Please visit our sponsors

Rolclub does not endorse ads. Please see our disclaimer.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    56
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts

    Default

    wah...macam menarik....tp macam maner you rate kan video tu?based on length, content or creativity?

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    22
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    video standard should be ok..kalu nak dapat untung dengans company ads...sya rasa jangan lar panjang sangat...nanti takut orang boring...pendek ringkas, ok ler tu... diorang nak video utuk ads, bukan tengok length..content kena sesuai untuk target audience...dlam ebook tu ada terangkan bagaimana nak dapat target...jadi nak dapat clicks dri audience tak da masalah

  3. #13
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    94
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Mmg bagus kerja-kerja ni. Ramai org yg menyatakan bahawa video-video ni boley menghasilkan wang...Tp tak cuber lagi...Ape YM owner?

  4. #14
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    56
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts

    Default

    owh...baru paham skang...hehehe....video tu ada tema (theme) x?maksud sy kita kena submit video based on tema or suke ati jer?bnyak tnyer plak aku nih.....

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    22
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by chuckiesd View Post
    Mmg bagus kerja-kerja ni. Ramai org yg menyatakan bahawa video-video ni boley menghasilkan wang...Tp tak cuber lagi...Ape YM owner?
    aku guna msn [email protected]

    ya, confirm dapat duit..cuma mcm mana nak cepatkan....aku ada caranya berminat tak? aku ada jual e-book..aku bagi servis after sell...any problem can contact me..interested?

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    22
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by airwalk85 View Post
    owh...baru paham skang...hehehe....video tu ada tema (theme) x?maksud sy kita kena submit video based on tema or suke ati jer?bnyak tnyer plak aku nih.....

    kalu u nak buat sebab duit, jadi kena ikut permintaan orang ramai..kalu nak buat ikut tema, takut kurang permintaan tu...contoh: kalu buat DIY banyak orang yang nak tu....lepas kena belajar marketing...hah...aku ada cara, kalu sudi dan minat, bolehlah beli yer ebook aku...

  7. #17
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    94
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Maksudnyer kite kener buat video and submit kat deorg laa yer...then barulah kita akan diberikan wang..

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    22
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by chuckiesd View Post
    Maksudnyer kite kener buat video and submit kat deorg laa yer...then barulah kita akan diberikan wang..
    ya..kita buat dan submit..pada pendapat aku, banyak company yang tawar perkhidmatan ini..banyak yg aku cuba, tapi cuma satu yg peluangnya agak cerah untuk dapt wangnya...


    ada yang bayar berdasarkan pay per view, contoh 1000 $0.10.....ada yang berdasarlam pay per click...bergantung pd dari mana asalnya klik itu, contoh dari USA banyak lar sikit, dari negara lain dari $0.01 dan berbeza-beza (itu apa yang diberitahu oleh admin company tersebut)

    Usah khuatir, ada caranya untuk dapat click yg banyak....

  9. #19
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    34
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    berapa potensi duit yang akan kita dapat selepas semua kerja selesai? sehari maksimum boleh buat duit berapa banyak? betul ke sesiapa sahaja walaupun tiada langsung pengetahuan dalam bidang ini boleh belajar dan terus buat duit? apa jaminan anda?

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    22
    Feedback Score
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by skywalker8055 View Post
    berapa potensi duit yang akan kita dapat selepas semua kerja selesai? sehari maksimum boleh buat duit berapa banyak? betul ke sesiapa sahaja walaupun tiada langsung pengetahuan dalam bidang ini boleh belajar dan terus buat duit? apa jaminan anda?
    aku jamin ko akan dapat duit dengan video..1.cuma bila sahaja...2.video tu kena la kena pada audiencenya, aku tahu ada tempat yg banyak surfer...3.aku juga boleh "tolong klik utk anda", ada caranya..4. buat video boleh dari koleksi photo, slides (yg penting ada temanya/apa yg u nak sampaikan kpd audience), kalu tak lain kali nampak jer u punya nama submit video, orang pun lari...
    so kalu kena caranya, dapat lah...aku ada jual ebook, lepas beli secara automatik u akan masuk dalam private mailing aku, dapt lar update get paid dan lain2...

  11. Sponsored Links
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Share |