrouwen spotten met andere vrouwen, het kan zijn dat de laatstgenoemden beter zijn dan de eerste, noch elkaar beschuldigen, noch elkaar beledigen door bijnamen. Hoe jammer is het, om iemands broer te beledigen nadat hij geloof heeft gehad? En wie zich niet bekeert, dan zijn dat inderdaad onrechtvaardigen.

    O jullie die geloven! Vermijd veel vermoedens, inderdaad sommige vermoedens zijn zonden. En niet spioneren, en elkaar niet kraken. Zou een van jullie graag het vlees van zijn overleden broer willen eten? Je zou het haten (dus haat achterbaks). En vrees Allah. Voorwaar, Allah is Degene die berouw aanvaardt, Genadevol.

    [Heilige Koran 49: 11-12]


    Zeker, deze leringen zouden goed worden gewaardeerd in de wereld van vandaag, waar we bijna iedereen vinden die bezig zijn met het ergste roddelen en beledigen van anderen, zelfs de naaste van verwanten en geliefden.

    T. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, was zeer genereus en moedigde anderen aan hetzelfde te doen in hun omgang met anderen. Hij vroeg hen zelfs om de schulden van anderen te vergeven met de hoop op een betere beloning bij hun Heer (Allah).

    En als de schuldenaar het moeilijk heeft (heeft geen geld), gun hem dan tijd totdat het gemakkelijk voor hem is om terug te betalen, maar als u het door middel van liefdadigheid verlost, is dat beter voor u als u het maar wist.

    En wees bang voor de Dag waarop je naar Allah teruggebracht zult worden. Dan zal aan elke persoon worden betaald wat hij verdiend heeft, en zij zullen niet onrechtvaardig behandeld worden.

    [Heilige Koran 2: 280-281]


    S. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, beveelt de betaling van liefdadigheid aan de armen en hij was de verdediger en beschermer van weduwen, wezen en reizigers.

    "Daarom, onderdruk niet de wees, en stoot de bedelaar niet af."
    [Heilige Koran 93: 9-10]


    Liefdadigheid is voor de armen, die in Allah's Oorzaak beperkt zijn (van reizen), en zich niet kunnen verplaatsen in het land (voor handel of werk). Degene die ze niet kent, denkt dat ze rijk zijn vanwege hun bescheidenheid. Je kent ze misschien op hun merkteken, ze smeken helemaal geen mensen. En wat u ook in het goede uitgeeft, toch weet Allah het goed.
    [Heilige Koran 2: 273]


    U. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, heeft de mensen geleerd hoe ze moeten omgaan met de meest extreme moeilijkheden en beproevingen die ons gedurende ons hele leven voorkomen. Hij was van mening dat we alleen door geduld en een nederige houding echte oplossing en begrip van de complicaties en teleurstellingen van het leven zouden vinden. Hij was de meest geduldige van allemaal en was voorbeeldig in zijn eigen nederigheid. Iedereen die hem kende moest toegeven aan deze deugden.

    O jullie die geloven! Zoek hulp in geduld en het gebed. Werkelijk! Allah is bij de geduldige.
    [Heilige Koran 2: 153]


    Hij legde uit dat dit leven een test van Allah was:

    En voorzeker, Allah zal je testen met iets van angst, honger, verlies van rijkdom, levens en vruchten, maar geeft blijde tijdingen aan de geduldigen.
    [Heilige Koran 2: 155]


    Die, wanneer zij getroffen zijn door rampspoed, zeggen: "Voorwaar, Allah behoren wij toe en tot Hem zullen wij terugkeren."
    [Heilige Koran 2: 156]


    V. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, vastende dagen lang om dichter bij de almachtige God te zijn en weg van de engte van wereldse attracties.

    O jullie die geloven! Het vasten observeren wordt aan u voorgeschreven zoals het was voorgeschreven aan hen die vóór u waren, opdat u vroom zult worden.
    [Heilige Koran 2: 183]


    W. Muhammad, vrede en zegeningen zij met hem, riep op tot een einde aan racisme en tribalisme vanaf het begin tot het einde van zijn missie. Hij was echt de vredestichter voor alle tijden en alle mensen.

    O mensheid! (Allah) heeft je geschapen van een man en een vrouw, en je in naties en stammen gemaakt, zodat je elkaar kent. Voorwaar, de meest eerbare van u bij Allah is die (gelovige) die een van de vromen is. Voorwaar, Allah is Alwetend, Alwetend
    [Heilige Koran 49:13]


    En in een ander vers van de Koran:

    O mensheid! Heb vroomheid en wees de meest plichtsgetrouw jegens uw Heer, die u heeft geschapen van één persoon (Adam), en van hem (Adam) heeft hij zijn vrouw (Eva) geschapen, en van hen schiep hij zowel mannen als vrouwen en vrees Allah door wie je eist je wederzijdse (rechten), en (snijd niet de relaties van) de baarmoeders (verwantschap). Zeker, Allah is altijd een All Watcher over u.
    [Heilige Koran 4: 1]

    X. Betreffende het onderhouden van goede relaties en het samenbrengen van mensen na een ruzie, zegt de koran:

    En als twee partijen of groepen onder de gelovigen ten onder gaan, vecht dan tussen hen beiden, maar als een van hen tegen de ander rebelleert, vecht dan tegen jullie (allen) tegen degene die rebelleert totdat het voldoet aan het bevel van Allah ; dan als het voldoet, maak dan een goede afstemming tussen hen en wees rechtvaardig. Voorwaar! Allah houdt van hen die rechtvaardig zijn.

    De gelovigen zijn niets anders dan broeders voor elkaar. Dus maak verzoening tussen uw broeders en vrees Allah, opdat u genade kunt ontvangen.

    [Heilige Koran 49: 9-10]


    Y. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, leerde dat Jezus, vrede en zegeningen zij met hem, de Onbevlekte Ontvangenis en Wonderlijke geboorte van Maria was, en dat zij de beste schepping was van de Almachtige God. Hij drong zelfs tot de Joden van Medina aan, dat Jezus, vrede en zegeningen zij met hem, de Messias was, de Christus, degene die voorspeld was om in hun Torah (het Oude Testament) te komen. Hij leerde ook dat Jezus, vrede en zegeningen zij met hem, veel wonderen heeft gedaan met de toestemming van de almachtige God, de melaatsen genas, blinden weer in zicht bracht en zelfs een dode man tot leven bracht, en hij was niet dood, eerder Almachtig God had hem opgevoed. Hij voorspelde ook dat Jezus, vrede en zegeningen zij met hem, zal terugkeren in de laatste dagen om de ware gelovigen te leiden in een overwinning op de slechte en onrechtvaardige mensen, en hij zal de antichrist vernietigen.

    Z. Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, verbood elke moord, zelfs toen zijn volgelingen werden gedood, totdat de orders voor vergelding van Allah kwamen. Zelfs toen werden de grenzen duidelijk omschreven en alleen diegenen die zich bezighielden met actieve strijd tegen de moslims of de islam moesten in de strijd worden gevochten. En zelfs dan, alleen volgens zeer strikte regels van Allah.


    طبيب يسأل دكتور ذاكر نايك ثم يعتنق الاسلام بعد الحص ...
    https://www.youtube.com/watch?v=RU9pa4Xipwg


    ذاكر نايك عندما يناقش مبشراً مسيحياً ! شاهد و تعلم - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=p6FcIydQPEw

  3. #23
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Islam is niet tegengesteld aan kennis en wetenschap. Kennis bestaat uit twee soorten: religieus, wat te maken heeft met het begrijpen van de religieuze plichten die men moet uitvoeren, en temporeel, wat te maken heeft met alles wat nodig is om te weten met het oog op een comfortabel en weldadig leven .

    Een moslim moet beide soorten kennis verwerven. In feite bepleitte de islam het bereiken van kennis en onderwijs op een moment dat de hele wereld overspoeld werd door totale onwetendheid. De eerste openbaring die de profeet van de islam van Allah ontving, was "Verkondigen! (of lees!) in de naam van thy Lord en Cherisher, Who creërde - creërde mens, uit een (zuivere) klont van gestold bloed: Verkondig! En thy Lord is Most Bountiful, - hij die (de gebruik van) de pen onderwees, - onderwees mens dat wat hij niet. "Wist (Quran 96: 1-5)

    Deze verzen vertegenwoordigen de eerste vonk die ooit de duisternis verdreef van onwetendheid en barbaarsheid waarin de wereld lang was ondergedompeld. En Allah herinnerde de moslims aan zijn onmetelijke gunst aan de mensheid door te zeggen: "Hij is het die onder de ongelovigen een boodschapper uit zichzelf heeft gezonden, om hun zijn tekenen te laten horen, om hen te heiligen en om hen in de Schriften en Wijsheid te onderwijzen, - hoewel ze zich eerder in een duidelijke fout bevonden hebben "(Koran 62: 2)

    De eerste generaties moslims werden in enkele jaren een geleerde en verfijnde natie in religieuze en wereldlijke zaken, na eeuwenlang in de duisternis van onwetendheid te zijn gebleven. De islam ontwaakte in de mens het vermogen van het intellect en motiveerde hem om Allah, de enige ware God, te dienen.


    Religieuze kennis is van essentieel belang, omdat zonder dit iemand niet in staat zal zijn om zijn of haar verplichtingen op de voorgeschreven manier uit te voeren. De profeet zei,
    "Aan diegene die hij van plan is te profiteren, geeft Allah begrip van de religie."
    Allah beval de Profeet om tot Hem te bidden om vooruitgang in kennis "O mijn Heer, maak kennis met mij." (Koran 20: 114)
    Gunstige wereldse kennis is ook nodig, en moslims worden aangemoedigd om het te verwerven om zichzelf en hun medemensen ten goede te komen. Toen de vroege moslims dit feit begrepen, overtroffen ze andere naties in ontwikkeling en productiviteit en droegen ze de toorts van kennis gedurende vele eeuwen.


    De islam heeft grote vorderingen gemaakt op het gebied van geneeskunde, wiskunde, natuurkunde, astronomie, aardrijkskunde, architectuur, kunst, literatuur en geschiedenis, om er maar een paar te noemen. Veel belangrijke nieuwe procedures zoals het gebruik van algebra, Arabische cijfers en het concept van de nul - die essentieel was voor de vooruitgang van de wiskunde - werden vanuit islamitische landen overgebracht naar het middeleeuwse Europa. Het waren de moslims die geavanceerde instrumenten ontwikkelden, waaronder de astrolabie, het kwadrant en goede navigatiekaarten die de Europese ontdekkingsreizen naar de Nieuwe Wereld mogelijk zouden maken.
    Zoals T.W. Wallbank en A. Schrier stellen het:


    "In de geneeskunde, wiskunde, astronomie, scheikunde en natuurkunde waren vooral moslimprestaties opmerkelijk. Goed uitgeruste ziekenhuizen, meestal geassocieerd met medische scholen, bevonden zich in de belangrijkste steden. In een tijd dat bijgeloof de praktijk van de geneeskunde in de westerse landen nog steeds belemmerde, diagnosticeerden moslimartsen ziekten, kuren voorschrijven en geavanceerde operaties uitvoeren ... Waarschijnlijk de grootste van alle artsen was de figuur uit de 9e eeuw, Al-Razi, bekend in het Westen als Rhazes. Hij was de auteur van talloze wetenschappelijke werken, waaronder een uitgebreide medische encyclopedie en een baanbrekend handboek over pokken en mazelen.
    Een 10e-eeuwse arts, Avicenna, (Ibn Sina) stelde een enorm kanonnengeneesmiddel samen dat tot de late 17de eeuw als de standaardgids in Europese medische kringen werd beschouwd ... Belangrijke vooruitgang werd geboekt in algebra, analytische meetkunde en vlakke sferische trigonometrie. "

    De Koran zelf is een boek van begeleiding en bevat enkele verbazingwekkende wetenschappelijke feiten. Ze zijn verbazingwekkend omdat ze al ruim 14 eeuwen geleden aan profeet Mohammed werden geopenbaard, maar ze werden pas echt door de mens begrepen toen de wetenschappers ze in recente tijden 'ontdekten'. Hoewel het niet bedoeld is als een boek met wetenschappelijke feiten als zodanig, noemt de Koran bepaalde werkelijkheden die alleen zouden worden erkend en gewaardeerd door technologische vooruitgang in latere eeuwen - verder onmiskenbaar bewijs en bewijs dat het niet het werk was van Mohammed of van enige persoon, maar goddelijke openbaring van God.

    "Ask the Sheikh" by Musa cerantonio ( Replacing Perfection ...

    https://www.youtube.com/watch?v=KNCiWr7NUR


    ذاكر نايك يرد على مسيحي يقول ان هناك تناقض في القرآن ...
    https://www.youtube.com/watch?v=Kf_DtJuTmKU


    ذاكر نايك يتحدث عن كتيب التعليمات المرسل للبشرية - مثال رائع جدا جدا
    https://www.youtube.com/watch?v=UK1TnMPLsFQ
    نشيد حب وحياة - احمد سعيد -بدون ايقاع - YouTube




    https://www.youtube.com/watch?v=J6nBC_UDOb8

  4. #24
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    13. De Koran zegt dat alleen Allah weet wat zich in de baarmoeder bevindt
    Is dit niet in tegenspraak met de medische wetenschap? Om dit te beantwoorden zouden we de verzen moeten lezen die betrekking hebben op deze kwestie "en Hij die weet wat er in de baarmoeders is. Ook weet niemand wat hij de volgende dag zal verdienen: noch weet iemand in welk land hij zal sterven "(Quran 31:34)


    "Allah weet wat elke vrouw (baarmoeder) draagt, door hoeveel de baarmoeders te kort schieten (van hun tijd of aantal) of overschrijden. Alles is voor zijn ogen, in (evenredige) verhouding. "(Koran 13:
    Als iemand de Arabische tekst van dit vers leest, zullen ze merken dat er geen Arabisch woord is dat overeenkomt met het Engelse woord 'geslacht' of 'geslacht'. De Koran noemt alleen de kennis van "wat" in de baarmoeder is. Velen hebben dit verkeerd begrepen als het geslacht van het kind in de baarmoeder, wat niet correct is.

    Tegenwoordig is de wetenschap inderdaad vooruitgegaan en kunnen we het geslacht van het kind in de baarmoeder van een zwangere moeder gemakkelijk bepalen met behulp van echoscopie. Daarom verwijst het bovenstaande vers naar elk aspect van het huidige en toekomstige bestaan ​​van de foetus. Wat zal de aard van het kind zijn? Zal het kind een zegen zijn of een vloek voor de ouders? Wat gebeurt er met hem of haar in het leven? Zal hij goed of slecht doen? Hoe lang zal hij of zij leven? Zal hij of zij in het paradijs of in de hel belanden? Allah alleen weet dit alles ... geen wetenschapper in de wereld, hoe geavanceerd de technologie ook is, zal ooit in staat zijn om deze dingen te bepalen over een kind in de baarmoeder van de moeder.



    Do Quran Says No one knows What is in the Womb of the ...

    https://www.youtube.com/watch?v=F6bMyDR_Ndg


    قصة قصيرة عن الرجل الغني و سائقه والسيارة - معبرة - ذاكر نايك Zakir Naik
    لا تحاول ان تتحايل على الدين امام ذاكر نايك Zakir Naik

  5. #25
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    هل العلاج الروحي ينقذك من الامراض ؟ ذاكر نايك يرد على معالج روحي
    https://www.youtube.com/watch?v=XncLhJIspIs
    نادر جداً - محمد علي كلاي و درس في فن الدعوة

    https://www.youtube.com/watch?v=4y3qKbcYoTU
    احمد ديدات - علماء الغرب و القرآن
    https://www.youtube.com/watch?v=u2aU56y0Wmo



  6. #26
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kerstmis is het heidense ritueel dat in de religie door de kerk is binnengekomen in 325 na Christus door Constantijn in Constantinopel.

    De geboorte van Jezus was halverwege de zomer in plaats van de winter van zonnewendes, wat de uitvinding van de heidenen was om "ZONNEN" te aanbidden die op 25 december werd geboren (verheven), terwijl zij de zon aanbidden, dus dachten zij dat de zon op 23 december is gestorven omdat van de kortste dag, plotseling toen de zon op 25 december werd opgetild, waren ze dolblij en geloofden dat de "ZONDE" op 25 december was geboren en vanaf die dag was deze cultus aangebroken.

    Twee verzen uit de Koran en de Bijbel laten zien dat de geboorte van Jezus halverwege de zomer niet in de winterzonneweken plaatsvond.

    De koran zegt in hoofdstuk 19: 25:

    En schud de stam van de dadelpalm naar je toe, het laat je verse rijpe dadels vallen.

    In dit vers droeg Allah Maria, de moeder van Jezus, via een engel op om naar de palmboom te gaan en de stam te schudden en de dadels zullen eraf vallen en ze dan opeten en opfrissen in je pijn en worstel.

    Als u nu een tuinder ontmoet, zal hij u vertellen dat de datums altijd halverwege de zomer vallen.

    Laten we nu de Bijbel analyseren.

    Lucas 2: 8

    'En er leefden herders in de velden in de buurt, die' s nachts hun kudde in de gaten hielden. '

    Vraag deze christelijke zendelingen waarom herders op 25 december 's nachts naar hun kudde keken? Toen het op dat moment erg koud was in het open veld, konden de kudden doodvriezen. Die dagen waren niet zoals deze dagen, want er was een stadsverwarming van voertuigen en industrieën.

    Dan wordt ons verteld dat toen Jezus werd geboren, drie koningen het kind kwamen bezoeken door de ster uit het oosten te volgen. Hoe komt het dat in de winternachten sterren te zien zijn? Zoals we weten, bedekken mist, mist en rook de lucht in de winter.

    Dus we kunnen concluderen dat de Bijbel niet de specifieke datum geeft, noch de Koran, maar de hint is daar dat het zomer was en geen winter.

    De traditie werd door de kerk in 325 AD toegevoegd met betrekking tot de namen zoals Paasdag, Eucharistie en Kerstmis enz.

    مسيحية تتهجم على يوسف استس وتقول له كيف تتجرأ أن تترك المسيحية فدمر سؤلها بدقائق

    https://www.youtube.com/watch?v=W2nWd2V6MdA

    رئيس الوزراء الكندي يفاجئ العالم بردة فعله عند سماع القرآن ويغيظ أعداء الاسلام



    https://www.youtube.com/watch?v=lq5h52OJc-U
    أحمد ديدات - من هو أبو المسيح عليه السلام - YouTube




    https://www.youtube.com/watch?v=19ejqMYNwrY


    when Christ was born Ahmed Deedat a lecture debates youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=tFfPTgHee6c

  7. #27
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jezus benadrukte zelf dat hij niet op eigen gezag spreekt (Johannes 14:10) en hij doet niets op eigen gezag, maar hij spreekt alleen wat de Vader hem heeft geleerd (Johannes 8:28). Wat Jezus hier deed, was als volgt. Jezus kondigde de man de kennis aan die Jezus van God ontving, dat God de man had vergeven.

    Veel mensen gebruiken bepaalde Bijbelverzen als bewijs dat Jezus God is. Echter, al deze verzen, wanneer begrepen in context, bewijzen het tegenovergestelde!

    Merk op dat Jezus niet zei: "Ik vergeef je zonden", maar eerder, "jouw zonden zijn vergeven", wat impliceert, zoals dit zou zijn voor zijn Joodse toehoorders, dat God de man had vergeven. Jezus had dus niet de macht om zonden te vergeven, en in diezelfde aflevering noemde hij zichzelf 'de Zoon des mensen' (Mattheüs 9: 6).

    Johannes 10:30 wordt vaak gebruikt als bewijs dat Jezus God is omdat Jezus zei: "Ik en de Vader zijn één." Maar als je de volgende zes verzen leest, zul je zien dat Jezus uitlegt dat zijn vijanden verkeerd waren om te denken dat hij beweerde God te zijn. Wat Jezus hier duidelijk bedoelt, is dat hij opzettelijk één is met de Vader. Jezus bad ook dat zijn discipelen één zouden zijn, net zoals Jezus en de Vader één zijn. Het is duidelijk dat hij niet bad dat al zijn discipelen op de een of andere manier zouden samensmelten (zie Johannes 17:11 en 22).

    En wanneer Luke zegt dat de discipelen allemaal één waren, betekent het niet dat Luke één enkel menselijk wezen werd, maar dat ze een gemeenschappelijk doel deelden, hoewel ze afzonderlijke wezens waren (zie Handelingen 4:32).

    In termen van essentie zijn Jezus en de Vader twee, want Jezus zei dat ze twee getuigen zijn (Johannes 8: 14-18). Het moeten er twee zijn, omdat de ene groter is dan de andere (zie Johannes 14:28). Toen Jezus bad om gered te worden van het kruis, zei hij: "Vader, als u bereid bent, neem deze beker van mij af; maar niet mijn wil, maar de uwe geschiede. "(Lukas 22:42).

    Dit laat zien dat zij twee afzonderlijke testamenten hadden, hoewel Jezus zijn wil indachtig aan de wil van de Vader. Twee testamenten betekenen twee afzonderlijke individuen.

    Bovendien zou Jezus hebben gezegd: "Mijn God, mijn God, waarom hebt u mij verlaten?" (Mattheüs 27:46). Als een van hen de ander heeft verlaten, moeten ze twee afzonderlijke entiteiten zijn.

    Nogmaals, naar verluidt heeft Jezus gezegd: "Vader, in uw handen bega ik mijn geest" (Lukas 23:46). Als de geest van iemand in de handen van een ander geplaatst kan worden, moeten het twee gescheiden wezens zijn.

    In al deze gevallen is Jezus duidelijk ondergeschikt aan de Vader. Toen Jezus neerknielde en bad, bad hij duidelijk niet voor zichzelf (zie Lucas 22:41). Hij bad tot zijn God.

    Door het hele Nieuwe Testament heen wordt de Vader alleen God genoemd. In feite worden de titels 'Vader' en 'God' gebruikt om één persoon aan te wijzen, niet drie, en nooit Jezus. Dit blijkt ook uit het feit dat Mattheus op ten minste twee plaatsen in zijn evangelie de titel "Vader" in de plaats van de titel "God" heeft vervangen (vergelijk Matteüs 10:29 met Lucas 12: 6 en Matteüs 12:50 met Markus 3:35). Als Matthew gelijk heeft, is de Vader alleen God.

    Was Jezus de vader? Nee! Omdat Jezus zei: "En noem niemand op aarde 'vader', want u hebt één Vader en hij is in de hemel" (Mattheüs 23: 9). Jezus is dus niet de Vader, omdat Jezus op aarde stond toen hij dit zei.

    De koran probeert mensen terug te brengen naar het ware geloof dat door Jezus is onderwezen, en door zijn ware discipelen die zijn leer voortzetten. Die lering benadrukte een voortdurende toewijding aan het eerste gebod dat God alleen is. In de koran geeft God moslims de raad om lezers van de Bijbel terug te roepen naar dat ware geloof. God heeft in de koran gezegd:

    Zeg: "O mensen van het Boek (christenen en joden)! Kom tot een woord dat rechtvaardig tussen ons en jou is: dat we niemand anders dan God zullen aanbidden, en dat we geen partners met Hem zullen associëren, en dat niemand van ons anderen als heren zal nemen naast God. "(Quran, 3:64 )

    Ali and Sumaya - How to do Wudu - Islamic Cartoons
    https://www.youtube.com/watch?v=8x-OHSYzPr8


    Learn how to Pray in Arabic and recite Quran (Muslim Dawn Prayers - Al-fajr)

    https://www.youtube.com/watch?v=-VaSBUp0lq8



    أحمد ديدات - لماذا سيعود المسيح فى آخر الزمان ؟ - YouTube


    https://www.youtube.com/watch?v=beDoT3hjZC0


    الهدف من الحياة - ذاكر نايك Zakir Naik

    https://www.youtube.com/watch?v=U6IxDvTN_f8

  8. #28
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    .
    “We made from water every living thing.” (Quran 21:30) And He said “O mankind! if ye have a doubt about the Resurrection, (consider) that We created you out of dust, then out of sperm, then out of a leech-like clot, then out of a morsel of flesh, partly formed and

    partly unformed, in order that We may manifest (our power) to you; and We cause whom We will to rest in the wombs for an appointed term, then do We bring you out as babes, then (foster you) that ye may reach your age of full strength; and some of you are called to die, and some are sent back to the feeblest old age, so that they know nothing after having known (much)” (Quran 22:5)


    “Just ask their opinion: are they the more difficult to create, or the (other) beings We have created? Them have We created out of a sticky clay!” (Quran 37:11)
    Human beings are created from dust and it also mentions that they are created from sperm.

    In the preceding verses, Allah has mentioned various stages of human creation. The creation of man according to the Quran was first from water and dust, which when combined became clay. This refers to the creation of humanity's first ancestor, Adam. Then Allah decreed that his descendants would reproduce after that according to the same natural law that is applied to many other living beings.


    Sometimes the Quran refers to semen as "water", meaning fluid. So when Allah says in the Quran that He created every living thing from water, it can indicate that everything in creation; humans, animals and plants have all been created from water and depend upon water for their continued existence. But a similar verse: And Allah has created every creature from water.10 can also mean that human beings and animals are created from their fathers' semen or sperm. This is confirmed by other verses, such as: Did We not create you from a liquid disdained?
    As for scientific evidence, research has confirmed that the body of man, like that of other living beings, is made up predominantly of water, and that the elements of the human body are exactly the same as those found in the earth’s soil in greater or smaller quantities.
    Are Humans Made by Dust or Sperm,Answer with Help of ...

    https://www.youtube.com/watch?v=9Fw0LS1MnfE

    Qur'an & Bible In The Light of Science - The Ultimat
    e Dialogue


    https://www.youtube.com/watch?v=eezncqgZJrY
    هل يؤمن النصارى واليهود بألانبياء مثل المسلمين ؟ - ذاكر نايك Zakir Naik

    https://www.youtube.com/watch?v=QTNLFgJjGJY

    "Wij hebben van water al het levende gemaakt." (Quran 21:30) En Hij zei: "O mensheid! als u twijfelt over de Wederopstanding, (overweegt) dat Wij u hebben geschapen uit stof, dan uit sperma, dan uit een bloedzuiger-achtige stolsel, dan uit een bete van vlees, gedeeltelijk gevormd en

    gedeeltelijk ongevormd, zodat Wij ons (onze kracht) kunnen manifesteren; en wij veroorzaken wie wij willen laten rusten in de baarmoeder voor een vastgestelde termijn, dan brengen wij u als baby's voort, dan (pleeg u) opdat u uw leeftijd van volledige sterkte kunt bereiken; en sommigen van jullie zijn geroepen om te sterven, en sommigen worden teruggestuurd naar de zwakste oude dag, zodat ze niets weten nadat ze (veel) hebben geweten "(Koran 22: 5)


    "Vraag gewoon hun mening: zijn ze des te moeilijker te creëren, of de (andere) wezens die we hebben gecreëerd? Zij hebben Wij gemaakt uit een kleverige klei! "(Koran 37:11)
    Mensen zijn gemaakt van stof en het vermeldt ook dat ze zijn gemaakt van sperma.

    In de voorgaande verzen heeft Allah verschillende stadia van menselijke schepping genoemd. De schepping van de mens volgens de koran was eerst van water en stof, die in combinatie klei werd. Dit verwijst naar de schepping van de eerste voorvader van de mensheid, Adam. Toen bepaalde Allah dat zijn nazaten zich daarna zouden voortplanten volgens dezelfde natuurlijke wet die op veel andere levende wezens wordt toegepast.


    Soms verwijst de koran naar sperma als 'water', wat betekent dat het vloeibaar is. Dus wanneer Allah in de Koran zegt dat Hij alles heeft geschapen van water, kan het aangeven dat alles in de schepping; mensen, dieren en planten zijn allemaal gemaakt van water en afhankelijk van water voor hun voortbestaan. Maar een soortgelijk vers: En Allah heeft elk schepsel uit water geschapen.10 kan ook betekenen dat mensen en dieren zijn gemaakt uit het sperma of sperma van hun vaders. Dit wordt bevestigd door andere verzen, zoals: Hebben we je niet gemaakt van een verachte vloeistof?
    Wat wetenschappelijk bewijs betreft, heeft onderzoek bevestigd dat het lichaam van de mens, net als dat van andere levende wezens, overwegend uit water bestaat, en dat de elementen van het menselijk lichaam precies hetzelfde zijn als die in de aarde in groter of kleinere hoeveelheden.

  9. #29
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    جيفري لانج عالم رياضيات يكتشف سرا خطيرا في سورة البقرة ستسمعه لأول مرة وسيذهلك شاهد للآخر

    https://www.youtube.com/watch?v=u2vjxiIgYls

    رجل غير مسلم يسأل د.ذاكر نايك عن المدارس الاسلامية وتعاليمها
    https://www.youtube.com/watch?v=7AzmjGfFV5s

    فارس الدعوة يتحدث عن نبوءة محمد في الكتب الهندوسية - ذاكر نايك Zakir Naik
    https://www.youtube.com/watch?v=jNEiPdB3qOQ


    How I Came to Islam - LECTURE - Abdur-Raheem Green - ...
    https://www.youtube.com/watch?v=RePRTTrDVMk


    ماذا تفعل إذا كنت تحب الإسلام وتنتظر علامة؟ بلال فيلبس ...

    https://www.youtube.com/watch?v=cRYrDe-sKfI

  10. #30
    Senior Investor
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,998
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    3094/5000

    De islam beschouwt overspel (seks buiten het huwelijk) als een zeer ernstige misdaad, omdat het de basis van het familiesysteem ondermijnt waarop de hele bovenbouw van de maatschappij is gebouwd. Illegale relaties destabiliseren de familie en zorgen voor de afbraak van het systeem. Gezinsdynamiek brengt de fysieke en mentale gezondheid van de toekomst in gevaar

    generaties, wat op zijn beurt leidt tot een vicieuze cirkel van decadentie, dissipatie en ontbinding. Daarom is het noodzakelijk dat alle maatregelen worden genomen om het gezin te beschermen. Daarom benadrukt de islam de bescherming van het gezin door zware straffen op te leggen voor activiteiten die de gezinsstichting bedreigen. Deze straffen zijn hetzelfde voor zowel mannen als vrouwen.


    Er is geen overdrijving van het feit dat islamitische straffen slechts deel uitmaken van een veel groter geïntegreerd geheel. Er zijn essentiële voorwaarden voor de toepassing van voorgeschreven straffen in de islam:
    Ten eerste worden moslims sterk aangemoedigd om te trouwen wanneer mogelijk en een wettig middel voor bevrediging te bieden. Profeet Mohammed zei:
    "O jongeren, wie van jullie kan het huwelijk veroorloven (financieel en fysiek) laat hem trouwen; want het verlaagt inderdaad de blik en houdt een kuise; wie niet kan trouwen, hij moet vasten, want het beschermt hem. "

    Een man kan legaal tot wel vier vrouwen nemen, zolang hij ze maar rechtvaardig en rechtvaardig behandelt. In geval van bevestigde onverenigbaarheid of ontevredenheid heeft een vrouw het recht om de ontbinding van het huwelijk te vragen.


    Ten tweede moeten moslims, ongeacht of ze getrouwd of ongehuwd zijn, zich te allen tijde aan de juiste kleding- en gedragsrichtlijnen houden. Privacy moet worden gerespecteerd en compromitterende situaties die strikt worden vermeden als een kwestie van gehoorzaamheid aan Allah.


    Ten derde heeft alleen een legitieme islamitische regering het recht om deze straffen uit te voeren. Zo'n islamitische regering moet rechtvaardigheid als haar kernwaarde vestigen in alle zaken, zodat de sociale en culturele omgeving van het land sympathiek is voor het morele leven van haar burgers. Pas nadat aan bovenstaande twee voorwaarden is voldaan, heeft een regering het recht om islamitische straffen op haar land uit te voeren, en pas dan krijgt de rechtbank de autoriteit om een ​​zaak te beoordelen volgens de bepalingen ervan.


    En ten slotte moet elk geval dat voor de rechtbank komt voor een uitspraak grondig worden onderzocht en moet het juiste bewijsmateriaal voor de rechtbank worden gebracht om aan alle vereisten van de islamitische wet te voldoen. Overtuiging is onderworpen aan strikte voorwaarden, die het moeilijkst te vervullen zijn. Dit betekent dat, in werkelijkheid, de straffen zelden worden uitgevoerd zonder medeplichtigheid van de crimineel en in de eerste plaats dienen als afschrikking.

    Straf in de islam heeft een sociaal doel, dat is om anderen ervan te weerhouden dezelfde misdaad te begaan.

    Dr.Zakir Naik- Russian girl strong argument ends up in accepting Islam.
    https://www.youtube.com/watch?v=W_0cVQLTTUk
    ذاكر
    نايك يرد رد رائع على مسيحي سأل بخصوص الاقتباس من الكتاب المقدس
    https://www.youtube.com/watch?v=VEygWz3AFW4

    رد الشيخ خالد يس على التهجم على الذات النبوية ﷺ - YouTube

    https://www.youtube.com/watch?v=InE91T61dic

  11. Sponsored Links
Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |