Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39
 1. #1
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default vijf dingen-----

  Vijf van instinct ()

  Ik ben gekomen om u vandaag een van de wonderen van de woorden is beter dan wandelen met zijn voet op de grond, Mohammed vrede zij met hem
  Het is een grote interview als mensen blijven laag hen veel van chronische ziekten die we vandaag zien, zoals huidziekten, infectieziekten, te lezen en na te denken ....

  De Profeet en hem zegeningen en vrede: (vijf van het instinct van de besnijdenis, het scheren van de schaamhaar, plukken de oksel haren, knippen van de nagels, het bijknippen van de snor) [Bukhari]. Dit moet een geweldige praten over elke gelovige te nemen en toe te passen in zijn leven. Het wetenschappelijk bewezen voordelen die eruit voortvloeien voor de toepassing van de gelovige van de leer van de Heilige Profeet. Nu, een aantal van de medische voordelen van al dat kwam in de Hadith te sommen.
  1

  - Besnijdenis:
  Wordt verwijderd of afgesneden overtollige huid dat de Gebruiker mannelijke mannen dekt. Als u niet verwijderen Deze achtergrond die zal worden vuil en kiemen en bacteriŽn groeien en vermenigvuldigen totdat de oorzaak van veel ziekten Calcelan en syfilis. Met de voortdurende accumulatie en de groei van bacteriŽn besmet raken mannen met peniskanker of de zinloosheid van de gehele mens is niet besneden zal ophopen onder de voorhuid resten van urine en de omvang van de bacteriŽn en schimmels kunnen bewegen dit aan de blaas en nieren en veroorzaken veel infecties en ondraaglijke pijn. De zaak wordt ingewikkelder wanneer de bacteriŽn naar de vrouw tijdens de seks, waardoor een verscheidenheid van infecties kan onvruchtbaarheid het einde, of kanker van de baarmoeder. Als een gevolg hiervan zijn er veel risico's te wijten aan het ontbreken van besnijdenis: Dus de profeet gebood ons tot vrede zij met hem Nkhttn beloofd dat deze zaak van de menselijke natuur door het breken van God.
  2
  - Het verwijderen van het schaamhaar:
  Het betekent het verwijderen van de haren uit de hele mannelijke gebruiker (Ooualemant) Met andere woorden, scheren schaamhaar, een afgevaardigde naar de mannelijke en vrouwelijke en zo ja, voor de Heilige Profeet vrede zij met hem. Is wetenschappelijk bewezen dat deze regio zweet en afscheidingen van de huid aanzienlijk verzameld en zijn gevoelig voor vuil besmetting vanwege de nabijheid van de plaats van de voor-en achterkant passages. De verwaarlozing van het schaamhaar scheren zal helpen leiden om haar overvloed in deze regio en dus vinden bacteriŽn en schimmels vruchtbare grond om het te laten groeien.
  Dit leidt tot infectie van een groot aantal chronische huidziekten. Zo worden het proces van het verwijderen van haar van dit gebied voortdurend gewist, en gemakkelijker te verwijderen bij het wassen Altarqat en microben.
  3

  - Plukken de oksel:
  Om de redenen van de eerste, vinden we dat het gebied onder de oksels, waar haar groeit en verhoogt zweten en afscheiding van het vet, de schimmels en bacteriŽn een geschikte plek om te wonen te vinden. Dus het verwijderen van het haar van de oksels middelen om deze bacteriŽn te verwijderen blijft zuiver, schoon lichaam.
  4

  - Nail trimmen:
  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het niet aan de nagel knippen en verlengen de oorzaak van de ophoping van ziektekiemen en vuil eronder, en dus leiden tot infecties en geuren. De bacteriŽn geaccumuleerde onder de nagels groeien en vermenigvuldigen zich snel als gevolg van de voorwaarden voor het, ga dan naar binnen in het menselijk lichaam tijdens het eten. Zo verbood de Profeet vrede zij met hem genade te zijn voor het verlengen van de nagels als gevolg van de daaruit voortvloeiende vervuiling en vergiftiging, en als langdurig kan een heleboel van de ontsteking lood in de uiteinden van de vingers en scheuren als gevolg van bloeden en trauma verwondingen.
  5
  - Knip de snor:

  Het gebied boven de neus, mond en onder de snor is ook een vruchtbare bodem voor bacteriŽn verzamelen en doorgegeven gemakkelijk aan de binnenkant van de mond tijdens het eten en drinken. Dus het moet Sa snor om deze infectie te voorkomen.
  Zo is het duidelijk goed effect te aanbidden de gelovige en dat is wat we vinden ratifications hem naar de waarheid te vertellen de Almachtige: ((97) Wie doet gerechtigheid, man of vrouw, terwijl hij een gelovige is - We zullen zeker leiden dat hij een goed leven, en Wij zullen zeker geven ze hun beloning [in het Hiernamaals] volgens het beste van wat zij plachten te doen) [Nahl: 97].
  Glorie zij mijn Heer heeft grote lof voor de zegen van de islam, dat de islam de godsdienst van alle profeten en boodschappers, die ons dringt er altijd op de zuiverheid en reinheid

 2. Sponsored Links
 3. #2
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  goede discussie

  . Ja, verwijderen van lichaamshaar niet alleen toelaatbaar is dit vereist. Voor een man, moet de baard en wenkbrauwen alleen worden gelaten, voor een vrouw de wenkbrauwen. De absolute verwijderen van haar rond de penis en testikels, vagina, anus en onder-arm is een cruciaal onderdeel van Sunan al-Fitra. Het haar mag niet groter worden dan 40 dagen.

  Fitra is een code van de vereiste persoonlijke hygiŽnische gedragsregels voor moslims en Sunan al-Fitra is de code van de vereiste persoonlijk gedrag te maken heeft met het lichaam. De Sahih al-Bukhari stelt expliciet dat alle moslims zijn verplicht om uit te rukken weg de haren die uit de basis van de marine gegroeid door het genitale gebied achter en aan de anus-it gaat verder met te zeggen dat de oksels verwijderd moet worden van haar in een ook mode. Scheren met een scheermesje is toegestaan ​​in plaats van epileren of harsen,

  maar laser ontharing zou kunnen blijken het meest effectief. Terwijl andere lichaamsbeharing met uitzondering van de genitale en oksels worden niet vermeld in detail, zijn de meerderheid van de islamitische geleerden begrepen en blijven houden dat de volledige verwijdering van alle lichaamsbeharing van de nek tot aan de zolen van de voeten is een verplicht element van Sunan al-Fitra voordat men zich bezighoudt met een diepe heilige strijd bekend in het Arabisch en nu in het Engels ook,
  als jihad.

  Er is de Grote en Kleine Jihad. The Greater Jihad is de interne spirituele strijd van de moslims in de richting van onderwerping aan Allah. De Kleine Jihad is heilige oorlog tegen niet-moslims op basis van principe van geloof. De grote jihad is de basis van een gehoorzaam aan Allah en wordt uitgevoerd elke minuut van de dag, elke dag van het jaar. Daarom is het noodzakelijk voor mannen en vrouwen om ervoor te zorgen dat elke stengel van haar wordt verwijderd uit hun lichaam en dat ze blijven onbehaarde de hele tijd.

  المرأة الهولندية التي تأثرت بنشيد أبو خاطر (( النفس الأخير ... Last Breat ))

  https://www.youtube.com/watch?v=4m-a3-TjA_M

 4. #3
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Kerstmis en 25 december
  Veel christenen zijn zich niet bewust dat de ware geest van eerbied die moslims weer te geven in de richting van Jezus en zijn moeder Maria voort uit de bron van hun geloof, zoals voorgeschreven in de Heilige Koran. De meeste weten niet dat een moslim de naam van Jezus niet neemt, zonder te zeggen Eesa alai-ruis-salaam dat wil zeggen (Jezus, vrede zij met hem).


  Jezus wordt algemeen beschouwd als te zijn geboren op 25 december. Het is echter algemeen bekend onder christelijke geleerden dat hij niet werd geboren op deze dag. Het is algemeen bekend dat de eerste christelijke kerken hielden hun festival in mei april, of januari. Geleerden van de eerste twee eeuwen na Christus, zelfs verschillen in welk jaar hij werd geboren. Sommigen geloven dat hij volledig twintig jaar voordat de huidige aanvaarde datum geboren. Dus hoe was het 25 december gekozen als de geboortedag van Jezus?

  Grolier's encyclopedie zegt: "Kerstmis is het feest van de geboorte van Jezus Christus gevierd op 25 december ... Ondanks de opvattingen over Christus, dat de geboorte verhalen geuit, heeft de kerk niet een festival in acht voor de viering van het evenement tot en met 4 eeuwse .... sinds 274, onder keizer Aurelius, Rome had het feest van de 'Onoverwinnelijke Zon "gevierd op 25 december in de Oosterse Kerk, 6 januari, een dag ook geassocieerd met de winterzonnewende, werd in eerste instantie de voorkeur. In loop van de tijd, maar de West voegde de Oost-datum als het Feest van de Driekoningen, en de Oost-voegde de westerse datum van Kerstmis ".

  Dus wie anders gevierd 25 december als de geboortedag van hun goden voordat het werd afgesproken als de geboortedag van Jezus? Nou, er zijn de mensen in India die zich verheugen, versieren hun huizen met slingers, en geven cadeautjes aan hun vrienden op deze dag. De bevolking van China ook deze dag te vieren en sluiten hun winkels. Boeddha wordt verondersteld te zijn geboren op deze dag. De grote redder en god van de Perzen, Mithras, is ook van mening te zijn geboren op 25 december lang voor de komst van Jezus.

  De Egyptenaren vierden deze dag als de geboortedag van hun grote redder Horus, de Egyptische god van het licht en de zoon van de 'maagdelijke moeder' en 'koningin van de hemel "Isis. Osiris, de god van de dood en de onderwereld in Egypte, de zoon van "de heilige maagd", werd opnieuw verondersteld te zijn geboren op 25 december.

  De Grieken vierden 25 december als de geboortedag van Hercules, de zoon van de oppergod van de Grieken, Zeus, door de sterfelijke vrouw Alcmene Bacchus, de god van de wijn en de feestvreugde bij de Romeinen (bekend onder de Grieken als Dionysus) was ook geboren op deze dag.

  Adonis, vereerd als een 'stervende-and-stijgende god' onder de Grieken, wonderbaarlijke wijze werd ook geboren op 25 december. Zijn aanbidders hield hem een ​​jaarlijks festival die zijn dood en opstanding, in de zomer. De ceremonies van zijn verjaardag zijn opgenomen te hebben plaatsgevonden in dezelfde grot in Bethlehem, die beweerde dat de geboorteplaats van Jezus te zijn geweest.

  De ScandinaviŽrs gevierd 25 december als de geboortedag van hun god Freyr, de zoon van de oppergod van de hemel, Odin.

  De Romeinen waargenomen deze dag als de geboortedag van de god van de zon, Natalis Solis Invicti ( "Birthday van Sol de onoverwinnelijke"). Er was grote vreugde en alle winkels waren gesloten. Er was de verlichting en de openbare games. Presents werden uitgewisseld, en de slaven werden uitgeleefd in grote vrijheden.

  1902/5000
  Om dit onderwerp te begrijpen, is het nuttig sommige van de geschiedenis van Kerstmis vermijden, met name zijn oorsprong in Puritanism traceren.

  De puriteinen geloofden dat de eerste-eeuwse kerk gemodelleerd een christendom dat moderne christenen moeten kopiŽren. Zij probeerden hun geloof en praktijk uitsluitend te baseren op het Nieuwe Testament, en hun positie op Kerstmis weerspiegeld hun inzet voor een zuivere, Schriftuurlijke vorm van christendom te oefenen. Puriteinen stelde dat God de vaststelling van alle juiste vormen van aanbidding voor zichzelf gereserveerd, en dat hij afkeurde enige menselijke innovaties - zelfs innovaties die de grote gebeurtenissen van het heil gevierd. De naam Kerstmis ook vervreemd veel puriteinen.


  Kerstmis, immers bedoeld "de massa van Christus." De massa werd veracht als een rooms-katholieke instelling die de protestantse begrip van Christus, die zelf ooit voor alle aangeboden ondermijnd. De puriteinen 'gepassioneerde vermijden van elke praktijk die werd geassocieerd met pauselijke Rome zorgde ervoor dat ze aan het feit dat in veel landen de naam voor de dag had niets te maken met de katholieke mis over het hoofd, maar richtte zich in plaats daarvan op de geboorte van Jezus. De massa niet evolueren in de vorm verafschuwd door protestanten tot lang na Kerstmis op grote schaal werd waargenomen. De twee douane had gescheiden, maar met elkaar verbonden, geschiedenissen.

  Als fervente protestanten, puriteinen geÔdentificeerd het omarmen van het christendom door de Romeinse keizer Constantijn in de vroege 300s CE als uitgangspunt van de degeneratie en de corruptie van de kerk. Zij geloofden dat de corruptie van de kerk werd over gebracht door de verwevenheid van de kerk met de heidense Romeinse staat. Om puriteinen, Kerstmis was onzuiver, omdat het de Roomse Kerk ooit ingevoerd in deze periode. Niemand weet de exacte jaar of onder welke omstandigheden de Romeinse christenen begonnen om de geboorte van hun Heer te vieren, maar door het midden van de 300S CE, werd de praktijk goed ingeburgerd.

  when Christ was born Ahmed Deedat a lecture debates youtube
  https://www.youtube.com/watch?v=uPTkBX3AhGs

  جديد - تخيل انك ممرضة لحظة ولادة يسوع المسيح! - احمد ديدات Ahmed Deedat

  https://www.youtube.com/watch?v=18FoM6pFnvU

  Jamal Badawi - Jesus Christ Man Myth or God (مترجم)

  https://www.youtube.com/watch?v=BsJRl2Tz5dY

 5. #4
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Populaire fast-food keten Subway heeft besloten om ham en spek uit de menu's van bijna 200 van zijn vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te verwijderen, te vervangen door halal vlees, volgens de Daily Mail.
  Een "alle vlees is halal" teken verschijnt nu bij Subway locaties waar deze wijzigingen zijn aangenomen, met Turkije ham dienen als een vervanging, de Daily Mail gemeld.
  Moslims geen varkensvlees eten of consumeren niet-halal vlees - vlees dat niet is geslacht en opgesteld in overeenstemming met de islamitische wet.

  iemand vertelde mij
  By the way, net observatie ook, elke keer mijn vrouw varkensvlees eten, cya flauw en verschijnen in zijn lichaam, dat we niet weten waarom. de vrouwen het vermijden van het eten van varkensvlees.
  Er zijn zo veel dieren / wezens die niet voor menselijke consumptie bewegen fit (en door de manier waarop het is God, die hem uitgesproken als "onrein"

  Why Pork Is Forbidden For All - Dr. Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=NgrK7ZUOa0E

  - De profeet zegt (overspel en het drinken van alcohol zijn tekenen voor de dreiging van de dag van de opstanding) [Overgeleverd door Al-Bukhari], als we rond te lopen in de straten van vele landen kunnen we vinden mensen het drinken van alcohol en het uitvoeren van overspel en vanwege dat aids is om ons heen in de hele wereld. Wie vertelde de Profeet vrede zij met hem over dat?

  - De Profeet vrede zij met hem zei: (sommige mensen zullen alcohol mogelijk te maken en zal noem maar door verschillende namen) {overgeleverd door Ahmed} vandaag de dag, zijn er verschillende namen voor alcohol, zoals bier, wodka, whiskey, al deze namen weren ' t bekend op het moment van de profeet, die hem deze informatie verteld?


  Bijbel heeft sterke drank lang voordat de islam bestond ontmoedigd, lang voordat zelfs Jezus werd geboren.

  Salomo schreef: "De wijn is een spotter, de sterke drank is woedt:. Al wie daarin dwaalt, zal niet wijs"

  Zelfs vůůr Solomon werd geboren, van de Leviticus priesterschap:

  "Drink geen wijn noch sterken drank, gij, noch uw zonen met u, als gij in de tent der samenkomst, opdat gij niet sterft; het zal een eeuwige inzetting zijn bij uw geslachten:"

  Alcohol and Pork prohibited in the Qur'an and the Bible - by Dr. Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=JV2siRpWPmg

 6. #5
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

 7. #6
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  http://www.youtube.com/watch?v=VxjwC3RJQUg
  ----


  De Grote Jihad is de interne geestelijke strijd van de moslims in de richting van onderwerping aan Allah. De grote jihad is de basis van een wezen gehoorzaam aan Allah en wordt elke minuut van de dag, elke dag van het jaar plaatsvinden.

  Zuiverheid en hygiŽne
  inherent
  blijvend
  elke moslim
  Gebed en het lezen van de Koran
  Kleding
  en lichaam

  Evenals het baden
  En het schoonmaken door water
  Na het plassen en ontlasting

  Integendeel,
  westen
  Veeg de handdoek en zet parfum om de geur te verbergen en de wijn te drinken en te eten varkensvlees  Inzet voor de leer van de Hadith  Geeft de richting qua geluid natuurlijk instinct

  Dit is een bewijs van de islam aan de netheid van de interne en externe behouden voor de mens

  Zoals voor de vrouw

  Moeten al haar haren uit haar lichaam te verwijderen door middel van de gemakkelijke manier veroorzaakt geen haar pijn, zoals crŤme of waxen machine

  Voor mannen

  Vijf dingen die bestaan ​​in de Hadith

  Hoeft niet alle lichaamshaar verwijderen

  Omdat de handen ,, borst en voeten voelden het uiterlijk van mannelijkheid

  لماذا نعبد الله ونمجده وهو لا يحتاج لذلك؟ د ذاكر نايك Dr Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=7pdITBKqhs4


  بعد تطور الناس وظهور الساعات لماذا لازلتم تقيمون الآذان؟! - ذاكر نايك Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=YWM9hlWv6pY


  دفع الدية في الاسلام أليست ظلماً لأهل المقتول ؟ د ذاكر نايك Dr Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=DMeRrPeTkcg

 8. #7
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  2359/5000
  Besnijdenis:
  - -
  - -
  - Abu Hurayrah moge Allah tevreden met hem zei: De Boodschapper van Allah, moge Allah hem zegenen en hem vrede schenken: "_ fitrah is vijf of vijf van het instinct _: besnijdenis, het verwijderen van het schaamhaar en, en het plukken de oksel haren, en trim de nagels en het bijknippen van de snor. " Sahih Al-Bukhari in kleding 5889
  -
  - In de hadith is dat als je deze dingen doen door de natuur, die Allah gaf aan de slaven en krijgen ze uit en mustahabb hen in de beste kwaliteiten en Ocharfha. Is gemeld bij sommige versies van de hadith: "Vijf van de Sunna" in plaats van instinct.
  - En besnijdenis: een bron van besneden enige stukken, en u wilt de huid die de eikel van de penis omvat snijden, en het scheren wordt bedoeld met het gebruik van scheermesjes _ of een scherp voorwerp _ om schaamhaar te verwijderen, een haar boven de man, en rondom, en zo goed als het haar rond de vagina van een vrouw.
  -
  - De British Medical Journal gepubliceerd BMG _ en is de meest bekende medische tijdschriften _ een artikel over kanker van de penis en de oorzaken in 1987, op basis van dit verhaal: Kanker van de penis is zeer zeldzaam, en toen de Joden in islamitische landen, waar de ze worden besneden tijdens de kindertijd, en Statistieken hebben medische kanker van de penis bewezen toen de Joden niet alleen maar in de hele wereld had gezien in negen patiŽnten.
  - Een van de factoren die predisponeren voor een kanker van de penis: balanitis, en wat was de besnijdenis verwijdert de voorhuid van de hand van de besneden mannen niet toevallig een vernauwing van de voorhuid hebben, en het is uiterst zeldzaam om balanitis hebben gebeuren, en het lijkt de voorhuid wordt veroorzaakt door het vasthouden van smegma verkleinen en de afvoer verzamelt tussen de eikel en de voorhuid van onbesneden mannen, en heeft bewezen dat deze stoffen eigenlijk kankerverwekkend.
  -
  - Het tijdschrift publiceerde de National Cancer Institute studie bevestigde dat de kanker van de penis wordt overgedragen via seksueel contact, en wees erop dat de multi-seksuele prostituees leiden tot dit. Zoals vermeld in een rapport van de Academie van ziekten van kinderen, die zei dat de besnijdenis is een effectieve manier om kanker van de penis te voorkomen. En bevestigde het American Journal of ziekten van kinderen om religieuze factoren bij moslims en joden die besluiten om de besnijdenis te volgen: Speel een belangrijke factor in hen aansporen om dit gezond verstand en correct vast te stellen

  اذا كان مكتوباً في القدر أني سأقتل فقتلت فمن المسؤول!! - ذاكر نايك Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=YU9eV1wy78I  حكم التهنئة بالكريسماس - ذاكر نايك Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=7X5pDQQ9EU8


  https://www.youtube.com/watch?v=e9n77W6F4Yo  لماذا لا يرينا الله جهنم لكي نؤمن؟ - ذاكر نايك Zakir Naik
  https://www.youtube.com/watch?v=gK3CWIvwePs

 9. #8
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Besnijdenis zoals voorgeschreven door de islam omvat het snijden van de voorhuid over de eikel van de ***** alleen. Degenen die de huid rondom de ***** villen of villen het hele *****, zoals in sommige wilde landen, en beweren in hun onwetendheid dat dit het in de islam voorgeschreven besnijdenis, dit is niets anders dan iets voorgeschreven door de Shaytaan en aantrekkelijk voor de onwetenden gemaakt, en het is een kwelling voor degene die wordt besneden. Het gaat in tegen de Soennah van Mohammed (vrede en zegeningen van Allah zij met hem) en de Islamitische shari'ah die is gebaseerd op gemak en die gelast het behoud van het leven.

  Het haraam voor een aantal redenen, waaronder de volgende:  1 - De Soennah noemt het afsnijden van de voorhuid over de eikel van de ***** alleen.  2 - Dit is marteling en verminking, en de Boodschapper van Allah (vrede en zegeningen van Allah zij met hem) verbood verminking en marteling van domme beesten, het plegen van een aanslag op hen of het afsnijden van hun ledematen. Het is beter dat kwellende de zonen van Adam meer verboden, en een ernstige zonde zou moeten zijn.  3 - Dit is in strijd met de mensheid en vriendelijkheid aangemoedigd door de Boodschapper van Allah (vrede en zegeningen van Allah zij met hem) toen hij zei: "Allah heeft de mensheid afgekondigd in alle dingen."  4 - Dit kan leiden tot ziekte of dood van degene die besneden is, en dat is niet toegestaan, omdat Allah zegt (interpretatie van de betekenis):  "En vergeet jezelf niet te gooien naar de vernietiging"

  [Al-Baqarah 2: 195]

  "En vergeet jezelf niet doden (noch elkaar doden)"

  [Al-Nisa '4:29]

  طفل يقوم بدعوة حارس الامن الى الاسلام والنتيجة!! - ذاكر نايك Zakir Naik

  https://www.youtube.com/watch?v=5BQk7j0mp2w


  فلبيني يسأل الدكتور ذاكر سؤال من اكثر الاسئلة جمالاً!! - ذاكر نايك
  https://www.youtube.com/watch?v=Wre3XNICBMg


  محاضرة الهدف من الخلق كاملة || ذاكر نايك - The Purpose of the Creation Full || Zakir Naik

  https://www.youtube.com/watch?v=U319Xzgfgn8

 10. #9
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  قصة اسلام الشاب امين من هولندا بالقرآن اهتديت convert to islam َAmin from Holand Guided Through th

  https://www.youtube.com/watch?v=shwZZiUB4O4

 11. #10
  Senior Investor
  Join Date
  May 2016
  Posts
  745
  Feedback Score
  0
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  In de wetenschappelijke studie van de Universiteit van University of Southern Queensland tonen aan dat de baard verlengen de levensduur van de huidcellen en de frisheid en vitaliteit van het gezicht behouden en vertraging van de symptomen van het ouder worden en te beschermen tegen huidkanker veroorzaakt door langdurige blootstelling aan de zon!
  Als we kijken naar alles wat door de islam kwam
  Moet het een goede gezondheid en geluk en voor de mens en de maatschappij te vinden. Hier is de moderne wetenschap en door zijn ervaringen
  En door niet-islamitische geleerden, onthult de voordelen van de baard,
  De profeet, vrede zij met hem door veertien eeuwen wilde dat we deze voordelen,
  waardig van de Heilige Profeet respect en waardering?

  http://rpd.oxfordjournals.org/content/1 ... 8.abstract

  http://blogs.webmd.com/whats-new/2012/0 ... -love.html
  http://www.youtube.com/watch?v=5Egarrd8pdw

 12. Sponsored Links
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Share |